Şimdi Ara

Truva Online (MAYNGAMES)Türkiye Açık Beta Tarihi 25 Ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet değerli Donanımhaber okurları MaynGames firmasının Türkçe olarak bize sunacağı oyunun Açık beta tarihi belli oldu.25 ocakta başlıyacak.Eğer PVP den ve Mitoloji grafiklerden hoşlanıyorsanız tam size göre şiddetle tavsiye ediyorum.

Kayıt linki:http://truva.mayngames.com/

Oyunun facebook adresi:https://www.facebook.com/TruvaOnline

Tabiki oyun hakkında öğrenmek istediğiniz tüm bilgiler bu rehberde:http://www.truvaturkiye.com/?page_id=260

Eğer oyun hakkında video linki isterseniz(bu oyun Troy online olarak çıkmıştı şimdi TRUVA olarak türkçe oalrak geliyor):
    http://www.youtube.com/results?search_query=troy+online&oq=troy+online&gs_l=youtube-reduced.3..0l4.2290126.2293542.0.2293730.11.7.0.4.4.0.251.1012.0j6j1.7.0...0.0...1ac.1.PQPbeIwyWiM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 2 Ocak 2013; 16:11:08 >

• Mayn Games :) Uzak dursun..
  • Mayn Games
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***LoTaR***

Mayn Games :) Uzak dursun..

Neden böyle bir cümle kurduğunuzu açıklarsanız kafamızda bu şirket hakkında daha somut bir şeyler olur.
  • Mayn mı dediniz
  • Bu Firma Ağzıyla Kuş Tutsa Artık Yaranamaz..

Serverı aç ve bırak mantığıyla ilerleyen bir firmadan ne beklenir..
  • adamlar pazartesi bankaya gidip 5000 tl düşük faizli kredi alıyorlar salı araştırmalarını yapıp çarşamba uzak doğudan ölü bir oyunu alıyorlar perşembe reklamını yapıp(truva online geliyor süper bişi pvp falan var bize para lazım) cuma açıyorlar böle şirketlerden ancak bunlar beklenirken halen bu oyunlara rabet gösterenler olması zaten ayrı bir saçmalık

şuanda ülkedeki en iyi şirket riot games dir adamlar geldiler server bile açtılar en önemlisi günümüzde güncelliğini koruyan oyun hafta sonu turnuvaları v.b eventlerlede zaten kendini belli ediyor.Onun dışında uzak doğudan ucuza oyun alıp türkiyedeki gelişmekte olan oyun piyasasının içine eden şirketlerden uzak durmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

adamlar pazartesi bankaya gidip 5000 tl düşük faizli kredi alıyorlar salı araştırmalarını yapıp çarşamba uzak doğudan ölü bir oyunu alıyorlar perşembe reklamını yapıp(truva online geliyor süper bişi pvp falan var bize para lazım) cuma açıyorlar böle şirketlerden ancak bunlar beklenirken halen bu oyunlara rabet gösterenler olması zaten ayrı bir saçmalık

şuanda ülkedeki en iyi şirket riot games dir adamlar geldiler server bile açtılar en önemlisi günümüzde güncelliğini koruyan oyun hafta sonu turnuvaları v.b eventlerlede zaten kendini belli ediyor.Onun dışında uzak doğudan ucuza oyun alıp türkiyedeki gelişmekte olan oyun piyasasının içine eden şirketlerden uzak durmak gerekiyor.

Mail-Ru'da allods'u komple türkçe yaptı onuda unutmamak lazım.

Bende bize 2. el muamele yapılmasına karşıyım.Bir firmada hiç oynanmamış bir oyunu türkçe yapıp getirsin . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

adamlar pazartesi bankaya gidip 5000 tl düşük faizli kredi alıyorlar salı araştırmalarını yapıp çarşamba uzak doğudan ölü bir oyunu alıyorlar perşembe reklamını yapıp(truva online geliyor süper bişi pvp falan var bize para lazım) cuma açıyorlar böle şirketlerden ancak bunlar beklenirken halen bu oyunlara rabet gösterenler olması zaten ayrı bir saçmalık

Mail-Ru'da allods'u komple türkçe yaptı onuda unutmamak lazım.

Bende bize 2. el muamele yapılmasına karşıyım.Bir firmada hiç oynanmamış bir oyunu türkçe yapıp getirsin . . .

Nerde o günler üstad.

• O günlerde gelecek arkadaşlar. Bir kaç sene öncesine kadar oyunların Türkçe olması bile hayaldi. Bunları başlangıç adımları olarak düşünün. Ne kadar çok oyun Türkçe'ye çevirilir ve rağbet görürse o kadar çok oyunumuz olacaktır. Ben böyle düşünüyorum ve oynamadığım oyunların bile Türkçeye çevirilmesini destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vulthar -- 1 Aralık 2012; 12:20:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulthar

O günlerde gelecek arkadaşlar. Bir kaç sene öncesine kadar oyunların Türkçe olması bile hayaldi. Bunları başlangıç adımları olarak düşünün. Ne kadar çok oyun Türkçe'ye çevirilir ve rağbet görürse o kadar çok oyunumuz olacaktır. Ben böyle düşünüyorum ve oynamadığım oyunların bile Türkçeye çevirilmesini destekliyorum.

Böyle başlangıç olacağına hiç olmasın daha iyi.Oyun kötü , yayınlayan firma kötü olunca olmuyor.
  • Oyun meraklıları her zaman için herşeyi dener ;)

Öyle 2 cümleyle oyun kötü, şu kötü, bu kötü. Bunları söylemek o kadar kolay ki :) Birde mantıklı açıklama yapmayı becerebilseniz. İşte o zaman alnınızdan öpüjem!

Kim getirirse getirsin, belli bir kesime hitap eden ve Türkçe olarak bizlere sunulan tüm oyunları seviyorum abicim.

Hi5 geldi Jadde oldu mükemmel oldu.
    Voyage county geldi Kara inci oldu güzel oyundu oynayan için ve Türkçe'ydi, candı.
    Hero online zamanında Türkçe oldu yönetimi kendini ilah sandı insanları soğuttu ve mükemmel oyundu zamanında :)
    Karahan geldi hala gidiyor, herkes bıdı bıdı konuşmasına rağmen yarı ömrünü harcayan adamlar var bu oyunda :D abim hala bırakamadı.

Türkiye'de Türkçe oynama zevkini bize yaşatan her firmaya saygım sonsuz.

Git o 5binlik krediyi çekte bize bi oyun getir diyorum bende o çamur at izi kalsın insanlarına!

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteRider

Oyun meraklıları her zaman için herşeyi dener ;)

Öyle 2 cümleyle oyun kötü, şu kötü, bu kötü. Bunları söylemek o kadar kolay ki :) Birde mantıklı açıklama yapmayı becerebilseniz. İşte o zaman alnınızdan öpüjem!

Kim getirirse getirsin, belli bir kesime hitap eden ve Türkçe olarak bizlere sunulan tüm oyunları seviyorum abicim.

Hi5 geldi Jadde oldu mükemmel oldu.
    Voyage county geldi Kara inci oldu güzel oyundu oynayan için ve Türkçe'ydi, candı.
    Hero online zamanında Türkçe oldu yönetimi kendini ilah sandı insanları soğuttu ve mükemmel oyundu zamanında :)
    Karahan geldi hala gidiyor, herkes bıdı bıdı konuşmasına rağmen yarı ömrünü harcayan adamlar var bu oyunda :D abim hala bırakamadı.

Türkiye'de Türkçe oynama zevkini bize yaşatan her firmaya saygım sonsuz.

Git o 5binlik krediyi çekte bize bi oyun getir diyorum bende o çamur at izi kalsın insanlarına!

Oyunların türkçeleşmesi konusunda çok umutluyum tutar tutmaz en azından yapıyorlar 1-2 sene öncesine kadar kaç tane vardı.Demekki bir potansiyel var.Beb truva onlineden çok umutluyum pvp si çok güzel grafik olarakta karahan onlinenin kopyası diyelim.Oynanabilirliği hoşıma gitti.Hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: Vulthar

O günlerde gelecek arkadaşlar. Bir kaç sene öncesine kadar oyunların Türkçe olması bile hayaldi. Bunları başlangıç adımları olarak düşünün. Ne kadar çok oyun Türkçe'ye çevirilir ve rağbet görürse o kadar çok oyunumuz olacaktır. Ben böyle düşünüyorum ve oynamadığım oyunların bile Türkçeye çevirilmesini destekliyorum.

Böyle başlangıç olacağına hiç olmasın daha iyi.Oyun kötü , yayınlayan firma kötü olunca olmuyor.

İyi-kötü göreceli kavramlar yarbayım. Siz benim ne demek istediğimi anladınız aslında.

• kapalı beta belli oldu 21-26 aralık

Merhaba Cesur Savaşçı!

Uzun süredir beklediğin Truva Online Kapalı Beta tarihi belli oldu! 21 Aralık 2012 tarihinde kıyamet kopacak ve sonsuz savaş başlayacak!

21-26 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Truva Online Kapalı Betaya sade...
    ce 1000 Seçkin Savaşçı katılma şansı elde edebilecek!

Truva Online Kapalı Beta sunucuları 21-26 Aralık tarihleri arasında her gün 14:00-22:00 saatleri arasında sizlere hizmet verecek.

Kapalı Beta test sürecine katılıp destek veren 1000 Seçkin Savaşçı yapılacak etkinliklerde özel Truva Online T-Shirtleri ile ödüllendirilecektir!

Eğer mitolojiden, gösterişli silah veya zırhlardan, atlı savaş arabalarından hoşlanıyorsan ve kendine koca bir orduya kafa tutabilecek kadar güveniyorsan Truva Online senin için biçilmiş kaftan!

Truva Online'da her 20 dakikada bir otomatik olarak katılabileceğin tüm seviye aralıkları için uygun savaşlar, uçsuz bucaksız haritalar, karanlık zindanlar ve acımasız yaratıklar ile oyun deneyimini bir üst seviyeye taşı!

Herkesin hayranlıkla izlediği 2 filmin baş kahramanları olan 2 ulus Truva Online'da karşı karşıya!

Savaş heyacanını ve Zafer coşkusunu Truva Online ile yaşa!

Şimdi kayıt olarak en seçkin 1000 Savaşçı arasına katıl!

http://truva.mayngames.com/

Unutma ki korkaklar asla efsane olamaz...!

• http://forum.donanimhaber.com/m_54287882/tm.htm 3 ay açık kalan oyunu halen savunanları görüyorum 1 senede ne değiştide bu oyun sadece büzüm ülkede faliyete geçti bugları düzeltip bizemi sattılar. Türkiyedeki oyuncu kitlesinin bir çoğu kalite denilen öğeden yoksun türkçe olsun 2d olsun ben hertürlü oynarım modunda halen şirketlerde ona göre şerbet veriyor çok oyun gördük türkçe olup kapatılan ha arada kaliteli oyunlar varmı yok değil lol yada aizen in bahsettiği gibi allods online gibi ancak çamur atıyorsun diyenlere:

siz şirketlerden kaliteli güncel oyun istemezseniz size 1ila 4 sene önceki oyunları pişirip önünüze koyarlar afiyetle yersiniz Evet oyun sektörü her alanda ülkemizde gelişiyor ancak halen kaliteden yoksun bunun için bize çok büyük önemli görev düşüyor ancak halen bunun farkında olmayanlar var böyle güncelliğini koruyamamış oyunları getirip bunu oyuncuların koruması çok saçma geliyor bana.

en güzel örnek: League of Legends tutup 40000 TL ödüllü dağıtıcağı kış turnuvası düzenliyor kaç senelik şirketlerin kaçı böyle bir şeye kalkışmıştır ?

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_54287882/tm.htm 3 ay açık kalan oyunu halen savunanları görüyorum 1 senede ne değiştide bu oyun sadece büzüm ülkede faliyete geçti bugları düzeltip bizemi sattılar. Türkiyedeki oyuncu kitlesinin bir çoğu kalite denilen öğeden yoksun türkçe olsun 2d olsun ben hertürlü oynarım modunda halen şirketlerde ona göre şerbet veriyor çok oyun gördük türkçe olup kapatılan ha arada kaliteli oyunlar varmı yok değil lol yada aizen in bahsettiği gibi allods online gibi ancak çamur atıyorsun diyenlere:

siz şirketlerden kaliteli güncel oyun istemezseniz size 1ila 4 sene önceki oyunları pişirip önünüze koyarlar afiyetle yersiniz Evet oyun sektörü her alanda ülkemizde gelişiyor ancak halen kaliteden yoksun bunun için bize çok büyük önemli görev düşüyor ancak halen bunun farkında olmayanlar var böyle güncelliğini koruyamamış oyunları getirip bunu oyuncuların koruması çok saçma geliyor bana.

en güzel örnek: League of Legends tutup 40000 TL ödüllü dağıtıcağı kış turnuvası düzenliyor kaç senelik şirketlerin kaçı böyle bir şeye kalkışmıştır ?

Merhaba Zyph,

Bu konuda bir araştırma yaparsan Truva Online'nın sadece ülkemizde değil yaklaşık 2 ay önce yapımcı firma tarafından Kore sunucusunun faaliyete geçtiğini ve yine yapımcı firma tarafından Avrupa ve amerika sunucularının kısa bir süre içerisinde açılacağını öğrenebilirsiniz. Truva Online bahsettiğiniz gibi eski bir oyun değil. Daha önce sadece yapımcısı tarafından test amaçlı yayınlandı bu nedenle "eski oyun" tabirini kullanman doğru olmaz. Ayrıca Truva Online 2d değil 3d grafiklere sahip bir oyundur ve grafik kalitesi bakımından piyasada olan bir çok oyundan daha üst seviyededir. Herkes aynı zevke sahip olmak zorunda değil fakat ortada yapılan bir ve verilen bir emek varsa buna saygılı olunması gerektiği kanaatindeyim. 70milyon kayıtlı oyuncu kitlesine sahip olan bir oyunun 40.000 TL ödüllü bir turnuva düzenlemesi abartılacak bir durum değildir. Verilen ödülü oyuncu sayısı ile karşılaştırdığınızda (70 milyon oyuncudan %20'sinin günlük 1 USD harcadığını varsayarsak) Türkiye'de bulunan pek çok oyun firmasının düzenlediği turnuvalarda sahip oldukları oyuncu kitlesine endekle daha büyük ödüller verdiğinin farkına varabilirsiniz. Bu nedenle Türkiye'de yapılan işleri küçümsemeden önce lütfen bir daha düşününüz.

İyi forumlar.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_54287882/tm.htm 3 ay açık kalan oyunu halen savunanları görüyorum 1 senede ne değiştide bu oyun sadece büzüm ülkede faliyete geçti bugları düzeltip bizemi sattılar. Türkiyedeki oyuncu kitlesinin bir çoğu kalite denilen öğeden yoksun türkçe olsun 2d olsun ben hertürlü oynarım modunda halen şirketlerde ona göre şerbet veriyor çok oyun gördük türkçe olup kapatılan ha arada kaliteli oyunlar varmı yok değil lol yada aizen in bahsettiği gibi allods online gibi ancak çamur atıyorsun diyenlere:

Türkiyedeki oyuncu kitlesinin bir çoğu kalite denilen öğeden yoksun türkçe olsun 2d olsun ben hertürlü oynarım modunda

Sen bu oyun işine fena kafayı takmıssın gibime geldi.Bence grafik olayı görecelidir.Herkese göre değişir benim pc de Guild Wars 2 de var onuda oynuyorum ama ingilizce yeterli olmadığından beni tam tatmin etmiyor.Truva bu oyunu eski oyun olarak troy hatırlarsanız hoşuma gitmişti pvp si kasması falan ee oyun şimdi türkçeleşiyor ben oynarım arkadaş türkiyede Kninght online ,Metin2 oyunları tutulduysa bu oyunun da ses getireceğini söyliyebilirim.Tabiki MaynGames oyunun arkasında durduğu zaman.

• Geçen sene arap ülkelerinde en iyi oyun olarak ragnarok online seçilmişti bizimde diğer ülkelerin gözünde durumumuz bundan farksız halen 3d olsun kutu şeklinde olsun ben oynarım kafasındasınız ona üzülüyorum.
    Mesela ne güzel demişsin pcde gw2 de var ama ingilizce yeterli değil biz zamanında güncel oyunları oynasaydık yada zamanında türk oyuncu kitlesinin potansiyelini büyük firmalara gösterebilseydik gw2 bugün türkçe idi.
    Burda zannetmeyinki türkçe oyun oynamayın berbat diyorum ben cengizhan 2ye kadar her türkçe oyunun arkasında idim zamanında ancak 2013 olmak üzere artık bazı şeyleri geride bırakın low poligon oyunlara vericeğiniz primi daha güncel oyunlara vermeye çalışın.

en güzel örnek world of tanks oyunu yakın zamanda türk oyuncuları görmüş ve diğer oyuncu kitlesi yüksey oyunların aksine gidip türkçe portal ve support eklemiş.

size anlatmaya çalıştığım modası geçmiş oyunlara takılmaktansa daha iyi oyunlarda takılıp daha iyi oyunların ülkemize gelmesini sağlamanız

• quote:

Geçen sene arap ülkelerinde en iyi oyun olarak ragnarok online seçilmişti bizimde diğer ülkelerin gözünde durumumuz bundan farksız halen 3d olsun kutu şeklinde olsun ben oynarım kafasındasınız ona üzülüyorum.
    Mesela ne güzel demişsin pcde gw2 de var ama ingilizce yeterli değil biz zamanında güncel oyunları oynasaydık yada zamanında türk oyuncu kitlesinin potansiyelini büyük firmalara gösterebilseydik gw2 bugün türkçe idi.
    Burda zannetmeyinki türkçe oyun oynamayın berbat diyorum ben cengizhan 2ye kadar her türkçe oyunun arkasında idim zamanında ancak 2013 olmak üzere artık bazı şeyleri geride bırakın low poligon oyunlara vericeğiniz primi daha güncel oyunlara vermeye çalışın.

en güzel örnek world of tanks oyunu yakın zamanda türk oyuncuları görmüş ve diğer oyuncu kitlesi yüksey oyunların aksine gidip türkçe portal ve support eklemiş.

size anlatmaya çalıştığım modası geçmiş oyunlara takılmaktansa daha iyi oyunlarda takılıp daha iyi oyunların ülkemize gelmesini sağlamanız

Seninde haklılık payın var arkadaşım.Zevk meselesi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.