Şimdi Ara

trust gm 3200 direksiyon 30 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün ankara 5 m migrostaydı TRUST VIBRATION FEEDBACK STEERING WHEEL GM-3200 direksiyon 30 tl idi. bi tane açığı vardı 5 6 tane de kapalı kutu vardı. sanalmarkette de aratırsanız gözüküyor ankara için diğer illeri bilemeyeceğim. hb da 80 lira hızlıal da 85 lira. buralara göre çok ucuz ama bu aletin geçrek fiyatı nedir onu bilemiycem. ama yine de galiba bu fiyattan daha ucuz direksiyon yok. ben almadım evde yer yokbi de büyük ihtmail bi kere kullanır bi köşeye bırakırım diye. direksiyon almak isteyenler değerlendirsin dediğim gibi 5 6 tane vardı reyondahttp://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15146

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 10 Temmuz 2009; 10:54:41 >

• don lastiği kullanmışlardır kesin. 5-10 kullanımda lastik gevşer kendini toparlamaz. zaten tam kırıp bırakın bi sağ bi sol salınım yapar bu modeller.

direksiyon alacaksanız paraya kıyıp logitech alın bu don lastiklerine para vermeyin, çoğu ayar bile tutmuyor.
  • Bu fiyata alabileceğiniz kaliteli bir direksiyon
  • valla süper fiyat.kullanan varmı acaba.tavsiye edermisiniz.
  • Trust mouse almıştım bundan 6 sene önce halen sağlam güvenilir firmaydı.
  • Ürünü hem kullanan , hem satan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki bu fiyata alınabilecek en iyi settir ,Logitech in 250 liralık ürünleri kadar olmasa da kalitedir

Piyasa fiyatı 100 liradır yani %70 bir indirim var

Kendim Kullanıyorum , kesinlikle don lastiği gibi bir malzeme değil kalitelidir , hem bilgisayarda hem PS2 de çok uzun süredir devamlı olarak oynuyorum bir kere bile sorun çıkarmadı , titreşimi , tepkimesi , kullanımı çok çok güzel
    5-10 kullanım değil , yaklaşık 4 aydır devamlı olarak kullanıyorum
    TRUST Hollanda markasıdır

Snopy , Jwin gibi Çin ürünleriyle kıyas yapmayın

son olarak eğer imkanınız varsa bu fiyata kesinlikle kaçırmayın .
  • ankara dışında yok herhalde, bursa ve istanbul için aratma yaptığımda sanal markette çıkmıyor ama ankara için çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar iyi olduğunu bilseydim kaçırmazdım.brnim baktığım da vardı sanal markette.
  • Trust iyidir.Bende üst model bi direksiyonu var, 2 senedir kullanıyorum gayet iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihfx

don lastiği kullanmışlardır kesin. 5-10 kullanımda lastik gevşer kendini toparlamaz. zaten tam kırıp bırakın bi sağ bi sol salınım yapar bu modeller.

direksiyon alacaksanız paraya kıyıp logitech alın bu don lastiklerine para vermeyin, çoğu ayar bile tutmuyor.

Varsayımlarla forumun kalitesini düşürmeyin lütfen.Trust ürünleri gayet kalitelidir.Bilmeden konuşmayalım.
  • siparişi verdim.bakalım nasıl çıkacak.
  • trust larda migros elindekileri bitirmeye çalışıyor galiba önce uzun süre surge guard ı 9,90 dan sattı. geçenklerde de 5+1 hoparlör seti vardı sanalmarkette 40 tl ama o yok artık
  • ürünü bugün gidip aldım gayet kaliteli ve fiyatına göre sıcak fırsat topiği açan arkadaşa teşekkürler ...
  • Nereden aldınız acaba? Bir de kaç tane vardı?
  • En ucuz Vatan'da bulabildim, o da 63 TL! İhtiyacı olan kaçırmamalı bence de...

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=29141
  • ben kayseri migrostan aldım.sanalmarket de hala da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

Nereden aldınız acaba? Bir de kaç tane vardı?

ÜRÜNÜ AKKÖPRÜ MİGROSTAN ALDIM (ANKARA) RAFTADA SANIRIM 5- 6 TANE VARDI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

ürünü bugün gidip aldım gayet kaliteli ve fiyatına göre sıcak fırsat topiği açan arkadaşa teşekkürler ...

rica ederim. biraz değerlendirmelerinizi aktarabilirmisiniz. kullanımı hassasiyeti pedallar falan nasıl
  • arkadaşlar ürünü aldığımız rakama göre değerlendirmek lazım 30 ytl ye alınabilecek en iyi kalite malzemesi kesinlikle snopy v.s gibi deil zaten bu markayı bilen bilir öyle dandik bir marka deildir ayrıca pedaldaki buton sadece aç kapa deil gaza nekadar basarsak araba okadar hızlanıyor hepsinde böylemi bilmiyorum ama bu içinde bir potansiyometre olduğunu gösterir buda iyi bişey bence ihtiyacınız varsa ekonomik olarak sorununuzu çözer işinizi görür sadece direksiyon biraz küçük gibi oda sorun deil ben 3 yaşındaki oğlum için aldım mükemmel oldu 30 liraya alabileceğiniz en iyi direksiyon seti bundan kimsenin şüphesi olmasın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 12 Temmuz 2009; 16:46:24 >

• @yedikeresekiz
    Bende aldım. Cidden malzeme kalitesi iyi.
    Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.