ts ye para verme derdinden kurtulduk sanirim cok iyi oldu ts li exp kasarken bazi akilli gecinenler zr ye birakiyor simdi skill vurmak zorunda bariz belli oluyor yoksa
kardeş yani yardın attın beni. Bu forumda ilk defa bir lafa bu kadar gülüyorum. İşteyim böyle espriler yapma bir daha işimi kaybedeceğim. Ölüme mi gidiyorum!!!! ahaha muhteşemmmmm...
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
quote:
Orjinalden alıntı: 4ILadyArch3rI
kotu oldu ya adam cekip öldürüodum
0-6 ? ya da Fake?
%100 fake post sayısına bak
inş. bi bug değildir
beni bırı golemlere cektı ama yatmadım bende sastım
@peka hocam ii güldüm sana he güzel benzetme yapmışsın harbidende öle oluyodu o yüzden her partye stealth basıp giriyodum
inş hep öyle kalır exe yatmaktan kurtuluruz
Valla buna sevincek gücüm kalmadı artık lag/ dc den bıktım border da dc olmaktan bıktım/ bnce o kadar acaip sorun varken bu güzelliğe bakmayın çok daha önemli, kökten çözünmesi gereken 1sürü sorun var
quote:
Orjinalden alıntı: Hero_king
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
quote:
Orjinalden alıntı: 4ILadyArch3rI
kotu oldu ya adam cekip öldürüodum
0-6 ? ya da Fake?
%100 fake post sayısına bak
fake olması post sayısına mı bağlı
nasıl ts siz vurmuo ya dün az mı adam cektik golemlere
Mageler için özellikle cw fclerde çok yararı olur.
neden daha iyi olsun ki. ts ile daha hızlı atıyorlar skilleri. magelere deilde ds titan gibi yerlerde kasanlar için daha iyi oldu. priestlerde gene ts gerekli bence. hızlı heal şart.
takı gorevlerini yaprken farkettim sheriff de ve bazı canavarlarda bug olmus siz onalra ts li veya ts siz attack yapsanızda size onlar attack yapmıyolar
bi kaç gündür dts de ilk defa bu kadar rahat kasılıyom yaw vurmuyolar hiç
Genellikle Eslant'da boss felan olunca başka yaratık çekiyorlar diye sadece Eslant'da olabilir.Ama güzel olmuş...