Şimdi Ara

Trustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ Stand

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Trustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ Stand
    Merhaba,

Öncelikle herhangi bir karışıklık olmaması sebebiyle satın alan kişiye vereceğim ürünleri aşağıda sıralıyorum;

- Trustmaster T300 Ferrari GTE (Tüm kutu içeriği ile beraber, kendi pedalları dahil)
    - Trustmaster T3PA Pro Pedal (Tüm kutu içeriği ile beraber)
    - Trustmaster TH8A Shifter (Tüm Kutu içeriği ile beraber)
    - Direksiyon Standı (Tüm kutu içeriği)
    - Ek olarak vites ve pedal bağlama aparatlarını da vereceğim, normalde ayrı olarak satılıyor.

Ürünlerin hepsini Nanokatalog üzerinden sipariş verdim ve elime Aralık 2017 tarihinde ulaştı. Bu tarihten itibaren tatil günlerinde kullandım, son zamanlarda ise neredeyse hiç kullanmıyorum bu sebeple satmaya karar verdim.

Stand hariç hepsinin tüm kutu ve kutu içerikleri hiç zarar görmemiş şekilde duruyor(Standın tüm aparat, vida vs malzemelerini muhafaza ettim, onları da vereceğim tabi ki). Yine aynı şekilde faturaları da mevcut. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki T300 ile beraber gelen kendi pedallarını hiç kullanmadım, geldiği gibi kutusunda duruyor. Ayrıca ürünleri çok temiz kullandım, hiç bir sorunu, ne kozmetik ne işlevsel olarak yoktur, isteyen gelip test edebilir.

Parça satışını şuan için düşünmüyorum ancak parçalar için talip olan arkadaşlar çıkarsa düşünülebilir. Takas ise sadece 3000 serisi rtx kartlar ile olabilir, üstü-altı vs konuşabiliriz.

Kullanıma gelecek olursam; tüm sistemi genel olarak simülasyon oyunlarında kullandım(ETS 2, ATS, Assetto Corsa), ne kadar kullandığına dair bir fikir isterseniz steam hesabımı paylaşabilirim.

Fiyat konusunda da abartılmamak kaydı ile fikirlere ve önerilere açığım, ön yargılı olmamanızı rica ediyorum.

Satış konusunda da tercihim Ankara içi elden teslim edecek şekilde düşünüyorum. Olur da parça satışına başlarsam bu durumda referansları uygun olan arkadaşlara şehir dışına kargo ile gönderim daha sonra ödeme şeklinde anlaşabiliriz.

Herkese iyi forumlar dilerim...

Trustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ StandTrustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ StandTrustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ StandTrustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ Stand
    Trustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ StandTrustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ Stand
    Trustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ StandTrustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ StandTrustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ StandTrustmaster T300 Ferrari GTE+ T3PA Pro Pedal+ TH8A Vites+ Stand
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Keçiören Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Param olsada ben alsaaaaam

Maşallah çok temizler alan hayrını görür belli.
    İyi satışlar hocam
  • ReklamVitrinim kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam güzel görüşleriniz için :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.