Şimdi Ara

trust gm 3200 direksiyon 30 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

trust gm 3200 direksiyon 30 tl
  • ...

trust gm 3200 direksiyon 30 tl
  • direksiyonu alan arkadaşlara bir sorum olacak oyunda titreşimi kapattığım halde üründe titreşim oluyor bunu başka bir yerden kapatabilirmiyiz windowstan felan titreşim hiç olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

direksiyonu alan arkadaşlara bir sorum olacak oyunda titreşimi kapattığım halde üründe titreşim oluyor bunu başka bir yerden kapatabilirmiyiz windowstan felan titreşim hiç olmasın?

Denetim masası altında Oyun aygıtları diye bir menü var (tam hatırlayamadım ismini ama bu şekildeydi sanırım ) o menü altında direksiyon menüsüne girin ayarlardan titreşimi kapatabilirsiniz .

PS2 ayara gerek kalmadan , oyuna göre titreşim oluyor . PC de anlattığım şekilde kapatmak gerekiyor .
  • Arkadaşlar istanbuldaki migroslarda da var mı ürün ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy®

quote:

Orjinalden alıntı: fatihfx

don lastiği kullanmışlardır kesin. 5-10 kullanımda lastik gevşer kendini toparlamaz. zaten tam kırıp bırakın bi sağ bi sol salınım yapar bu modeller.

direksiyon alacaksanız paraya kıyıp logitech alın bu don lastiklerine para vermeyin, çoğu ayar bile tutmuyor.

Varsayımlarla forumun kalitesini düşürmeyin lütfen.Trust ürünleri gayet kalitelidir.Bilmeden konuşmayalım.

ben onlarcasını denedim. direksiyonu sağa yada sola çekip bırakıyorum salınım yapıyor yani motorlu değil. 40 liraya vakti zamanında aldığım bir cihazın içini açtım bi adet potansiyometre birde 8 şeklinde gerilmiş lastik vardı. lastik bir süre sonra gevşiyor ve bişeye yaramıyor. zaten ne titreşimi nede başka bişeysi önemli yol bile tutmuyor bunlar.

motorluysa eyvallah ama 60-70 liralıklarda bile dandikde olsa motor yok hatta mil bile yok. alın logitech kurun oyuna başlayın arabayı biryere çarpın bakın bakalım direksiyon elinizden nasıl fırlıyor, yada hızla viraja girin direksiyonun o çekme kuvvetini bi hissedin bakalım.

30 veririm direksiyon tutarım beni ilgilendirmez diyorsanız o başka.

• Bütün Migros'larda geçerli mi acaba? İzmir'deki Migros'larda var mı?

Sadece direksiyon mu, yoksa direksiyon ve gaz-fren birlikte mi?
  • Bende biraz önce aldım.Daha doğrusu kız arkadaşım aldı bana göndericek.Bakalım nasıl.Euro truck simulator iyi oynanır bununla
  • İzmir Balçova Migros'ta yok.
  • Direksiyonunu bilemeyeceğim ama arkadaşımda mousesi vardı 3 senedir kullanıyor.Üzerinde daha yeni yeni aşınmalar başladı.Aynı plastiği kullanıyorlarsa hiç de bile don lastiği değil bence.Ama ben gene de casper'i tercih ederim direksiyonda.Pc alırken yanında vermişlerdi 2 senedir kullanıyorum.Ne bir çizik ne de aşınma var.
  • Antalya 5M ve Laura'da 49 TL.Sanal markettem baktım.Gidip görmek lazım ?
  • Arkadaşlar bende 8 adet bulunmakta istediğiniz üründen 50 tl ye heryere kargo yollayabilirim eğer istiyen warsa bana ulaşsın

0539 479 05 99
  • umarım tüm ürünlerin elinde kalır sayın adremikev.
  • aynı fiyattan verecekseniz alınır. Burası sıcak fırsatlar. Elinizdeki ürünler için 2. El bolumune gidiniz
  • ürün motorlumudur.Yani arabanın gidişine göremi hareket ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

umarım tüm ürünlerin elinde kalır sayın adremikev.

+1
  • sanal markette izmirde gözükmüyor :( :(
  • ta geçen sene açmıştım başlığı gözükmemesi normal
  • gençler tamam 25 e dağıtıorum ikinci elde melih die biri açmış zaten :D beddua etmeyin olum:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.