Şimdi Ara

Truvatek phalanX kullanıcı incelemeleri ve yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu bu kasayı alacak olanların veya almış olanların toplanma mekanı olsun diye açtım.

bende bu kasayı aldım firebal dan 236 tl ye.

kasanın resimlerin de çok fazla detaya girmedim ne de olsa google de yeterince detaylı incelemeler mevcut
    kasanın resimleri aşağıda ve hepsi toplam 6,1 mb ediyor.

kasa hakkında düşüncelerim de genel olarak iyi.ancak bunu derken daha önce kullandığım en iyi kasanın feel olduğunu göz önüne alın.

malzeme kalitesi bana göre gayet iyi (daha önce üst seviye kasa da kullanmadım iyisi nasıl olur bilmiyorum)

kasanın içi oldukça fazla geniş.psudan çıkan kabloları yan kapağın arkasına saklayamasak da hdd yuvalarından bir tanesinin içine saklamak mümkün.
    alacak kişilerin işlemciye giden 4 pinlik güç kablosunun uzun olduğundan emin olmalı bende yetmedi örneğin.

ses konusunda ise fanları moleks den bağlarsanız korkunç derecede ses yapıyor.ancak fanları anakarta takarsanız ses seviyesi gayet makul oluyor.En çok sesi şeffaf camdaki yapıyor...oraya bi plastik susturucu gibisinden bir şey koymak lazım (fan ile plexinin arasına)

soğutma perfprmansı da çok iyi işlemci sıcaklığı 8 derece ekran kartı da 5 derece düştü.

sistemim panelde.

sistem sıcaklıkları resimleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 27 Temmuz 2009; 20:58:09 >

• Güzel kasa ama aşırı büyük olması ve ses yapması pek hoşuma gitmedi.
  • Truvatek kasam yok ancak yinede yorum yapayım dedim sakıncası yoksa;

Kasan hoş duruyor ama ben yinede infiniti sevdasından vazgeçemiyorum yok ama olsun

Truvatek almayı düşünenler yada truvaya sahip olanların düşüncelerini ve bilgilerini paylaşabiliceği güzel bir forum mekanı olur inş.

Bu arada iki tane klavye gördüm orda yanlış mı gördüm acaba

İyi forumlar.

EDİT: Mouse koleksiyonu yapıyosun galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 22 Temmuz 2009; 19:36:41 >
  • güzel bence ısınında 34lere düştüğünü söyledin

@Creed160
    herhalde altında torrent pcsi vardır ondan 2 klavye olmuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creed160

Truvatek kasam yok ancak yinede yorum yapayım dedim sakıncası yoksa;

Kasan hoş duruyor ama ben yinede infiniti sevdasından vazgeçemiyorum yok ama olsun

Truvatek almayı düşünenler yada truvaya sahip olanların düşüncelerini ve bilgilerini paylaşabiliceği güzel bir forum mekanı olur inş.

Bu arada iki tane klavye gördüm orda yanlış mı gördüm acaba

İyi forumlar.

EDİT: Mouse koleksiyonu yapıyosun galiba

aşağıda download pc si bulunmakta,2 pc de tek monitore bağlı.-yukarıdaki fareler de bozuk malesef

şimdi fanları ben anakartın üstüne takacağım bir de bakalım değişen olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 22 Temmuz 2009; 20:25:26 >

• 2 fanı anakarta bağladım.bir tanesini ara kablo ile hızını düşürttüm öbürü de tam hız dönmeye devam ediyor.

ses daha çekilebilir seviyeye geldi sanki.
  • 10 yıllık kamyoncu böyle kasa görmemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de TruvaTek kasa kullanıyorum yalnız sizin dediğiniz gibi bir gürültü yok kasada, fanları anakarta bağladım ve ortalama seviyede rahatsız edici değil kesinlikle, siz moleksden bağladıysanız maksimumda döner, maksimumda dönen hangi fan ses yapmaz ki
  • Hayırlı olsun. 1500 rpm'in üzerinde dönen her fandan hava sesi gelir önemli olan fanın kendisinden yani motorundan ses gelmemesi. Şahsen sessiz fan olmasındansa sesli fan (hava sesinden bahsediyorum tabi) olmasını tercih ederim. Çünkü hava sesi olmayan fan yavaş dönüyor demektir ve buda soğutmaya olumsuz etki eder.

Güzel bir fan kontrolcü ile gerekmediği zaman kısıp gerektiğinde de açıp kullanılabilir. Bu arada SST BlackEdition versiyonları çıkmış. Onlarda çok güzel görünüyor.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TRV-PhalanXBE

• Hayırlı olsun hacım yeni kasan. Seninle bir sürü ortak malzememiz var Mouse ve işlemci soğutucusu gibi mesela
  • Hayırlı olsun, kasa çok güzel olmuş. Bende almak istiyordum fakat SST BlackEdition versiyonunu görünce fikrim değişti.
  • arkadaşlar fanları anakarta bağladım şu an ses normal.bi arkadaşa da sordum ses nasıl diye çok az dedi.

sorun yok ses konusunda.

aslıda BE kasası biraz pahalı geldi bana
    onu yapacaklarına kasanın sadece tavanını satışa çıkarsalar daha güzel olurdu sanki

neyse ben kasamdan memmunum ancak sabit diskler iyi hava almıyor konumları yüzünden,ama genede sabit disk kasalarında delikler var o tarafa bi fan koyarsın olur biter.

şu an kasada korkunç miktarda boş yer var.

@RevidaL :acaipki 2 mizde işlemciyi 3,2 de bırakmışız .ama senin sistem benimkinden çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 23 Temmuz 2009; 19:34:27 >

• alttaki deliklerden ve yandaki fanlardan çok toz giriyormu.akasa infiniti ve bu kasa arasında kaldım eğer toz sorunu yoksa bunu alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: IISONII

alttaki deliklerden ve yandaki fanlardan çok toz giriyormu.akasa infiniti ve bu kasa arasında kaldım eğer toz sorunu yoksa bunu alıcam

daha yeni kullanmaya başladım o yüzden çok doğru cevap veremeyeceğm ancak:
    o deliklerin bulunduğu yerdeki yerler çok geniş ve boş,yani girse de sorun olmaz.

bir de pc başına oturup film keyfi yapanların bence bu kasadan uzak durması lazım,kasa karanlık bir yerde aşırı ışık saçıyor.çalışma düğmesinin ışığı da çok güçlü,gözleri rahatsız ediyor,o ışığı bantla kapadığın zaman da çok daha rahat film izleyebiliyorsun.

aşağıda hdd lerin olduğu kısıma bir tane 8 lik fan takviyesi lazım,hdd ler o kadar iyi soğumuyor bence orada...
  • HDD'leri oradan alıp 5,25 sütunu arasına monte edebiliyorsun. Ön tarafta çok daha iyi soğutulacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: superman34

HDD'leri oradan alıp 5,25 sütunu arasına monte edebiliyorsun. Ön tarafta çok daha iyi soğutulacaktır

sabit disk benchmarkı yaparken sıcaklığı 42 derece oluyor normalmi?değilse 1 tane 8 lik fan koyayım

• 15 gundur kullanıyorum bende daha once ekran kartının stock fanının sesınden duramazdım delı ederdı! accelero s1 rev.2 aldım onun sesını kaldırdık bırde bu kasayı aldım eskı kasadakı 120 lık ve 80lık fanların nasıl ses yaptıgını ılk bunu calıstırdıgımda fark ettım peşine enermax 625w psu aldım eski LC nın sesınden de kurtuldum özetle soyle dıyeyım beyler su an ıslemcı fanının sesını duyuyorum yanı kasa o derece sessız benım kullandıgım yan kapakda buyuk fan olan modelı dolayısı ıle 140 lık fanlara gorede sesı daha az 6xx rpm de donuyor 250mm olan fan..

kasayı sadece plastik kalitesi olarak begenmedım on tarafdakı plastık bolum komple emanet gıbı duruyo

ön tarafdan uzanan kasanın kablolarını cıktıkları yerden tam ters tarafa sabırla tek tek uzatıp dıger kapak tarafından kasanın ıcıne uzattıp bu kabloları ve dıger butun kablolarıda kelepcelerle toparladım
    işlemci fanını degıstırmeden 8-10 derece degıstı ekran kartı accelero s1 rev2 ve kasa etkisiyle 19 derece dustu..

hddlere gelen bolume saglı sollu bende 2 tane 80 lık fan takayım dedım sonra 80lık fan cok ses yapar dıyerek vazgectım 42 derece normal bir değer..

kasayı ele alırken fiyatına dikkat edin bence kendı fiyat aralıgında rakiplerle karsılastırın olumsuz yorumda bulunan arkadaslar tt armor+ ıle karsılastırmak dogru olmaz tt kandalf kullanmıs bırısı olarak soyluyorum..

• Arkadaşlar , kasayı kullananlar kasa içi resimlerini de eklerse daha iyi bir arşiv olur hani el elden üstündür mantığı birimizin aklına gelmeyen diğerinin aklına gelebilir çünkü bu kasa çok geniş ve bende ne yapayım diye düşünüyorum sürekli 3-5 delik daha açsam sanki bir tane de micro-atx sığacakmış gibi duruyor mübarek
  • Gamlı Baykuş; Sıcaklıklar kullanılan HDD'e ve modeline göre değişebilir. Mesela iş yerindeki kasada buunan Seagate 160GB ST3160815AS şu anda 48 derece ve hiç hava akımı yok. Bence 42 derece gayet normal. Tabi önüne veya arkasına bir adet fan koyabilirsen daha da serinleyecektir.
  • fp ürünü olabilir makul fiyatlarda büyük kasalara hitap ediyor ancak üst seviye için önermem ses + bir sürü eksiği var pek yanaşmayın bu kasaya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.