Bildirim
TS de Çalışmadan 2500
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ya birader kusura bakma ama şimdi küfür edicem o olcak hiç çalışmadın tamam süper zekisin hadi -
di mi xd -
Sen peygamberligini ilan etmişsin resmen genç Çarpmadan terket burayı. Fen lisesi sunepesi seni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya hocam çalışmadan deme, 4 sene çalışmışsın. bazıları 3 ayda senin yaptığın netleri yapıyor. bende tm yim senden fazla yapmışım sözeli ilk 1k'yim gelip burda çalışmadan diyor muyum? 4 sene bizde sözel dersleri gördük kör değiliz, az çalışmadık. 3 ayda seninle aynı neti yapan adam senden daha zeki o zaman. ne tuhaf insanlar var ya -
Geçen sene TS-2'de 2000 yapıp, OBP yüzünden 2700'lere düşmüştüm. Bu 2700 yapıp, OBP ile 2500'e çekmiş.
Valla merak ediyorum şu 80'in üzerindeki OBP'lerin hangi ortamlarda alındığını
Hepsi çok parlak öğrenci, çok zeki öğrenci, liseyi parçalayıp 80 ortalama yapmışlar ama ne hikmetse YGS'ler 300-350 civarı. Bi şey deyince de kaplan kesiliyorlar. Ne diyelim Allah artırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 30 Haziran 2015; 20:29:50 > -
Yazililardan 1 gün önce çalışmaya başlardım.Bilegimin hakki o diploma notu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SteveMcManaman
ya hocam çalışmadan deme, 4 sene çalışmışsın. bazıları 3 ayda senin yaptığın netleri yapıyor. bende tm yim senden fazla yapmışım sözeli ilk 1k'yim gelip burda çalışmadan diyor muyum? 4 sene bizde sözel dersleri gördük kör değiliz, az çalışmadık. 3 ayda seninle aynı neti yapan adam senden daha zeki o zaman. ne tuhaf insanlar var ya
Yalnız dikkat et çok zekiyim demedim konuyu açarken arkadaş söylediği zaman di mi yazdım.Şimdi öncelikle edbyi 3 ayda zevkine okuya okuya bitirdiğimden bahsetmem gerek.Sene boyunca yattım şanssızlıklar ygsde beni kötü duruma itti.Hacettepe Hukuk niyetiyle başladım yatmaya sene başında ama gerçekleşmedi.Bu da zeki olmadığımı gösteriyor galiba.Zekilik dediğin gibi çok farklı bir durum belki çok kötü durumda ama bizden zeki insanlar var.İstediğim yer tutmadığı için biraz stres atma amaçlı açtım konuyu.Başarılı da oldum stres atma konusunda.Bu arada mantık falan filan her şeyi sıktım xd
Eski Beyoğlu adlı arkadaşa özel edit: Ygsde yaşanılan şanssızlıklara bağlanmamalı bence bu dediğin durum.Denemeler bir şey belirlemez pek tabi ama 140 net yapan arkadaşım sınav boyunca titreyip 200k oluyorsa böyle durumların olduğu kabul edilmeli ama söylemeden edemiyorum OBP saçma kolejlere gidip ortalamasını çok yükselten insanlar var ya da çok kolay sınavlara giren devlet okulları.Size isterseniz 10.sınıf geometrio notlarımı atabilirim sizi mutlu edebilir :d
Snefru editi: Kardeşim sen de koyabilirsin sonucunu çalışmadan kaç k yaptığını herkese göstermiş olursun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneshotgg -- 30 Haziran 2015; 21:09:05 >
-
ya he heeee -
-
Hakikaten hangi fen lisesi o yahu 21 mat yapmışama zeki tsde 2500 çünküsöyle lisenide en azından kardeşi olan falan varsa oraya yazdırsın güzel lise
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
TS de ilk 100 e girmediğin takdirde bi önemi yok ne okucan bölüm yok. çoğu kaşarlanmış bölümler. -
@leko11 quote:
Orijinalden alıntı: Okeanos_1
Hakikaten hangi fen lisesi o yahu 21 mat yapmışama zeki tsde 2500 çünküsöyle lisenide en azından kardeşi olan falan varsa oraya yazdırsın güzel lise
Dostum lisem iyiydi ama reklam yapmak istemiyorum çünkü onlar yeterince reklam yapıyorlar.Mezuniyet töreninde bile yaptılar.Mata da çalışmadım ama mat çalışmadan olmuyo xd
Lekoya özel edit: aynen haklı gibisin burada trollememe yardımcı olsun bari dedim.Koç Tarih falan düşünmüyor değilim Tarihi çok severim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneshotgg -- 30 Haziran 2015; 23:17:24 >
-
hocam tarihi seviyorsan hukuk yaz. pişman olmazsın.
edit: okul kodundan liseni buldum eskişehire yakınsın anadolu hukuku tercih edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leko11 -- 30 Haziran 2015; 23:24:46 > -
dostum bir pm at bir şeyler söyleyeceğim. -
övünüyor musun utanıyor musun tam anlayamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X