Şimdi Ara

Truva Online (MAYNGAMES)Türkiye Açık Beta Tarihi 25 Ocak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Whiterider mesajlarından anladığım kadarıyla sanırım mayngames'in avukatısın. Ben o oyunun her aşamasında bulundum. Test amaçlı yayınlandı ne demek? Oyun betalardan sonra bildiğin release oldu, cash shopundan paraları götürdü ne iş? Avrupa ve Amerika'da oyunun açılacağı da palavra. Adamlar bi kaç ay sonra dönecez diye tüm portalları kapatıp, arazi oldular bir daha katiyen geri dönüşleri olmaz. Siz önce kendi işinizi düzgün yapın, aynı konuma düşmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 14 Aralık 2012; 13:19:49 >
  • Aman diyeyim Mayn Games'in M'si varsa o oyuna hiç bakmayın. Öyle bir kafa yapıları var ki; size ödül var deseler siz çabalasanız ''yeterli katılımcı yok'' diye iptal ederler, Cash alacağım server kapanmaz değil mi diye sorduğun yetkili ''asla bu oyun kapanmayacak'' der sonra 1 hafta sonra server kapanır, sorarsın ''haftalardır planlanan bir şeydi'' derler.
    Raidcall odasında soru sorarsın cevap alırsın, 1 dakika demez ''ses kaydı alacağım tekrar yanıtlayın'' dediğin anda yanıtı değiştirirler. Forumlarda oyunculara hizmet sunmaları gereken firma yetkilileri onun yerine sizi aşağılarlar... Daha neler neler...

Denemek isteyen arkadaşları şimdiden uyarıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhail -- 14 Aralık 2012; 9:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer3000

Aman diyeyim Mayn Games'in M'si varsa o oyuna hiç bakmayın. Öyle bir kafa yapıları var ki; size ödül var deseler siz çabalasanız ''yeterli katılımcı yok'' diye iptal ederler, Cash alacağım server kapanmaz değil mi diye sorduğun yetkili ''asla bu oyun kapanmayacak'' der sonra 1 hafta sonra server kapanır, sorarsın ''haftalardır planlanan bir şeydi'' derler.
    Raidcall odasında soru sorarsın cevap alırsın, 1 dakika demez ''ses kaydı alacağım tekrar yanıtlayın'' dediğin anda yanıtı değiştirirler. Forumlarda oyunculara hizmet sunmaları gereken firma yetkilileri onun yerine sizi aşağılarlar... Daha neler neler...

Şimdi arkadaşım belli ki sen ve senin gibi bir çok kişi bu oyun firmasının geçmişte yaptığı hatalardan muzdaripsiniz.Haklı olabilirsiniz.Ama bu oyun firmasının şuanda Yeni açtığı AİKA ONLİNE oyunu var.Ne dediydiseler yaptılar.Ödülleri de paşa paşa verdiler.Her insan geçmişten ders alır bu firmanında geçmişten dersler çıkardığını düşünüyorum.Aksini düşünenler olabilir ama bu benim fikrim.Ben bu firmanın oyunlarına bir şans vericeğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer3000

Aman diyeyim Mayn Games'in M'si varsa o oyuna hiç bakmayın. Öyle bir kafa yapıları var ki; size ödül var deseler siz çabalasanız ''yeterli katılımcı yok'' diye iptal ederler, Cash alacağım server kapanmaz değil mi diye sorduğun yetkili ''asla bu oyun kapanmayacak'' der sonra 1 hafta sonra server kapanır, sorarsın ''haftalardır planlanan bir şeydi'' derler.

Şimdi arkadaşım belli ki sen ve senin gibi bir çok kişi bu oyun firmasının geçmişte yaptığı hatalardan muzdaripsiniz.Haklı olabilirsiniz.Ama bu oyun firmasının şuanda Yeni açtığı AİKA ONLİNE oyunu var.Ne dediydiseler yaptılar.Ödülleri de paşa paşa verdiler.Her insan geçmişten ders alır bu firmanında geçmişten dersler çıkardığını düşünüyorum.Aksini düşünenler olabilir ama bu benim fikrim.Ben bu firmanın oyunlarına bir şans vericeğim.

Çok eski bir şey değil bu konu RF Online oyuncularına ettikleri eziyet dillere destan bu firmanın. Tüm yetkilileri işten atılmadıysa bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. Değerli bir müşteri gibi davranmaları gereken oyuncularına 'sen kimsin de bizi uyarıyorsun', 'bize işimizi mi öğreticeksin', 'sen kim oluyorsun', 'bizde böyle zorla oynatmıyoruz beğenmiyorsan bas git' şeklinde seviyesiz bir uslupla hitap eden, oyunu sevabına sunduğunu sanan bir firma anlayışları vardı. Karahan'dan gelen para (ki ben de oynadım zamanında) yetiyor galiba diğer oyunlarının oyuncularına üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Şans vermek istiyorsan ne ala sen bilirsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhail -- 14 Aralık 2012; 20:48:03 >

• Truva online'da ilk büyük savaşı geride bıraktık ve harikaydı!

Facebooktan (ç)aldığım fotoğrafları yayınlıyorum zira benim pc HD özelliğini kaldırmıyor

ilk savaştan harika görüntüler

Truva Online (MAYNGAMES)Türkiye Açık Beta Tarihi  25 Ocak

Gelen arkadaşlar olursa bekleriz! :D

• eline sağlık keşke kısa bir video koysaydınız.Levelim yetmediğinden katılamadım.Oyun ses getirecek.İnşallah mayngames bu zamana kadar yaptığı hataları tekrarlamaz.
  • Oyun bence harika ve oyun görevlileri gece gündüz çalışıyor bugün kapalı beta sona eriyor ama çok yakında açık beta gelecek, heyecan dorukta!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aransil

Oyun bence harika ve oyun görevlileri gece gündüz çalışıyor bugün kapalı beta sona eriyor ama çok yakında açık beta gelecek, heyecan dorukta!

2-3 ay sonra tam tersini yazarsın
  • Mayn games kalsın abi ben almıyım kara listemde firma bir daha oynamam gitsin gw2 yi tr olarak beleş getirsin oyuna girersem beni
  • Evet, açık beta tarihi belli oldu arkadaşlar.

25 Aralıkta görüşmek üzere :)
  • quote:

Evet, açık beta tarihi belli oldu arkadaşlar.

Böyle bir firma ancak 2 gün öncesinin tarihini verir zaten ne bekliyordunuz :)
  • Oyun tekrar ne zaman açılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Evet, açık beta tarihi belli oldu arkadaşlar.

Böyle bir firma ancak 2 gün öncesinin tarihini verir zaten ne bekliyordunuz :)

edit: arkadaş yanlış yazmış 25 ocak'taymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 27 Aralık 2012; 23:33:55 >

• Oyuna yeni patch geldi.
    Ayrıntılı Rehberehttp://forums.mayngames.com/forumdisplay.php?480-Truva-V2.0-Yenilik-Rehberleri burdan girebilirsiniz.

[Truva V2.0] Oto - Pot
    1-Eklenen yeniliklerimizi sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Oyuna yeni eklenen sistemlerden bir diğeride Oto - Pot Sistemi. Artık savaş esnasında veya yaratık keserken kısa yol tuşlarına basmanız gerekmeyecek. Kemerinizde yeterli iksiriniz olduğu taktirde hiç bir tuşa basmadan iksir kullanılacaktır.
    Patch Notları:

[2][Yeni Truva V2.0] Oto-Kasma: Seviye artışı ile birlikte oldukça ihtiyaç duyacağınız Oto-Kasma sistemi kullanımı kolaydır ve sizlere birçok seçenek sunmaktadır.

Oto-Kasma aktifken hangi eşyaları almak istediğinizi, pot kullanımını ve toplacak eşların seviyelerini (Yüce, nadir, destansı gibi.) önceden seçebilirsiniz.

[3][Yeni Truva V2.0] Her Seviye Savaşları: Her oyuncunun eşit şartlarda dövüşeceği bir savaş düşünün. Kim gerçekten yetenekli görme şansı karşınızda...

10 ve 69 seviye aralığında her oyuncunun katıldığı ve aynı eşyalara sahip olduğu aynı yetenekleri kullandığı Her Seviye Savaşları oyuna yeni bir soluk katacak. Şimdi yetenekli oyuncuların ön plana çıkma vakti.

[4][Yeni Truva V2.0] Günlük P0 Tecrübe Artışı: Yeni seviyeleri hızla geçmek için sizlere yeni bir fırsat sunuyoruz. Yıldız Buff'ı size her gün 500% Tecrübe Artışı ve 50% Yaratık Toplama Artışı sunacak.

[5][Yeni Truva V2.0] Eklenen Yetenekler: Seviye artışı ile birlikde her sınıf için birer adet yeni yetenek eklenmiştir.

[6][Yeni Truva V2.0] Eşya Seviyeleri: Destansı Eşyaları giymek için 60 seviye olmayı beklemekten sıkıldınız mı? Yeni Truva V2.0 ile birlikde eşya seviyeleri ortadan kalkıyor. Örneğin 5 seviye karakteriniz ile 60 seviye destansı eşyaları giyebilirsiniz.

[8][Yeni Truva V2.0] Devir Al Özelliği: Eşyalarınız için seviye yükseltme sistemi Yeni Truva V2.0 ile birlikte oyuna eklenecektir. Bu sistem sayesinde eşyanızı bir üst seviye eşyaya dönüştürebileceksiniz.
    [9][Yeni Truva V2.0] Değiştirme Özelliği: Eşyalarınızın Ek Özelliklerini değiştirmek ister misiniz?

[10][Yeni Truva V2.0] Yeni Güçlendirme Eşyaları: Eşyalarınızın güçlendirme esnasında kırılmasından korkmanıza gerek yok. Eşyanızın kırılması halinde geri getirme şansınız mevcut!

[11][Yeni Truva V2.0]Güçlendirme Eşyaları Anka Kanadı: Truva V2.0'la birlikte güçlendirme eşyalarında değilişiklikler yapılımıştır. Güçlendirme sistemi ile birlikte eşyalardada değişiklik söz konusudur. Artık eşyaların en yüksek seviyesi 18 değildir 20'ye yükseltilmiştir. Bu değişiklik üstüne +16 değeri dahil biçimde yapılacak güçlendirmelerde Anka Kanadı kullanılacaktır.

[12][Yeni Truva V2.0] Mina Dükkanı: Anka Kanadı

Güçlendirme sisteminde yapılan değişiklik sonrasında +16 değeri dahil olmak üzere daha yüksek güçlendirme seviyeleri için yapılan güçlendirmelerde Anka Kanadı kullanılmaktadır. Anka Kanadı artık Mina Dükkanı aracılığı ilede temin edilebilecektir. Oyun içerisinde kısa yol "y" tuşuna basarak açılan Mina Dükkanının 1. sayfasında sağ alt köşede bulunana Anka Kanadı ile eşyanızı kırılmaktan koruyabilirsini

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.