Bildirim
TRUST Akıllı telefonlar için taşınabilir şarj cihazı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
ikinci %25 indirimi soruyorsan, o da kasada sürpriz oldu, nedenini bilmiyorum açıkçası...:) -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: necmierkek
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
Dün Migros'tan aldım 39,92 den 29,92'ye düşmüş bunun üzerinden de %25 indirim oldu, 22,- Liraya almış oldum.
2200 MAH bir cihaz, ihtiyacı olan için batarya fiyatına bir ürün, garantisi de 3 yıl.
Yüzde yirmibes indirim nasil oluyor peki bi aciklasaniz çok iyi olur
39,92 - (39,90 X 0,25) = 29,92
İkinci %25 ten bahsettim o kadar matematik var allaha sukur
-
9000 mah lık samsungu aldıktan sonr 2200 bayağı az< gelir heralde. note 2 yi bi kere şarj edebilirmiquote:
Orijinalden alıntı: necmierkekquote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: necmierkek
quote:
Dün Migros'tan aldım 39,92 den 29,92'ye düşmüş bunun üzerinden de %25 indirim oldu, 22,- Liraya almış oldum.
2200 MAH bir cihaz, ihtiyacı olan için batarya fiyatına bir ürün, garantisi de 3 yıl.
Yüzde yirmibes indirim nasil oluyor peki bi aciklasaniz çok iyi olur
39,92 - (39,90 X 0,25) = 29,92
İkinci %25 ten bahsettim o kadar matematik var allaha sukur
Alıntıları Göster
-
note 2 kaç 3100 mah anca işte yolda bırakmazquote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
9000 mah lık samsungu aldıktan sonr 2200 bayağı az< gelir heralde. note 2 yi bi kere şarj edebilirmi
Alıntıları Göster -
Lumia 620 için uygun gibi. -
Genelde bir çok telefon için kullanılabilir, MAH çok fazla olmamak kaydıyla elbette... -
bende optius 4x hd var ve pil 2150mah haliyle tam dolum yapabiliyorum tek seferliğine ve yolculuklarda pil falan sorun olmuyor. bende kipadan 29,90.a almıştım piyasa değeri bu zaten.quote:
Genelde bir çok telefon için kullanılabilir, MAH çok fazla olmamak kaydıyla elbette...
ürünü kullanıyorum fazlasıyla iyi tavsiye ederim. -
ürün 1 kasımdan itibaren kipalar da 30 TL iphone 4 ü 1 kere iphone 5 i bi kere atm şarj yaptı. ürün kullanışlı bilginiz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: hakanfindik3000
bende optius 4x hd var ve pil 2150mah haliyle tam dolum yapabiliyorum tek seferliğine ve yolculuklarda pil falan sorun olmuyor. bende kipadan 29,90.a almıştım piyasa değeri bu zaten.
ürünü kullanıyorum fazlasıyla iyi tavsiye ederim.
Alıntıları Göster -
Ben daha kullanamadım ihtiyaç olmadığı için. Toplam 2 şarj yapabildi ozaman değil mi? yanlış anlamadıysam.quote:
Orijinalden alıntı: vasco1925
ürün 1 kasımdan itibaren kipalar da 30 TL iphone 4 ü 1 kere iphone 5 i bi kere atm şarj yaptı. ürün kullanışlı bilginiz olsun.
Alıntıları Göster
Ne kadar sürede şarj yaptı acaba? -
quote:
9000 mah lık samsungu aldıktan sonr 2200 bayağı az< gelir heralde. note 2 yi bi kere şarj edebilirmi
Etmez.
Samsung'un üzerine gelmedi daha -
Hala satışı varmı ürünün ? Bilgisi olan. -
quote:
Orijinalden alıntı: nash1883
Hala satışı varmı ürünün ? Bilgisi olan.
http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/34784910-62412-trust-akilli-telefon-icin-tasinabilir-guc-unitesi
40TL gozukuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Etmez.
Samsung'un üzerine gelmedi daha
İyi hoşta bu Samsung'un boyutu nedir? 9000 mah ufak olmaz. Olaya bir de oradan bakmak lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: siyahmurat
quote:
quote:
Etmez.
İyi hoşta bu Samsung'un boyutu nedir? 9000 mah ufak olmaz. Olaya bir de oradan bakmak lazım.
-
ben ürünü Migrostan aldım 29.90 fiyattan. ama nasıl kullanıldığını bilen biri varmı ? çözemedim .squote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loneyquote:
Orijinalden alıntı: siyahmurat
quote:
quote:
Etmez.
İyi hoşta bu Samsung'un boyutu nedir? 9000 mah ufak olmaz. Olaya bir de oradan bakmak lazım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: nash1883
ben ürünü Migrostan aldım 29.90 fiyattan. ama nasıl kullanıldığını bilen biri varmı ? çözemedim .s
hocam fotograf cek yolla -
quote:
Ben daha kullanamadım ihtiyaç olmadığı için. Toplam 2 şarj yapabildi ozaman değil mi? yanlış anlamadıysam.
Ne kadar sürede şarj yaptı acaba?
1.saat 45 dakika tam şarj yapıyor. normal prize taktığında da aynı süreyi gösterdi özellikle baktım yani ha pirize takmışsın ha bu cihaza.
cihazı iphone priz adaptorune takıp şarj edebiliyorsunuz illa bilgisayara takıp sarj etmenize gerek yok.
dışarda olanlar için kullanışlı bir ürün
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- tod süper dolu paket
- 5 mbps internet hızı nasıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X