< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam kazandı! Solcular Üzgün! Alman Afd'den kinayeli Trump tebriği! (4. sayfa)
-
-
henüz değil. seneye almanya var. cdu ve afd liderliği gümbür gümbür geliyor! bir yıl boyunca isterse arapların evlerine alman pasaportu yollasın liberalcikler! Yine de geleni durduramayacaklar.
Twitter yine özgürlüğüne dönecek. en çok buna sevindim. şimdi yine gece gündüz liberal ve islamcı evcilleştirmeye rahat rahat devam edebilirim. hesap banlattılar kaç defa. sürekli telefon hattı al al bir yere kadardı!
-
@Periah sen de üzülmüşsündür :)
Transgender saçmalıkları ile doldurulmuş okullar olmayacak artık.
kadının görevi kocasının yatağını güzelleştirmektir zihniyeti kazandı :)
ek olarak: Sosyal medyanın meşhur solcu trollerinin sözlerinin tutulması bekleniyor
-
seçimlerde kamal'a 835 bin $ basan liberal, ilk sonuçların açıklanması ile parasını geri çekmeye çalışsa da 30 bin dolarını kurtarabildi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Macar başkanı Victor Orban'dan 130IQ hareket!
Liberal abli siyasetçilerin hedefindeydi. kendisi savaş karşıtı idi.
-
Adam niye üzülsün lol. SJW, Woke kültürü ve LGBT hatta hayvanlar konusunda seninle aynı fikirde, aynı zaman milliyetçi.
Bu arada Twitter'daki iletilere bakılırsa omurgasız karaktersizler yalnızca bizde yokmuş demek ki. Karaktersizlik global bir sorun anlaşılan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dünyaca ünlü Twitch yayıncısı kamil iddiaya mı girmiş? 850k $ iyi para. Bu kadar para basabiliyorsa kolay kazanıyor demektir, haydan gelip huya gitmiş. Su içsin.
yılda 1.5 milyon euro kazanıyordur. Hasan abi adında Türk kullanıcı var. o da liberallerden. o da discord'da top 5 kazanandan biriydi. 1m dollardan fazla kazanıyordu. hatta kendisine bağış yapan Türklere yapmayın diye uyarıyordu :)
-
Liberal Solcular temsili
-
trump biraz farklı amerikancı kafasında. savaşla değil de ekonomi ile büyütme derdinde. bu da bizde amerikancıların kafasındakinden orta halde farklı amerika resmi. bu yüzden böyle yazdım.
yahu "kadının görevi erkeğinin yatağında onu mutlu etmektir" diyen adamlar kazandı. sence bizdeki amerikancılar böyle mi yani bu kafada mı? :)
Trump zaferi sonrası sosyal medya'da buna tepki koyan liberal sosyalistlerden bir kolaj video yapılmış.
altta hasan abi adlı kişi. Cenk uygur adında liberalin öğrencisidir.
-
-
seçim sonuçları ilk açıklandığında şok yaşayan liberal amerikalı sinirlenip üstünü parçaladı
-
Alman Afd lideri Frau Weidel'den kinayeli tebrik geldi!
"Hollywood'un woke yıldızlarının kazandığı değil de Amerikalı işçilerin kazandığı seçim oldu" "Tanrı Trump ile olsun"
bizim meşhur almancı burada o kadar lgbtli tayfanın reklamını yaptı. ister misin weidel kazansın da bizim bu arkadaş nazi almancısına dönsün?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni yakında şeytan gibi taşlayacaklar haberin olsun
Senden daha hızlı duruma göre rollerini değistirirler
Kimin günahı yüzünden kim canından oluyor? Anne sağlığı tehlikede olsa bile kürtajı yasaklayan eyaletler var. Daha geçen hafta bir kadın kürtaj yasağı yüzünden öldü. Sağ sağ diye kafayı yemişsiniz siz.
-
benim gibi değişen derken?
Almanya'yı afd kazansın diye ben ilk geldiğimden beridir yazıyorum. afd'nin rusya ile savaş karşıtı olduğunu ben kaç defa yazdım vs. ki izlediğin videoda weidel kendisi de bundan ufak dahi olsa değinmiş yani savaş karşıtı bir yönetim diliyor.
isteyen komünist desin sırf rusya'yı blackrock ve yahudilere karşı destekliyorum diye
isteyen nazi desin almanya'yı eski almanya gibi görmek istiyorum diye
isteyen dinci desin sırf Kemalist yani nasyo sosyalist kimliğim ile Atatürk'ü ychplilere karşı koruyorum diye.
130IQ adamım. bu kadar şeyi aslında onlar da biraz görsünler öğrensinler diye yapıyorum. adam ingilizce bilmiyor; akit, halk tv vs okuyarak dünya gündemine hakim olduğunu sanıyor vs.
isteyen istediğini düşünmekte özgür.
-
link verir misin kardeş? sende başladın yine tanınmıl amerikancılar gibi uydurmaya. önceki günde en güncel f16 konusunda amerikan f22 leri ruz ziztemleri farık etmedün zuriya ve ırah üzerinde uçuyör diye biri yazmılştı. dedim link ver kardeş amerika öveceğine link ver biz de bilelim.
48 saati geçti hala link mink yok.
o yüzden sende de link varsa lütfen paylaşırsan sayende bend e öğrenmiş olurum
-
bak şunu da ekliyeyim. ben herşeyi biliyorum demiyorum. ama varsa elinde kanıt paylaş ki bilelim. yani dünya'nın hiç bir yerinde sağlıklı bir cenin, annesini zehirlemez. bu yüzden paylaştığın şey sanırım dünya tıp literatüründe de ilk olacak.
cenin zaten ölü yani biyolojik olarak da gelişmesi durmuşsa tıbben alınır. çünkü anneyi zehirler. bir arkadaşımın eşinin başına geldi. üzüldük. malesef çocukları olmayacak. iki sene önce başlarına geldi. o zamanlar 37 yaşındaydı kendisi ve hanımı. sanırım bir daha denemeyecekler.
Allah işte böylelerine çocuk verse keşke. evlat yerine tarlaya ırgat doğuranlarda 8 9 çocuk var. böyle eşi doktor kendisi mühendis varlıklı aileler çocuk sahibi olamıyorlar. belki de onların sınavı.
-
Sırma saçlım kazanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X