|
Bildirim
Bi**linin açıklamaya da dönebilir, kendisini öndeyiz vs. de değil direkt kazandık diye resmi açıklama yaptı. sonra g*t oldu.
|
Çinli şirketleri zor günler bekliyor.
|
sabaha karşı Trump ın oy aldığı yerlerin sayımı biteceği için zafer açıklaması yapacağını akşamdan söylediler. imamov açıklamasına dönmesin de bu da. öndeyiz, kazandık. |
|
o kadar eskiye gitmeye gerek yok. Musk aldı bu sefer. Bizim koyincilere yaradı bu seçim. |
|
|
|
|
|
|
|
Mexc den xeggex den cok coin aldim sattim daha once su ana kadar ki tecrubelerim trend neyse orada olmak bu bogada yine meme coinler ve yapay zeka hype beklentim oldukca yuksek hepsini ince eleyip sık dokudum marketcap arz topluluk hepsinden haberdarim olay su ki grafikte onu acik hacmi saglam yukselen coin gittikce gidiyor sen ben yada baskasi 5× 10× 20× te paketleyebilir 100× 200× bekleyebilmek yada arada ayni coini alsat yaparak adet artırmak asil mesele bu benim vadem 2025 Nisan ayi sonu bakalim herkes nasibini yer ... |
harbi ha bir 160bin dolar söylentisi oldu :D Kimsede unutmadı nedense bu btcye para gömenlerin hepsinin agzında bir gün 160bin doları görecek:D Ve çok yakın diyorlar genelde. |
Ne diyorlardı ki? |
Çok yakın değil aslında. 2025 sonu gibi. Bitcoin'de 4 yıllık döngüler var. Beklentinin sebeplerinden biri o. Ayrıca SP500, NASDAQ, altın ons fiyatı vb. çoğu yatırım enstrümanı 2021'den beri 2x yaptı. Bitcoin ise yapmadı. 65 bin dolarlık 2021 zirvesini 2 ile çarpsak zaten kafadan 130bin yapıyor. Amerika'da bitcoinin resmi olarak ETF'ler aracılığı ile bir yatırım aracı haline gelmesi, kurumsal yatırımcılar, şirketler vs. derken 160bin çok kolay bir hedef aslında. |
|
|
Bitcoin sağlam bir düşüş daha yaşamadan hiçbir yere gidemez, beklenti satın alınmıştı, gerçekleşti ve satılacak. |
|
Bu arkadaşlara az once $io ekledim yapay zeka kategorisinde kendileri marketcap 200 milyon seviyelerinde ve binance borsasında trendlere girdi ytd |