quote:Orijinalden alıntı: Ignitene diyorsun ? Ts basınca damage vermiyormu ?yanından geçince vurmuyor artık. yani ds tc titan gibi yerlerde ts siz kasabilcez.
quote:Orijinalden alıntı: _eyupayanından geçince vurmuyor artık. yani ds tc titan gibi yerlerde ts siz kasabilcez.Alıntıları Göster ciddimisin u iyi oldu boss larda bazı şerefsizler canavar çekiyordu bu çok ii oldu saol
quote:Orijinalden alıntı: T0rNaDociddimisin u iyi oldu boss larda bazı şerefsizler canavar çekiyordu bu çok ii oldu saolAlıntıları Göster bu neden kaynaklanıyor acaba bilerek verilen bi özellik mi yoksa lagdan mı anlamadım ?
quote:Orijinalden alıntı: attila_khanbu neden kaynaklanıyor acaba bilerek verilen bi özellik mi yoksa lagdan mı anlamadım ?Alıntıları Göster sadece eslantta exp kasmak içindir bence. lufer yada emc de deneyen varsa yazmaları iyi olur.
quote:Orijinalden alıntı: _eyupasadece eslantta exp kasmak içindir bence. lufer yada emc de deneyen varsa yazmaları iyi olur.Alıntıları Göster up göremeyen arkadaşlar bilgilensin.
quote:Orijinalden alıntı: _eyupaup göremeyen arkadaşlar bilgilensin.Alıntıları Göster luferde deneyen var mı?
quote:Orijinalden alıntı: BordooMaaviluferde deneyen var mı?Alıntıları Göster dün troll berserker keserken yandakiler atack yapmıolardı..
quote:Orijinalden alıntı: BordooMaaviluferde deneyen var mı?Alıntıları Göster Moradon'da bi adam 20dk. oturdu yanımda hiçbir lard orc vurmadı ona
quote:Orijinalden alıntı: BordooMaaviluferde deneyen var mı?Alıntıları Göster bende farkettim lard orc'lar vurmuyor lüfersonda fakat , smilidon , skeleton türleri (ash knight , dk v.s ) vuruyor
quote:Orijinalden alıntı: Rîtchîe BlackmoreMoradon'da bi adam 20dk. oturdu yanımda hiçbir lard orc vurmadı ona Alıntıları Göster evet artık vurmuor dün gece ögrendim bende
quote:Orijinalden alıntı: Rîtchîe BlackmoreMoradon'da bi adam 20dk. oturdu yanımda hiçbir lard orc vurmadı ona Alıntıları Göster bende bugun ghost warrıor da farkettm wurmuolar
quote:Orijinalden alıntı: .Tolgabende bugun ghost warrıor da farkettm wurmuolar Alıntıları Göster Valla çok iyi olur 400k 400k gidiyo sürekli...
quote:Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9Valla çok iyi olur 400k 400k gidiyo sürekli...Alıntıları Göster wow bu iyi oldu!!
quote:Orijinalden alıntı: TeKNoYDNwow bu iyi oldu!!Alıntıları Göster atack yapınca bazı yaratıklar vurmuyo tsli iseniz
quote:Orijinalden alıntı: Bugralojidün troll berserker keserken yandakiler atack yapmıolardı..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: oguzfaster dün troll berserker keserken yandakiler atack yapmıolardı.. ds de bizde farkettik
quote:Orijinalden alıntı: white06atack yapınca bazı yaratıklar vurmuyo tsli isenizAlıntıları Göster çok süper olmuş gerçekten
quote:Orijinalden alıntı: zmaxçok süper olmuş gerçekten Alıntıları Göster ohh be ko nun yaptigi en iyi sey bu oldu sanirim=)