Şimdi Ara

Trump zafer ilan etti, Bitcoin şaha kalktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Co85 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy şu anda #3
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Daha gecen haftaya kadar kimin kazanacağı belli bile degildi en dibi veya en tepeyi bulmaya calismak yersiz araştırirsın kafana yatar yaparsın bir sepet yatarsin uzerine nasibini yersin kaybetmeyi göze alabileceğin bir bütçeyle girersin cok duserse eklersin strateji bu olmali bana gore anlik dususlerde de panik satisi yapmamak gerek marjin patlatiliyor hersey tecrube hayirlisi

• Dostum uzun süredir Trump' ın kazanacağını piyasa fiyatlıyordu tüm enstrümanlarda.

Beklenti gerçekleşti, sadece başkan seçimiyle uçup kaçmaz bitcoin.

Aksine satış fırsatı olacaktır. Piyasalar her zaman ters manyel çalışır.

Benim gibi trade eden insanlar bunu tecrübeyle net olarak bilir.

Bitcoin bir kez daha aşağıya gelip konsolide olmadan uçup kaçamaz, o kadar söylüyorum.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Onu görmek için önce kalan donlari da verme leri lazım. 2 gün ucurur 1 saatte dusurur verdigini kat kat fazlası ile geri alır. Kasa her zaman kazanır icabi.

• Amerikalılar bence ciddi bir hata yaptılar. Uluslararası liberal dünya düzeninin bekçisi rolünde klasik bir Amerikan emperyalisti türevi politikacıdan kaçayım derken adeta kayıtsız şartsız İsrail yanlısı olan sığ ve duyarsız bir evangelist iş adamının palyaçoluğuna sarılmayı tercih ettiler. Şeytanı kötü cine sırf Şeytan daha samimi duruyor ve belki bir şeyleri değiştirir diye tercih ettiler. İlk başkanlığında büyük bir farklılık yaratırdı yahu kendisinde bir hayır olsaydı. Bilakis Trump demek, istikrarsızlık demek, tıkanan politikalar, genel bir aşağılanma hali ve uzak vizyondan yoksun tepkisellik, sınırsız bir aşağılık kompleksi ve grandöz narsisizm demek. Sözde izolasyoncu ve gene sözde barışçıl bir sirk perdesi altında Amerikan emperyalizminin daha da yıkıcı bir biçimde devam etmesi demek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 😀
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.