Şimdi Ara

Tryndamere,Yi,Xin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun gibi herolara noob herosu diyenler varya sokun artık tahta kafanıza noob herosu felan değil bu herolar yeni başlayan arkadaşlarımız kolay geldiği için oynuyorlar ve gayet normal.Laf edenler anasının karnından penta atarak çıktıysa diyecek lafım yok.Ben oynuyorum xin zhao gayet zevk alıyorum.Kesin artık şu saçma sapan noob herosu muhabbetini.

• Bence çabuk oyun bitirmek isteyenler için ideal herolar. Hızlı kule alır kısa sürede oyunu bitirirsin. Ama gel gelelim kombo yok refleks yok el, göz, beyin birlikteliğiyle iş yapmak da fazlasıyla yok. Zevk meselesi 3 hero da hiçbir hesabım da yok almakta istemedim açıkçası.
  • gerçekten bu yi tryn xine çok laf yapıyolar hiç bi karakter zayıf degildir Kulananın oynayışına baglıdır Nokta
  • Seninde söylediğin bu herolar yeni başlayanlar için ideal yani noob herosu
  • Noob herosundan kasıt, oynamak için gereken yetenek potansiyelinin sıfır oluşu.
    İtem kas sağ tıkla gg
    Last hit yeteneğine bile gerek yok hayvan gibi damage var zaten.

Kafanıza sokun artık. Tryndamare, Yi, Xin NOOB HEROSU.
  • Bir dusunun; Icerisinde 90 dan fazla hero bulunan ve bunlarin nerdeyse herbiri icin ayri ayri mekanik sistemi olan, turlu itemlar ile turlu kombinasyonlar yapabileceginiz, onlarca durum icin yuzlerce build uretebileceginiz bir oyunda rakibe sadece sagtik atarak olmesini sagladiniz herolarla oynamak sizce bu oyuna hakaret sayilmazmi?

Bir brand, veigar yada lux rakibi durdurmak yada oldurmek icin combolarini sirasiyla atmak icin cebellesirken,
    Bir volibear, sejuani yada udyr rakibe gank yapmak icin jungle da yardirirken,
    Bir cait, vayne yada twitch TeamFight da pozisyon almak icin yirtinirken,
    yukarda yazdigin 3lunun rakibe sadece sagtik yaparak atlamasi ve sonrasinda dengesiz critleri ve insafsiz lifestealleri ile sonrasinda olanlari seyretmesi ne kadar adil?

Aslinda zor degiller kolay counterlanabilirler ama bu adamlara karsi oyuna yeni baslayan yada tecrubesiz oyuncularin halini dusundunuzmu? O arkadaslarin oyundan zevk almaya haklari yokmu?

Su da varki; Belki dusuk lvllarda yada henuz yeterli tecrube sahibi olmayanlara karsi ise yarar ama ilerleyen lvllarda kim takar Yi yi? Akli basinda olan bir oyuncu oyuna baslarken en az 1 CC a sahip bir hero secer. Rakibin kasinca zorlasacagini bildigi icin gerekirse farmindan vazgecip onu engeller. Herseyden gectim en basit ranked larda bile artik tank+support+jungle bulunuyorken sence bu adamlar karsisinda zorlanirlarmi?

Son olarak sence bu yazdiklarim birbirlerine karsi tezat dusuyormu?

• Adamlar oyunu fps sanıyor, skillshotlarınız iyiyse gidin cs oynayın. Oyunun zor kısmı skillshot atmak değil ki, nerede fighta girip nerede çıkacağını bilmek, map control vs. vs.

not: skillshotlarla sorunum yok, win için tryn oynuyorum sadece, ama başlıkta bahsedilen tiplere çok gıcık oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

Adamlar oyunu fps sanıyor, skillshotlarınız iyiyse gidin cs oynayın. Oyunun zor kısmı skillshot atmak değil ki, nerede fighta girip nerede çıkacağını bilmek, map control vs. vs.

not: skillshotlarla sorunum yok, win için tryn oynuyorum sadece, ama başlıkta bahsedilen tiplere çok gıcık oluyorum.

He he öyle.
    Zaten önemli olan nerede sağ tıklayacağını bilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicil

quote:

Adamlar oyunu fps sanıyor, skillshotlarınız iyiyse gidin cs oynayın. Oyunun zor kısmı skillshot atmak değil ki, nerede fighta girip nerede çıkacağını bilmek, map control vs. vs.

He he öyle.
    Zaten önemli olan nerede sağ tıklayacağını bilmek.

rainman noob zaten, aynı işi sen de yaparsın tryn ile
  • O noob herosu diyenler zaten kasmış bir tryndamere den 1 k yemiş insanlardır eminim.Ayrıca kolay counter yerler.Ama işte bazı tahtadan beyinler sağ tık gg diyor.Sion alın veigar alında göreyim gg yi
  • Evet xin ve master yi viable championlar değildir ama tryn her eloda iş yapar.
  • Bunlara noob herosu denmesinin sebebi hicbir zorlugunun bulunmamasi sag tik diye tabir edilen herolar olmasi. en son xin oynayisimda takimimda 2 tane ilk kez lol oynayacak arkadaslarim vardi. biz barondayken rakip bizi basti ve o an inanilmaz bir lag girdi sadece cd si dolan ilk iki skille bastim hareket ettiremiyordum heroyu. tf bittikten sonra duzeldi ve baktim triple baronu almisim. bizim takimdan ve rakip takimdan herkes yatmisti. mesela lee sin oynarken boyle bir lag girse tf nin bu sekilde sonuclanmasi imkansiz. noob herosu denme sebebi bi herhangi bir combo, beyin firtinasi yapmana gerek yok oynarken
  • Başlıkta bahsedilen insanlar Tryandamereden 1k crit yiyip yinede oynamayı reddeden insanlar. He oynayamazmıyım oynarım baksana sen bile oynayabiliyorsun. Belkide kızgınlığın tryandamereden başka herolarla oynayamamandandır. Ama Yi'ye haksızlık etmeyelim ben başım ağrıdığı zaman oynuyorum düşünmek gerekmiyor çok güzel.
  • Oynamam demiyorumki, oynaması basit diyorum.
    Ranimanın yaptığı işi yapamam belki ama fark zannettiğin kadar fazla olmayacaktır kardeş.
  • quote:

Win için tryndamere oynuyorum, bu herşeyi açıklıyor.
  • Oynaması basit.ve anca oynamayı bilmeyen düşmanlara karşı iş yapar noob herosu yani.Tabi yeni başlayan arkadaşların öğrenmesi açısından iyi herolardır ama daha öteye gitmezler.Belki tryn biraz iş yapar ama diğerleri fıs
  • yukarıda gürsel ağbimin yazdıklarına harfiyen katılmakla birlikte bi kaç ekleme yapmak istiyorum.Bazı arkadaşlarim demişki kasmış tryndamere'den 1 k yemiş insanlardir diye.Sadece kasan herodan mı 1k damage yiyosun? Yahu insaf early'de sağ tık yapiyosun. Mid game'de sağ tık yapiyosun Latede sağ tık yapıyosun.Açıkcası ben bunlardan kurtulmak için trynmamere oynayan herkesi ignoreluyorum. Ha benim beceriksizliğimdir tryndamere'yi counterlayamam o benim problemim. 6 saniye ölümsüzlük ne demektir ya? Bi insan nasıl zevk alabilir bundan. Mage alsan 4 yiyosun ad ranged carry alsan 4 yiyosun. Ondan sonra bu heroya noob champ diyince sen suçlu oluyosun böyle bi mantık yok. He ayriyetten cleanse alan bi tryndamere'yi counterla bakalm ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 7 Mart 2012; 19:45:26 >
  • zevk meselesi bazıları sağ tık ile zevk alır bazıları bir sürü kombinasyon yapar,ama işten gelmişim kafan dolu,yorgunum tryndamereyi almıyayımda neyi alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary®

Bunun gibi herolara noob herosu diyenler varya sokun artık tahta kafanıza noob herosu felan değil bu herolar yeni başlayan arkadaşlarımız kolay geldiği için oynuyorlar ve gayet normal.Laf edenler anasının karnından penta atarak çıktıysa diyecek lafım yok.Ben oynuyorum xin zhao gayet zevk alıyorum.Kesin artık şu saçma sapan noob herosu muhabbetini.

xın jungle oynarım en az 100 minion 8 kill 3-4 asist alırım ve en fazla 3 kere ölmüşümdür. hele adamı hoplatma yokmuu gank 3 levelde rahatlıkla kill alabilen bi jungler ayrıca solo topta çok iyi neresi noob
  • quote:

+1 not kısmı haric yazdıklarına katılıyorum.yi ile oynarken düsünmek gerekmedigini sananlar var cünkü adamın elosu 800-900 ,karsısındada kendi gibi düsünemeyen oyuncular var normal yani, bide bu konuda noob herosu yoktur diyenlerin her gün xin yi oynadıgını sanıyo.xin almadım bile freeyken oynadım su anki haliyle kullanıssız ,yi de aynı sekilde viable degil, tryn rankedlarda 4 5 kez almısımdır onuda son picklerde cünkü cok kolay counterlanan bi champion.oyunu cok iyi bilmiyosan yada low eloysan bu herolar noob herosu ve cok kolay, cünkü karsındakilerde kötü oyuncu combatta ne zaman girmem lazım vb. düsünmene gerek yok,tek gezenleri haritada sıfır ward oldugundan kesiyosun sonra full item yardırıyosun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.