Şimdi Ara

Trundle Kostüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trundle Troll arkadaşımızın mağazada sadece 3 kostümü var ve üçüde bende açık yalnız Geleneksel trundle kostümü kapalı bir skin sizce mağazaya belirli bir süreliğine gelme ihtimali olabilirmi yoksa kutudan felanmı çıkarabilirim anca birde bence trundle'a yeni bir kostüm gelmeli güzel bir tane efektli felan en azından 1350 rp ile satılıcak bir tipten bir kostüm olmalı bana göre sizin düşünceleriniz neler

• 3 kostümüde çöp. Geleneksel trundle ben çok beğeniyorum fakat oda açık değil. O kostüm güncellenip satışa sunulabilir. Q açtığında agız köpürmesi falan çok güzel duruyor. E biraz güncellense bomba olur
  • 3 kostüm içinden memur trundle biraz beğenmiyorum ama beyzbolcu ve hurdacı güzel bence ya o kadar da çöp değiller
  • Güzel efektli bişey gelecek yakında görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Güzel efektli bişey gelecek yakında görürsünüz

Umarım gelir ya hiç düşünmeden alırım vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Maestro

quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Güzel efektli bişey gelecek yakında görürsünüz

Umarım gelir ya hiç düşünmeden alırım vallaha

Bende bekliyorum bayağıdır gelenekselin efekt iyi ama e'sğ berbat en iyi e beyzbolcuda😁

• O skin anca kutudan cikar, mağazaya gelmez çünkü rework ile beraber gelmişti hatırladığım kadariyla karmanın sinde öyle olmustu

• o skin trundle rework yemeden önce alanlara trundle rework yedikten sonra bedawa verildi yani alman imkansız zuhahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanji Teq

o skin trundle rework yemeden önce alanlara trundle rework yedikten sonra bedawa verildi yani alman imkansız zuhahaha

Aynen rework yedikten sonra sezon 3 de sanırım bedava olarak dağıtmışlar herkese ama belki şans eseri kutudan çıkar çünkü kutudan çıktığını bi videoda görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi God Maestro -- 9 Kasım 2015; 22:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Maestro

quote:

Orijinalden alıntı: Sanji Teq

o skin trundle rework yemeden önce alanlara trundle rework yedikten sonra bedawa verildi yani alman imkansız zuhahaha

Aynen rework yedikten sonra sezon 3 de sanırım bedava olarak dağıtmışlar herkese ama belki şans eseri kutudan çıkar çünkü kutudan çıktığını bi videoda görmüştüm

kutudan çıkıyorsa inşallah çıkarırsın qnq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.