Şimdi Ara

Trust Melos Bluetooth Kulaklık | Sıfır | 35 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Trust Melos Bluetooth Kulaklık | Sıfır | 35 TL
    Arkadaşım için aldığım kulaklık satılıktır. Kutudan bile çıkartılmadı. Ses kalitesi Plantronics BackBeat 105'den bir tık iyi diyebilirim (Titreşim, çift telefon vs. özellikleri hariç yalnızca ses kalitesi). Kargo alıcı ödemelidir, İzmir ve Antalya elden teslim edilir.
    Fiyat: 35 TL (revize edildi)

Ürün:https://www.trust.com/en/product/22866-melos-bluetooth-wireless-earphones

Fiyat : 45 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat güncelleme: 40 TL
  • sanıyorum turkcelin yeni yıl kampanyasından alındı. kargo ücreti size ait olacaksa talibim.
  • Kargo dahil 60₺ den gönderirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellojn

sanıyorum turkcelin yeni yıl kampanyasından alındı. kargo ücreti size ait olacaksa talibim.
    Kargo hariç 40 TL olarak güncelledim hocam. Yurtiçi kargo %30 indirimli gönderebilirim, şubeye gönderim olursa daha da ucuzlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 23 Ocak 2019; 10:4:4 >
  • fiyat takip
  • quote:

fiyat takip
    Hocam fiyatım son daha aşağısına vermeyeceğim. 40 TL ve kargoyu karşılarsanız hallederiz. İyi günler.

Edit: Yurtiçi kago %30 indirimli gönderirim. Şubeye gönderim olursa ücret uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 28 Ocak 2019; 13:47:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım fikriniz değişirse diye takipteyim.

• quote:

Anladım fikriniz değişirse diye takipteyim.
    Tamamdır teşekkür ederim.
  • hala satılıksa teklifim 20 tl :)
  • cellojn kullanıcısına yanıt
    Hala satılık 40 TL, kargo alıcıya ait.

20 TL'ye evde boş yatar yine de vermem :)

• Yok birazdan sarı günler başlayacak turkcellde 9 TL'ye aldığın bir ürünü 40 tlye satamayacaksin muhtemelen. Seni düşünerek teklif etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellojn -- 8 Şubat 2019; 8:55:28 >
  • cellojn kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    Trust 22866 Melos Kablosuz Kulak ��i Bluetooth Kulakl�k Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-trust-22866-melos-fiyati,356295519.html

Cok dusuncelisin kendini ben kadar dusunme sen, gir al iste ihtiyacin varsa, caz yapma :)

Sari gunu bekle bulursan da al aslanim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.