Daha gecen haftaya kadar kimin kazanacağı belli bile degildi en dibi veya en tepeyi bulmaya calismak yersiz araştırirsın kafana yatar yaparsın bir sepet yatarsin uzerine nasibini yersin kaybetmeyi göze alabileceğin bir bütçeyle girersin cok duserse eklersin strateji bu olmali bana gore anlik dususlerde de panik satisi yapmamak gerek marjin patlatiliyor hersey tecrube hayirlisi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trump zafer ilan etti, Bitcoin şaha kalktı (2. sayfa)
-
-
Dostum uzun süredir Trump' ın kazanacağını piyasa fiyatlıyordu tüm enstrümanlarda.
Beklenti gerçekleşti, sadece başkan seçimiyle uçup kaçmaz bitcoin.
Aksine satış fırsatı olacaktır. Piyasalar her zaman ters manyel çalışır.
Benim gibi trade eden insanlar bunu tecrübeyle net olarak bilir.
Bitcoin bir kez daha aşağıya gelip konsolide olmadan uçup kaçamaz, o kadar söylüyorum.
-
Onu görmek için önce kalan donlari da verme leri lazım. 2 gün ucurur 1 saatte dusurur verdigini kat kat fazlası ile geri alır. Kasa her zaman kazanır icabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerikalılar bence ciddi bir hata yaptılar. Uluslararası liberal dünya düzeninin bekçisi rolünde klasik bir Amerikan emperyalisti türevi politikacıdan kaçayım derken adeta kayıtsız şartsız İsrail yanlısı olan sığ ve duyarsız bir evangelist iş adamının palyaçoluğuna sarılmayı tercih ettiler. Şeytanı kötü cine sırf Şeytan daha samimi duruyor ve belki bir şeyleri değiştirir diye tercih ettiler. İlk başkanlığında büyük bir farklılık yaratırdı yahu kendisinde bir hayır olsaydı. Bilakis Trump demek, istikrarsızlık demek, tıkanan politikalar, genel bir aşağılanma hali ve uzak vizyondan yoksun tepkisellik, sınırsız bir aşağılık kompleksi ve grandöz narsisizm demek. Sözde izolasyoncu ve gene sözde barışçıl bir sirk perdesi altında Amerikan emperyalizminin daha da yıkıcı bir biçimde devam etmesi demek.
😀
Bu sarı kafa altıncı değilmiydi?
-
Adam Dolar rezerv para olacak daha güçlü olacak diyor Coin yükseliyor. Coin mantık olarak bu duruma ters. Yani bütün Dünya çıldırmış durumda.
-
Koskoca abdyi trumpın yönetiminemi bırakıcaklar sanıyorsun?
ABD başkanları sadece piyon ufak tefek emirleri yerine getirir sagda solda konuşur anca.
-
Ayni mantikla bakarsak koskoca Rusyay da Putin yönetmiyordur. Osmanli icin bile denebilir.
Derinci kesimi siyasette aramak bence biraz masalvari seyler. Olsa olsa parayi elinde tutan kodoman ailelerin ekonomi üzerindeki elleri neticesinde bazi karar mercilerini Trumpin verecegi kararlari dolayli yoldan etkilemesi olabilir.
Turkiyede de derin devlet deniyor. Ulkenin geldigi nokta bombk bir yer.
Koskoca 16 17 devlet gecmisi olan turk devleti suriyede irakta inanilmaz isler yapti, hata ya da ihanet diyin fark etmez. Bir derjn güç yok. Bu da benim dusuncem.
Trump gibi bir palyaço hiçbir anlamda abd icin iyi olamaz bence, başta imaj.
🔥🔥🔥🔥🔥
Nazar degmesin ne guzel de usul usul ilerliyor iki gözümün çiçeği buyuk cogunluk hala ayi piyasasi etkisinden cikamadi düşüş bekliyorlar anlik düşüşler tabiki olacaktir ama onlar oyuna giris firsati ekleme firsati olur burdan alim yapmaya cesaret edemeyenler ayida yedigi kazigi unutamayanlar btc 100 bini gecince alacaklar anlik düşüşlerde panikle satacaklar iste böyle boyle kasa kazanacak ve yuzde 5 kazanirken yuzde 95 kaybedecek oyun aslinda basit ama sert acimasiz bir oyun herkese bol sans ytd
Toplam içerdeki para bakmak lazım her birince 1 milyar dolar olsa x 100 demek , herbirinin 100 milyar dolar para girmesi demek.
-
güncel alt coin sepetim
$neiro 0.00172 $turbo 0.0087 $dogs 0.00059 $arkm 1.82 $io 1.80 $xai 0.21 $metis 45 uzun araştırmalar sounucu en geç 2025 nisan ayı sonuna kadar vade planım olan 3 adet meme 3 adet yapay zeka 1 adet layer 2 bu coinler ile boğa ateşini yakıyorum ytd ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 9 Kasım 2024; 23:10:37 >
Ava ve Combo isimli coinlerimle kervana katıldım
-
Gene de Amerikan başkanları makro politikaların oluşmasında ciddi söz sahibiler + zaten bir başkanın devlet bürokrasisi tarafından çok kale alınmaması yönetiminin etkinliğini çok düşürecektir, ki Trump'ın önceki başkanlığında yaşanan bir yere kadar buydu. Trump bir tutarsızlık ve belirsizlik yumağı, bir istikrarsızlık unsuru. Ama halklar - genel anlamda da karakteristik olarak insanoğlu - avam ve adi olduğu için kendileri gibi avam ve adi liderleri sevip belliyorlar. Şüphesiz pek çok Yunan filozofu boşuna demokrasi düşmanı değildi. Seviyesiz politik liderliğin en ağır örneklerini Yunanlar üretti ve yaşadı.
Öyle valla Ülkelerin Yönetimi halkın içinden çıkmış seçkin filozoflara aristokratlara bilgin insanlara bırakmak yerine halk oyu ile seçilmiş konsül üyeleri yönetirse ortaya bugünün Yunanistanı oluyor işte.
Yoksa zamanında yunanistan medeniyet din, bilim açısından ve gelişmişlik olarak dünyanın en iyisiydi.
Demokrasi her ülkede uygulanmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 9 Kasım 2024; 10:36:12 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X