Şimdi Ara

Tryndamere Hangi Şampiyonlara Karşı Güçlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Split push konusunda çok iyi bunu biliyorum da counter yemesi hiç zor değil gibi. Tavsiyeleriniz nedir?

• Hocam anlik hasari cok samp karsi çöp biraz ornek verirsek illaoi karsisinda hic bisi yapamıyor 6 da ama devamli hasae veren bir samp karsisinda is yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her heroyu kesebilirsin tryn ile
  • Tryndamere bir counter pick olarak değil split push gücü nedeniyle seçilen bir herodur. Riven-yasuo-khazix-zed-rumble-darius gibi eşleşmelerde zorlanmıyor, en azından kağıt üzerinde üstünlük kurabileceği eşleşmeler. Yani cc konusunda zayıf , damage konusunda güçlü herolara karşı ultisi sayesinde tek yemediği için üstünlük kurabiliyor.
  • Karşıda anlık hasar yani burst bir karakter varsa güçlü olur bunlara örnek nedir?

Garen ve müthiş ulti hasarı bide o pasif simgesi sendeyse GG ama tryn u si tamamen ctliyo
  • Tryndamere 1v1de güçlü bir hero.Genelde gap closer;rakiple arasındaki mesafeyi kapatamayan herolara karşı güçlü.Genelde 1v1 kalabiliyorsan rakibinle trynda oynayabilirsin.Ya zaten her eşleşmeyi oynadıysan genel olarak her heroya karşı nasıl oynanacağını bilirsin.Aatrox,garen,irelia,riven,fiora gibi düello yapabileceğin kişilerle kapışırsın.Tanklara karşı güçlüdür.
  • al rengara karşı göm kriti kardş 1 levelde sağ tıklayarak 150 vuran çarsın sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Top lane oynayan biri olarak en sevmediğim eşleşmelerden biridir Try, onun yüzünden uzun zamandır oynamayı çok sevdiğim Fiora'yı oynamıyorum. Özellikle canı az olan top lane şampiyonlara karşı büyük üstünlüğü var. Ama ilaç olarak (counter) Malphite tavsiye ederim, son zamanlarda karşıma kim gelirse gelsin ezilmiyorum. Belki minion sayısında geriye düşüyorum ama lane sapasağlam ayakta duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

Top lane oynayan biri olarak en sevmediğim eşleşmelerden biridir Try, onun yüzünden uzun zamandır oynamayı çok sevdiğim Fiora'yı oynamıyorum. Özellikle canı az olan top lane şampiyonlara karşı büyük üstünlüğü var. Ama ilaç olarak (counter) Malphite tavsiye ederim, son zamanlarda karşıma kim gelirse gelsin ezilmiyorum. Belki minion sayısında geriye düşüyorum ama lane sapasağlam ayakta duruyor

Malphite ile nasi minyondan geri dusebilirsin

• ExceeDLife kullanıcısına yanıt
    Oyunun başında Try muazzam güçlü, hele birde yeteri kadar gang gelmiyorsa tank kasmam gerekiyor başa baş kalabilmem için. Bilmiyorum belki de benim beceriksizliğimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

Oyunun başında Try muazzam güçlü, hele birde yeteri kadar gang gelmiyorsa tank kasmam gerekiyor başa baş kalabilmem için. Bilmiyorum belki de benim beceriksizliğimdir

Ben minyon sayisindan bahsetmistim. w e ile kule alti cok rahat farm yapiliyor

• Degisik sampiyon :D 0 10 bile olsa o toptan cikmadigi surece can sikiyor ustune 0 10 dan sonra bile seni kesiyor bi sure sonra :D

• kimsede dememis al teemo bide ignite arkana yaslan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plat elodaki statlarım:
     Tryndamere Hangi Şampiyonlara Karşı Güçlü

Tryn şuna karşı zayıf, buna karşı güçlü demeyi sevmem. Senin oynayış tarzın farkı belirler. Taktik şu; oyun başında hemen minyonlardan rage biriktiriyorsun, sonra rakip şampiyon last hit için senin minyona gelince kafasına 1 tane indirip geri çekiliyorsun. 1-2 vurursun bu şekilde belki critlemez, ama critlerse lanede ipleri eline alırsın. Bunu yaparken de E skillini hemen kullanma, baktın öldürecek gibisin, adamın flash atacağını öngörüyorsun, o flash atınca E ile uçarsın yanına. Baktın dayak yiyecek gibisin, o zaman da kaçmak için kullan

• Ne zaman riven alsam karsima %90 try aliyorlar. Rivene ctsi var heralde. Ama 6 olmadan 3 4 kez keserim genelde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.