Şimdi Ara

Truvatek phalanX kullanıcı incelemeleri ve yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

fp ürünü olabilir makul fiyatlarda büyük kasalara hitap ediyor ancak üst seviye için önermem ses + bir sürü eksiği var pek yanaşmayın bu kasaya

zaten üst seviye bakan 400 tl lik kasalardan alır...

@superman34:eve gelince test sırasında hdd nin de sıcaklıklarını koyacağım...
  • Hepsiburadadan yaklaşık 2 hafta önce aldım bende bu kasayı. Fanları anakart 3 pin yuvalarına bağladım oldukça sessiz 4 adet sabit disk kullanıyorum sorunsuzca, oldukça yeterli alan sunuyor, ben asla bir kasaya 300-400 tl vermem bana göre gereksiz, bu kasa sessiz ve oldukça ferah bir iç yapısı var ve ucuz, benim kriterlerim de bu zaten
  • benim bi arkadaş almış pek memnun değildi satacakmış. fanlar çok sesliymiş. kasada beklediği kadar iyi çıkmamış.

250 tl verilcek bi kasa değil.
  • 236 tl bence bu kasaya yatırılan boşa para...bunun yerine feel kullansan daha kaliteli + mod ve soğutmaya yatkındır..coolermaster ve t.take'in yanından bile geçemiyeceği için yazmıorum.. mavi ışıklı fan koyup,birde yan kapağa büyük bir fan atınca performans oluyormus..biz niye göremiyoruz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhani

236 tl bence bu kasaya yatırılan boşa para...bunun yerine feel kullansan daha kaliteli + mod ve soğutmaya yatkındır..coolermaster ve t.take'in yanından bile geçemiyeceği için yazmıorum.. mavi ışıklı fan koyup,birde yan kapağa büyük bir fan atınca performans oluyormus..biz niye göremiyoruz??

Feel in hangi modelini tavsiye edersin hocam, bi bakalım. Maşallah oturduğunuz yerden şak diye tespit edebiliyorsunuz kaliteyi. Neyseki sizler gibi kıymetli arkadaşlar var da kazık yemiyoruz kasa PSU alırken, yoksa halimiz ne olurdu değil mi?

• quote:

236 tl bence bu kasaya yatırılan boşa para...bunun yerine feel kullansan daha kaliteli + mod ve soğutmaya yatkındır..coolermaster ve t.take'in yanından bile geçemiyeceği için yazmıorum.. mavi ışıklı fan koyup,birde yan kapağa büyük bir fan atınca performans oluyormus..biz niye göremiyoruz??

eski kasam feel idi.şu an çöpte,olması gereken yerde.
    2 sabit disk bi ekran kartı aha kasada yer yok.

boş konuşuyorsunuz boş...

cidden forumda asla birilerine güç kaynağı ve kasa tavsiye etmeyin hatta gidin bu forumdan feel tavsiye edebiliyorsanız.pazardaki peynir tenekeleri feelden daha iyi bir malzemeye sahip.

kasanın fanları molexden bağlamadığın zaman normal ses yapıyor.torrent pc sindeki intelin stok fanı bu kasadan daha ses yapıyor...

hem ben bu kasayı 236 tl ye aldım,siz cooler masterlara girmissiniz aa evet ben de isterdim cooler master hiç merak etmeyin ancak coolar masterin bu kasaya kafa tutan kasasına 100 tl fark vereceğime raid e yatırayım o parayı daha iyi-yada işlemci fanına.

bu kasa ile haf 932 arasında kaldım.haf 932 çok ama çok güzel kasa ancak pahalı benim için ve buna ek olarak kasa sanki olduğu gibi açık bir filtre yok.stacker alayım diye düşündüm açıkcası tipi hoşuma gitmedi ve bu kasadan performansı daha kötü-bence.

mod konusuna gelince bu kasa bir modcu sitesi tarafından satılıyor sadece mod için sattıkları yan kapakları bile var şu an bu kasa için.istersen sana sadece kasanın tavanını bile satarlar uygun bir fiyata.yanı ay yanlış kestim sorunu da olmaz.ek olarak moda da yatkın bir kasa,tabanında ve tavanında boş yerler var ve o kısımlara en az 4 tane daha fan girer.

sakayo ilk aldığımda çok korktum ses yapıyor diye ama sonra hatam molexden takmammış.

haa tabiki bu kasa haf 932 lerle armorlar ile kıyaslanamaz çünkü 232 tl ve BİG TOWER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 29 Temmuz 2009; 14:48:55 >

• quote:

Sen heralde Feel'dan başka kasa kullanmadın Sıralama yapacak olursan Feel dünyanın en kötü kasalarından bir önce gelir, sen gelmiş hangi kasayla karşılaştırıyorsun. Gittim yerinde gördüm, gayet kaliteli bir kasa. Arkadaşın dediği gibi, plastik sevmeyen arkadaşları sadece plastik kısımları kıl edecektir. Onun dışında metal ve boya kalitesinden tut, soğutma performansına kadar çok iyi bir kasa. Tabi ki TT ve CM gibi markalarla kıyaslamak İSİM adına doğru değil, ama kalite olarak doğru. Piyasada yer edinmek isteyen yeni bir marka. Hemen TT gibi çakal kasalarla kıyaslamayın. Nerde çokluk orda b.kluk.. TT kullanır mıyım kullanmam. Lian-Li'den Silverstone'dan aşağı inmem çünkü GERÇEK bir kasa gördükten sonra Allah'a şükür param varsa gider tekrar o markalardan alırım. Asıl TT CM gibi markaların ÇOĞU (Dikkat edin hepsi demiyorum, arada güzel kasaları da var) bi halta yaramaz çöplük. Zaten bahsettiğim iyi kasaları bu kasanın fiyatının 2 misli arkadaşım..

Bu fiyata alınabilecek en kaliteli kasalardan biridir.

Bazı arkadaşlar da fanı sesli demiş. Aldığınız kasanın kaçından adam gibi fan çıkıyor?? Çoğu kasa fansız geliyor yine fan'a para veriyorsunuz. Kasanın bu fiyata fanlı geldiğine şükredin

Konuşurken mantıklı konuşun biraz Allah aşkına. Klavyenin başına geçen bülbül gibi şakıyor. Umarım gereken cevabı almışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 5 Ağustos 2009; 13:19:10 >

• bu kasa Türk malı olduğu için bile tercih edilir , fiyatına göre fena değil, boşboş gelmiyor, kasa alan arkadaşlar bu kasanın bizim ürünümüz olduğunu göz önünde bulundurmalı.
  • tamam firebal iyi düşünmüş ve yaptırmış bu kasayı,ama korkunç bir fiyata satıyor,daha piyasaya yeni giren bir kasayı,yahu cm fiyatına kasa satıyor olacak iş değil,fireball=pahalılık demek her zaman

husnuke@ kasa türk malı değildir arkadaşım,türk malı denmesi için Türkiye de üretilmesi gerekir öncelikle,türk bir firmanın,Çin de ürettirdiği yani paranın yine Çin'e gittiği bi üründür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 11 Ağustos 2009; 16:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

tamam firebal iyi düşünmüş ve yaptırmış bu kasayı,ama korkunç bir fiyata satıyor,daha piyasaya yeni giren bir kasayı,yahu cm fiyatına kasa satıyor olacak iş değil,fireball=pahalılık demek her zaman

husnuke@ kasa türk malı değildir arkadaşım,türk malı denmesi için Türkiye de üretilmesi gerekir öncelikle,türk bir firmanın,Çin de ürettirdiği yani paranın yine Çin'e gittiği bi üründür..

Ben de bu kasadan aldım, alırken kasaları çok araştırdım. Bana 11 adet 5,25" sürücüsü olan, 0.8 MM Jağon Çeliği , içinde 3 adet 14 CM Sessiz mavi ledli ve 1 adet 25 CM fanı olan 129$ civarına bir big-tower kasa gösterebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

tamam firebal iyi düşünmüş ve yaptırmış bu kasayı,ama korkunç bir fiyata satıyor,daha piyasaya yeni giren bir kasayı,yahu cm fiyatına kasa satıyor olacak iş değil,fireball=pahalılık demek her zaman

Son zamanlarda başta Core i7 920 olmak üzere Haf 932, CM690, ThermalRight, ArcticCooling vb ürünleri oldukça iyi fiyatlara sunuyorlar. Enermax PSU'lar bile neredeyse yurt dışı ile aynı fiyat. Üstelik Swiftech gibi dünyaca ünlü bir blok ile Feser gibi dalında en iyi sıvıları da ilk defa ülkemize resmi olarak getiren gene Fireball üstelik neredeyse yurt dışından tek başına sipariş verdiğinde aynı fiyata geliyor.

• benimde bugün elime geçti şeffaf kapaklı ve 550 w psu lu modelden aldım 296 liraya
    fiyatına göre çok iyi
    yukarda yazan arkadaşların dedigi gibi plastik kısımları biraz dandikimsi duruyo ama oda göz ardı edilebilecek bişey
    fanları molexten bağladıgımda bile fanlar gayet sessiz bana göre
    bana göre tek eksisi kablolar gizlenmesi biraz daha özen gösterselermiş daha iyi olurmuş ama onuda makaron kablolarla çözülebilir
    bu fiyata bence gayet iyi bir ürün herkese tavsiye ederim
  • Benim aldığım aerocool vx 9 pro ile karşılaştırıldığında terminatör gibi duruyor (159 dolar). Ondan 0,3 mm daha kalın çelik 3 tane 14 lük fan 1 tane 25 lik. Dev gibi boyut işçilik yeterince iyi. En azından aerodan. Ön tarafta bi sürü sürücü yeri. Extradan türk ürünü. Sanırım param yetirirsem bunu alacam.
  • evet yaklaşık bir aylık kullanım sonrası kasanın filtrelerinin ne kadar kullanışlı olduğunu gördüm,kasanın ön taraf toz olmuş ancak kasanın içinde toz yok

fakat gene 1 aylık kullanım sonrası kasanın ön panelinin-özellikle ön paneldeki usb girişlerinin aşırı dandik olduğunu da gördüm.malesef şu an usb girişlerinin sadece 2 tanesi çalışıyor.(anakarttaki usb yerlerine baktım-sorun yok)

onun dışında ön paneldeki mavi ışıkta gereğinden fazla parlak-geceleri o ışık bile tek başına aydınlık tutuyor odayı,onun dışında bir sorun yok.

bu arada bu ürün Türk yapımı da değil,işçilik anlamındada tasarım anlamındada,sharkoon diye bir marka 2 yıl önce bu kasanın aynısından satıyormuş zaten.fireball in tek yaptığı ön ızgaralardan bir tanesine truva logosu eklemek olmuş.

http://www.sharkoon.com/html/produkte/pc_gehaeuse/rebel12_val/index_en.html

28 nisan 2008 de incelenmiş bu kasa yani çok önce.

bu da kasanın içindeki fan yuvalarına çok benziyor değil mi çünkü aynısı

http://www.sharkoon.com/html/produkte/luefter/rebel12_fan_frame/index_en.html

kasayı kullananlar yada bu konudaki resimlere bakan kişiler de bu fandaki etiketin kasadaki fanların etiketleri ile aynı olduğunu görür:

http://www.sharkoon.com/html/produkte/luefter/system_fan/index_en.html

yani fanlarının bile fireball ile ilgisi yok hatta sharkoon dan olduğu gibi almışlar.

bir de ar-ge den bahsetmişti fireballdakiler.

neyse müşteri hizmetleri çok iyiydi fireball ın hakkını yemeyim genede.

bu arada hiç değilse yan paneli kendileri tasarladılar diye düşündüm yok onu da satıyorlarmış

http://www.sharkoon.com/html/produkte/pc_gehaeuse/rebel12_window-kit/index_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 19 Ağustos 2009; 17:51:15 >

• Bazı ürünlerde türk yapımı değil olsa daha iyiymiş diye serzenişte bulunuyorlar. Türk markalı olmasını türk malı olmasına yeğlerim. Marka oluşturmak bir ürünü üretmekten çok daha önemlidir. Böylece 5 liralık ürünü 15 liraya satarsın bkz:Asus.

Ondan sonracığıma sizin bu mantığa göre laptop yapan firmalardan birtek asus laptop üretiyor. Ne Hp, ne toshiba, ne de sony gibi büyük markaların bilgisayar üzerine ciddi bir üretimleri yok. Önemli olan üstüne markanı yazdınmı iyi fiyattan satabiliyormusun önemli olan bu.

Üstelik bizde vergiler ve işcilik çok ağır olduğu için avrupa ve uzakdoğu ile yarışamayız. Biz milletçe 3 küsur milyon yarı boş gezen memurun maaşlarını, 45 yaşında emekli olanların emekli maaşlarını ödüyoruz. Onlarla yarışmak için şartlarımızın eşit olması lazım.

Bu kasanın burdamı yazıyordu hatırlamıyorum kiminse özür dilerim ankara ostim sanayi bölgesinde yatırımı için 500.000 tl kasa başınada 150 dolar istenilmiş bu fiyatlarla kar yapıp kasa satacaksın olacak iş mi?

Hemen hemen batılı olsun uzak doğulu olsun çipler haricinde zaten üretimin kaynağı çin ve tayvan. Başka çareniz yokki. Toshiba notbookta tayvan donanımı, sony de, Hp de ama ürünlerini bir fark varmış gibi dünyanın parasına satıyorlar. İşte marka ve güven yaratmak budur. Sizin yürüttüğünüz mantık 30'lardan kalma benim olsun, kötü olsun, ama hepsi olsun, yerli olsun sonunda da aslanlar gibi batarım mantığı, hülasa sovyet ve 3. dünya mantığıdır.

• Arkadaşların da dediği gibi, Türkiye'de üretim maliyetleri inanılmaz yüksek. Kasayı burda ürettirin bakalım çok pahalı dediğiniz fiyattan alabiliyor musunuz. Sanayide ufacık şeyi bilgisayarlı CNC'de kestirmek için bile dünyanın parasını istiyorlar, gerisini siz düşünün.

Hayır sanırım kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş gibi bi mevzu var.. Ya da kıskançlık bilemeyeceğim artık. Yukarda da o kadar dil döktük hala millet okumadan yorum yapıyor. Bi konuyu okuyun baştan aşağıya rica ediyorum.
  • Öncelikle ticaretle yakından uzaktan ilgisi ve bilgisi olmayan insanların maliyet marka ve üretim konularındaki yorumlarını gülerek okuyorum.

Bugun Dünyada en büyük firmalar dahi üretim maliyetleri yüzünden mallarını uzakdoğuda üretiyorlar. Uzakdoğuda üretilen her mal kalitesiz değildir ücretini öderseniz kaliteli malı ürettirirsiniz.

Ben uzun zamandır Lian Li ve Silverstone kasalar kullanıyorum Truvatek'i inceledim ve bir adet kendime su soğutma kurmak için ısmarladım. Özellikle F/P ve su soğutma için biçilmiş kaftan olduğu düşünüyorum.
  • meksikada çıkan domuz gribinin 1 haftada türkiyeye geldiği dünya denilen köyde yaşıyorsunuz va hala daha yok türk markasına destek yok bilmem nerede üretilse daha ucuz olurmuş falanda filanda.Firebalın sharkoon firmasına patent parası ödeyip üzerine truvatek yazdırdığı kasa için aylardır onlarca sitede dönen geyik muhabbetinin ve kasaya 10 üzerinden 10 verenlerin haddi hesabı yok.Aynı kasa orijinal adıyla burada piyasaya girip hb de veya vatanda veya goldda satılsa bunca şey söylenirmiydi bunca incelemeye alınırmıydı emin değilim.Ortada reklam ve tanıtım işinin hakkını veren, pc manyağı bizim gibilerin sürekli takıldığı web sayfalarına inceleme ürününü kendiliğinden gönderen ve bu işi yaparken piyasada sözü geçen adamlarla bağlantısını sağlam tutan bir firma gerçeği var ve bunun adı firebal. Doğru ata oynayıp yarışı kazanmasını biliyorlar hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

meksikada çıkan domuz gribinin 1 haftada türkiyeye geldiği dünya denilen köyde yaşıyorsunuz va hala daha yok türk markasına destek yok bilmem nerede üretilse daha ucuz olurmuş falanda filanda.Firebalın sharkoon firmasına patent parası ödeyip üzerine truvatek yazdırdığı kasa için aylardır onlarca sitede dönen geyik muhabbetinin ve kasaya 10 üzerinden 10 verenlerin haddi hesabı yok.Aynı kasa orijinal adıyla burada piyasaya girip hb de veya vatanda veya goldda satılsa bunca şey söylenirmiydi bunca incelemeye alınırmıydı emin değilim.Ortada reklam ve tanıtım işinin hakkını veren, pc manyağı bizim gibilerin sürekli takıldığı web sayfalarına inceleme ürününü kendiliğinden gönderen ve bu işi yaparken piyasada sözü geçen adamlarla bağlantısını sağlam tutan bir firma gerçeği var ve bunun adı firebal. Doğru ata oynayıp yarışı kazanmasını biliyorlar hepsi bu.

Doğru diyorsun. Başka bir marka tarafından getirilseydi, özellikle kalitesi konusunda çok tartışılırdı. Fireball ise türk markası adı altında ithal edip reklamınıda iyi yapınca bir anda gündeme oturdu. Bir şeyi de düzeltmek istiyorum, kasa Türkiye'de Feel kasalarını da üreten İ-Cute adlı firma tarafıdan üretilmekte.

http://www.icute.com.tw/english/A18.html

• güzel bir pc
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.