Şimdi Ara

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
25
Favori
111.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok iyi bir işe imza atıyorsunuz. Ben bilgisayar platformunda oynuyorum ve donanımhaber'de turnuva varmıdır pc için?
  • 17.sezonda herkese başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diop. -- 3 Şubat 2014; 10:07:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MVP24

Arkadaşlar çok iyi bir işe imza atıyorsunuz. Ben bilgisayar platformunda oynuyorum ve donanımhaber'de turnuva varmıdır pc için?

Bildiğim kadarıyla donanımhaberde mevcut pc ligi yok dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

17.sezonda herkese başarılar

Teşekkürler Berkay, ilerde senide aramızda görürüz umarım.
  • herkeze ıyı oyunlar bende aranıza katılmak ıstıyorum bu sezon lıgde yer almam mumkun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solotürk34

herkeze ıyı oyunlar bende aranıza katılmak ıstıyorum bu sezon lıgde yer almam mumkun mu ?

Özelden yazdım, başvurunuz için teşekkürler.
  • Bende katılabilrimiyim ?
  • Eğer yedekten oyuncu alımı gibi bir opsiyon varsa ve yer açılırsa ben de katılmak isterim.Ya da artık yeni sezonda imkan varsa o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes010201

Bende katılabilrimiyim ?

quote:

Orijinalden alıntı: kharonya

Eğer yedekten oyuncu alımı gibi bir opsiyon varsa ve yer açılırsa ben de katılmak isterim.Ya da artık yeni sezonda imkan varsa o zaman :)

Merhaba arkadaşlar,

Başvurularınız için teşekkür ederim.

Her zaman katılım hakkı kazanabilirsiniz yeterki gerçekçi ve doğru basketbol anlayışı ve centilmenliği ön planda tutan anlayışa sahip olmak suretiyle.

İkinizede özelden mesaj atıyorum, cevaplandırmanızı rica ederim.

İyi günler.
    TSBT

TSBT'ye dair her şey bu adreste:

www.tsbt.esy.es

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 11 Şubat 2014; 17:07:31 >

• all star haftanız kutlu olsun gençler..
    Lakin tek başıma maç yapmaktan sıkıldım..
    ps4 e geçilmesini ve ligin ps4 de yapılacağı günleri iple çekiyorum.
  • Her sezon sonu olduğu gibi ödül vakti geldi.

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

MvP : Rajon Rondo

MıP : Eric Bledsoe

6th Man : Victor Oladipo

DPOY : Larry Sanders

ROY : Michael Carter Williams

All Nba 1st ----- All Nba 2nd ---- All Nba 3rd

Rajon Rondo ----- Deron Williams ---- Chris Paul
    Russell Westbrook ----- James Harden ---- Kobe Bryant
    Kevin Durant ----- Carmelo Anthony ----- David Lee
    Lebron James ----- Lamarcus Aldridge ----- Kevin Garnett
    Dwight Howard ------ Al Jefferson ------ Demarcus Cousins

All Defence 1st --- All Defence 2nd

Rajon Rondo ---- Russell Westbrook
    Eric Bledsoe ----- Michael Carter Williams
    Lebron James ----- Serge İbaka
    Derick Favors ----- Anthony Davis
    Larry Sanders ------ Andre Drummond

• Sezon başı büyük umutlarla Chicago Bulls'un başına gelen pertev taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yarattı.
    Normal sezonu 3. sırada bitiren Bulls biraz da şanssız bir eşleşmeyle ilk turda Heat ile karşılaştı.Çok çekişmeli geçmesi,hatta 7 maça uzaması düşünülen seriyi
    Lebron ve arkadaşları seriyi 4-1 ile hiç zorlanmadan geçtiler.

5. maçtan sonra basın toplantısında konuşan koç pertev şunları söyledi:

Kötü bir normal sezon geçirmemize rağmen playofflarda rose önderliğinde takım olarak kendimizi bulacağımızı ve finale kadar gitmeyi hedefliyorduk.
    Heat ile eşleşmemiz şanssızlık olsa da bu kesinlikle seri boyunca hiçbir varlık gösteremediğimizin bir bahanesi olamaz.Takaslarla genişleyen Miami kadrosunu hücumda maalesef durduramadık özellikle 4. ve 5. maçta Lewisin çok extra katkı yapmasıyla kendimizi playoffun dışında bulduk.
    Hücumda zaten söylenecek birşey yok pota altı oyuncularımız hiç bir varlık gösteremedi bütün seri rose un eline bakar olduk,bu da tabiki Heat karşısında yeterli olmadı.

İSTİFASINI VERDİ!!

Koç Dekana final yolunda başarılar dileyen pertev Chicago şehrine,bütün oyuncularına teşekkür ettikten sonra
    ''maalesef takımın yapısıyla benim kafamdaki sistem birbirine oturmadı ne chicago gibi bir ekibin küçülmesini ne de kendi kariyerimi uçuruma atmak istemem
    eminim ki daha farklı sistemlerle çok daha başarılı olcak bir takım chicago,bu yüzden bunun takımım başındaki son gecem olduğunu üzüntüyle belirtmek zorundayım.
    Herşey için yeniden teşekkürler'' diyerek basın toplantasına son verdi.

Seneye hangi takımı çalıştırcağına dair yöneltilen soruya ise şu anda görüştüğüm 3-4 takım var, görüşmelerimiz hala sürüyor ,1-2 haftaya belli olmasını bekliyoruz diye cevaplandırarak salondan ayrıldı.

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

• NETS ZORLANMADAN DEVAM ETTİ ...

Normal sezona flaş takaslarla başlayan NETS ' de ilk turda yüzler güldü.

Takıma yapılan gençleştirme operasyonu neticesinde agresif ve hızlı bir takım yapan NETS Yönetimi İlk turda RAPTORS 'u süpüren takımından son derece memnun .

Seride performansı ile öne çıkan isim David Lee oldu.

Serinin ilk maçında 29 , ikinci maçında 35 ve üçüncü maçında rakip potaya 28 sayı bıraktı.

Deron Williams' ın ikinci maçta yaptığı 16 asist ve 3. maçta yaptığı 14 asist takımını iyi yönettiğinin göstergesiydi.

Şimdi rakip HEAT , zor ve keyifli bir eşleşme diliyorum .
  • bende katılmak istiorum lige ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalpascal1903

bende katılmak istiorum lige ne yapmam gerekiyor?

Katılım talebin için teşekkür ederiz.

Özelden mesaj yazdım.

TSBT SEZON 17 Playofflarında 1. Tur sona erdi maç sonuçları ve eşleşmeler için:http://tsbt.esy.es/index.php/sezon-17

TSBT
  • lige bende katılmak istiyorum.ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyBondSlim

lige bende katılmak istiyorum.ne yapmalıyım?

Katılım talebin için teşekkürler.

Özelden mesaj attım.
  • herkese selamlar.. oyunu yeni aldım,aranıza katılmak için ne yapmam gerekir? birde maç saatleri neye göre ayarlanıyor onuda merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgncnplt11

herkese selamlar.. oyunu yeni aldım,aranıza katılmak için ne yapmam gerekir? birde maç saatleri neye göre ayarlanıyor onuda merak ediyorum.

katılım talebi için ataman5 özel mesaj atıcaktır.
    2 koç aralarında anlaşıp istediği zaman maçlarını yapabilir.
  • Selamlar arkadaşlar 2K14 çıktıktan sonra bir takım sebeplerle aranıza katılamamıştım. Ancak ben şu anda hazırım ve 18. sezon itibariyle lige dönmek isterim. Resmi olarak başvurumu da böylece yapmış bulunmaktayım

Oğuz abi mesaj atarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSBT SEZON 17 Şampiyonu Houston Rockets ile halukgs91_ olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Final serisi detayları için:
    http://tsbt.esy.es/index.php/anasayfa/78-haberler/100-sezon-17-sampiyonu-houston-rockets-halukgs91

TSBT
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.