Şimdi Ara

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
25
Favori
111.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tsavran

Sevgili oğuz selamlar. Yeni sezon ps4te mi olacak yoksa 3 ten devam mi edeceksiniz ? Bu arada site hoş olmuş, emeği geçenlerin ellerine sağlık..

Merhaba Tufan nasılsın ?

İnşallah yeni konsol ps4 ile bomba gibi bir giriş yapmayı hedefliyorum. PS3'leri rafa kaldırdık ben şahsen hediye ettim. Seni aramızda görmekten sonsuz mutluluk duyarım, Türkiye'de düşüncelerini detaylı gerçek realite ve istatistikler ile destekleyen ve güzel anlamda muhalefet yeteneği olan insan sayısı az.

Site için beğenmiş olmana sevindim, tümüyle kendim oluşturuyorum 0'dan, elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışıyorum. Belirtebileceğin gelişme ve fikirlerine her zmaan açığım.

Sitenin maddi anlamda teknik alt yapısında 17. sezona katılan koçların bağış ve desteklerinin sonsuz katkısı oldu tabiki. Bunu es geçtiysem affola.

Daha ben de PS4 sahibi değilim ama Ekim ayında NBA 2K15 ile birlikte saldırıp aleti satın alıcam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 30 Ağustos 2014; 3:43:33 >

• İyiyim oguzcum sagolasin. İnsallah sen de iyisindir :) oyunu çıktığı gibi ben de almayı düşünüyorum malum bu sene duncan in son yılı olacak gibi, oyunu alıp bol bol oynayıp sonra da arşivlemek lazım. Yeni sezonun ps4 te olacağına gerçekten çok sevindim. Next gen, gelişmiş sosyal özellikler, twitch yayinlari falan derken gerçek bir NBA havası yakalanacak. Şimdiden parmaklarım kasinmaya başladı diyebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaşınsın kaşınsın belirttiğin gibi yeni özellikler ve TSBT'nin sahip olduğu sosyal ortamlar ile Ligin ulaşacağı noktalar çok daha yukarılara gidecek eminim.

Ben Duncan'ın bulduğu iksir ile en az 2 yıl daha NBA'de devam edeceğine eminim ama arşiv her zaman gerekli!
  • Evet NBA Live 15'te bu sene daha saygı duyulur bir seviyeye gelmiş olabilir.

Kim bilir!?

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Evet NBA Live 15'te bu sene daha saygı duyulur bir seviyeye gelmiş olabilir.

Kim bilir!?

yoooooooook beeee oğlummm

2K

• quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Evet NBA Live 15'te bu sene daha saygı duyulur bir seviyeye gelmiş olabilir.

Kim bilir!?

yoooooooook beeee oğlummm

2K

Çok ezdin ya.

Geçen seneye göre özellikle grafiklerde ciddi bir gelişme söz konusu hakkını vermek gerek, aynı konuda önem verdikleri diğer unsurun Oyun Baş Yapımcısının söylediği Gameplay (Oynanış).

O konuda da videolar bu hafta yolda, 2k'yı geçmesi ilk etapta zaten çok zor ama taze yeni bir basketbol oyunu farklılıklarıyla temeller oturmuş bir şekilde gelirse her zaman kapımız açık.

• Websitesi için yeni logo çalışmam.

Tüm arkadaşlarımızı ilerleyen günlerde, basketbol muhabbeti ve daha fazlası için TSBT web sayfasına davet ediyorum..

http://www.tsbt.esy.es/index.php/anasayfa

Yeni sezona çok az kaldı..

Alımlar yakında TSBT Forum'da başlayacaktır. Kapımız tüm arkadaşlara açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 16 Eylül 2014; 20:41:46 >

• Yeni sezona da böyle anonslarla başlayacağız.

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    Selamlar tsbt.Selamlar başkan Yazmayalı uzun zaman olmuş.Oyun gelsin lig başlasın artık Bu arada ps4 psnm:EgemenKaptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetoegemen32

Selamlar tsbt.Selamlar başkan Yazmayalı uzun zaman olmuş.Oyun gelsin lig başlasın artık Bu arada ps4 psnm:EgemenKaptan

Selamlar bizden Egemen. Gerçekten özlettin.

İnşallah güzel çalışır bir Online Lig modu ve TSBT ile bize yıllardır olduğu gibi çok güzel anılar katacak.

Let the games begin...
  • Kimler kimlerin filamaları asıldı duvarımıza. TSBT HOF Duvarı

Sen de yerini almaya hazır mısın !?

http://www.tsbt.esy.es/index.php/hof

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    Sezon 12 tsbt tarihinin en saçma şampiyonunu görmüş heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetoegemen32

Sezon 12 tsbt tarihinin en saçma şampiyonunu görmüş heralde

NY Knicks'in makus talihini değiştirmiş bir şampiyon.

• Bu olayın olduğu noktada TSBT'nin varacağı noktaları düşündükçe!!! Çok düşünüyorum, düşündürtmeyin...

• Gameplaye dair öğrendiğim şeyler için gerçekten ne diyebilirim bilmiyorum ama iyi bir yazı harılayıp siteye koyabilirim sizde okursunuz.

Gameplay tabi ki tümüyle mükemmel olacaktır diyemem ama boşuna SIM demedik koçlar!
  • NBA2K15 2KTV'yi biz oyunculara sundu!

Detaylar için;
    http://www.tsbt.esy.es/index.php/anasayfa/item/106-nba-2k15-2ktv

TSBT Forever
  • Sezon 18'e girerken Koçların Draft Takı seçimleri nasıl yapılıyor ? Bakalım..

http://www.tsbt.esy.es/index.php/forum/tsbt-sezonlar/6-tsbt-draft-tak-m-secimleri-hakk-nda#10

NBA2K15, PS4, XboxOne, PC

TSBT Herkesin Ligine az kaldı...

Yenilenen üyelik sistemi de çok yakında Web Sayfamızda yayınlanacak. Takipte kalın...
  • bekleyiş sürüyor...
  • biz de boşluk olur da katılırız diye bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

biz de boşluk olur da katılırız diye bekliyoruz :)

Herkese kapımız açık koç pozisyonları mevcut. Yakında sitemizde başvurular alınıyor olacak çok az kaldı.

Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız Kadir koç.

Tarih TSBT'de yazılır!
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.