Şimdi Ara

Trump zafer ilan etti, Bitcoin şaha kalktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #3
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trump zafer ilan etti, Bitcoin şaha kalktı
    Kripto para dünyasının uzun süredir merakla ve özlemle beklediği ABD başkanlık seçimlerinde sona gelindi. Mevcut Başkan yardımcısı Kamala Harris’in medya dünyasının büyük desteği ile seçilme ihtimali Bitcoin üzerinde büyük baskı yapmış ve 66 bin dolar seviyelerine kadar çekmişti. Son sözü söyleyen Trump oldu. 

Trump yeni dönemi başlatacak

Bitcoin madenciliğini ABD’ye geri getireceğini her fırsatta açıklayan Trump’a kripto para dünyası büyük bel bağlamıştı. Öyle ki anketlerde Kamala Harris’in önde geçtiği zamanlarda Bitcoin bir anda yüzde 3-5 arasında düşüş gösteriyordu. 

Ayrıca Bkz.Bitcoin fiyatı 73600$ oldu, yeni rekor gelir mi?

Dün belirsizlik nedeniyle 68 bin dolar civarında seyreden Bitcoin, sabaha karşı Trump’ın kilit eyaletlerde öne geçmesi ile yeni rekor tazeledi ve bazı borsalarda 75500$ seviyelerine iğne attı. Piyasaya taze para girişi olurken günlük hacmin iki kat arttığı ve 154 milyar dolar olduğu görüldü. Kesin sonuçlardan sonra Trump’ın devam eden ceza davası da gidişatta belirleyici olacak.

• sabaha karşı Trump ın oy aldığı yerlerin sayımı biteceği için zafer açıklaması yapacağını akşamdan söylediler. imamov açıklamasına dönmesin de bu da. öndeyiz, kazandık.  

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bi**linin açıklamaya da dönebilir, kendisini öndeyiz vs. de değil direkt kazandık diye resmi açıklama yaptı. sonra g*t oldu.
  • sdelta S kullanıcısına yanıt

o kadar eskiye gitmeye gerek yok.

Musk aldı bu sefer. Bizim koyincilere yaradı bu seçim.

• Çinli şirketleri zor günler bekliyor.
  • 2025'te 160 bin dolar.
  • O değil de komplo teorisi kasan cahil kesime güzel kapak oldu.
  • Trump seçildi geçmiş olsun demek lazım. Ve fazla kavga tartışmaya girmemek yoksa bir sabah kalkıp zaman yolculuğuna 2018 yılına döndürebilir. Adamın sağ solu belli değil
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Ok
  • $neiro 0.00172 $turbo 0.0087 $bome 0.0082 $arkm 1.82 bu 4 harika coin ile boğa ateşini başlatıyorum, bakalım kaç tanesi 100x... görecek? ytd
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarından hiçbiri.

Piyasa değeri 400-700 milyon dolar arası geziyor dördünün de. Zaten epey yükselmişler sıralamada da hali hazırda. İlk 100’de neredeyse hepsi.

Aralarından biri, önceki boğada Shiba’ya olduğu gibi topluluğun gücünü arkasına alsa bile ilk 10’a zor girer, rakipleri armut toplamayacak o sırada malum. Bunları öne çıkaran öyle ahım şahım bir özellikleri yok.

Yazdıklarından 2 tanesi var elimde, hatta birini çok çok erken alanlardanım, şimdi bile satsam olağanüstü kardayım. Bu boğada, şu anki seviyelerinden 5-10x bile görseler limit sayar, paketlerim yeni sahibi için.
  • num N kullanıcısına yanıt

Mexc den xeggex den cok coin aldim sattim daha once su ana kadar ki tecrubelerim trend neyse orada olmak bu bogada yine meme coinler ve yapay zeka hype beklentim oldukca yuksek hepsini ince eleyip sık dokudum marketcap arz topluluk hepsinden haberdarim olay su ki grafikte onu acik hacmi saglam yukselen coin gittikce gidiyor sen ben yada baskasi 5× 10× 20× te paketleyebilir 100× 200× bekleyebilmek yada arada ayni coini alsat yaparak adet artırmak asil mesele bu benim vadem 2025 Nisan ayi sonu bakalim herkes nasibini yer ...

• Halilowich kullanıcısına yanıt

harbi ha bir 160bin dolar söylentisi oldu :D

Kimsede unutmadı nedense bu btcye para gömenlerin hepsinin agzında bir gün 160bin doları görecek:D Ve çok yakın diyorlar genelde.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Ne diyorlardı ki?

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Çok yakın değil aslında. 2025 sonu gibi. Bitcoin'de 4 yıllık döngüler var. Beklentinin sebeplerinden biri o. Ayrıca SP500, NASDAQ, altın ons fiyatı vb. çoğu yatırım enstrümanı 2021'den beri 2x yaptı. Bitcoin ise yapmadı. 65 bin dolarlık 2021 zirvesini 2 ile çarpsak zaten kafadan 130bin yapıyor. Amerika'da bitcoinin resmi olarak ETF'ler aracılığı ile bir yatırım aracı haline gelmesi, kurumsal yatırımcılar, şirketler vs. derken 160bin çok kolay bir hedef aslında.

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Yasaklar sayesinde yüzyılın şahlanışını yaptilar. Bence işlerine gelir
  • Ben bu piyasaya hiç güvenemiyorum.
  • Bitcoin sağlam bir düşüş daha yaşamadan hiçbir yere gidemez, beklenti satın alınmıştı, gerçekleşti ve satılacak.

• İnsanoğlunun hırsı haksız kazancı göz ardı edecek kadar çok. Bu düpedüz hırsızlık aslında. Hak edilmeyen her kuruş herkesten birgün ve hergün çıkar, kazanan da dahil! Ama iradesiz insanoğlu bunu görse de bu hırsına hep yenik düşer. Kurunun yanında yaş da yanar maalesef!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

$neiro 0.00172 $turbo 0.0087 $bome 0.0082 $arkm 1.82 bu 4 harika coin ile boğa ateşini başlatıyorum, bakalım kaç tanesi 100x... görecek? ytd

Bu arkadaşlara az once $io ekledim yapay zeka kategorisinde kendileri marketcap 200 milyon seviyelerinde ve binance borsasında trendlere girdi ytd

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.