Şimdi Ara

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
25
Favori
111.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TSBT Nedir hangi amaca hizmet eder, kısacası ne ayak abi bu TSBT diye mi soruyorsun dostum, gel beraber okuyalım..

TSBT Nedir?

Yeni Üyelik sistemi artık çok çok yakında sitemizde başvurularla birlikte yayınlanacak.

Basketbol dolu muhteşem bir yıla giriyoruz, hepinizi bekliyoruz...

TSBT - Tarih burada başlıyor...

• TSBT Turnuvaları Üyelik ve Puan Sistemi Açıklandı!

Online Liglerin tüm Dünya'da öncülüğünü yapmaya devam ediyoruz.

TSBT AKILLI PUAN SİSTEMİ VE ÜYELİK

TSBT- Tarih burada başlıyor...

• Ana Konu 1. mesajımız güncellenmiştir.

Herkese güzel bir pazar diliyorum. Potanın perilerini izleyelim destekleyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Ana Konu 1. mesajımız güncellenmiştir.

Lig ps3 uzerinden mi ps4 uzerinden mi oynanacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Ana Konu 1. mesajımız güncellenmiştir.

Lig ps3 uzerinden mi ps4 uzerinden mi oynanacak?

PS4 Konsolu üzerinden Turnuvalarımıza ve Sezonlarımıza devam ediyor olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 28 Eylül 2014; 12:05:41 >
  • Selam TSBT ailesi

Yeni donemi sabirsizlikla bekliyorum.

Buradan eski koclara sesleniyorum zamaninda kirginliklar olmustur bunlari bir tarafa birakmak lazim diye dusunuyorum. Yeniden TSBT catisi altinda toplanip eglenceli gerilimi yuksek vakit gerimemiz gerektigi dusuncesindeyim. Oguz baskanininda yanlislari olmustur ne yaptiysada TSBT'nin sayginligini yitirmemesi icindir. Bu toplulugu duzen ve sayginlik kazandirma yonunde katki ve cabasini gormezden gelip sirtimi cevirmeyi sahsen sahsima yakistiramam. TSBT candir.

Eski koclari yeni donemde gormeyi umut ediyorum.
  • psn: orkanhaliloglu
  • katılmak istediğimi daha önce belirtmiştim ama, zaman problemi olan birisiyim, bu yüzden bir sezon toplam ne kadar sürüyor ve hangi sıklıkta maçlar yapılıyor, ataman hocamdan ilgi bekliyorum :)
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    30 gün içinde 12şer dakikalık periyotlardan en az 24 25 maç yapıyoruz.Bazı günler sadece trade veya antreman yaptığımızda oluyo mesela.Rakip koçların iş durumuna göre ileişim kurarak belirliyoruz.
  • Oğuz başkanla çok yararlı bir görüşme daha gerçekleştirdik, tüm TSBT ailesi ve basketbol severler için beyin fırtınası yaptık. Yeni sürprizler ile sezona giriş yapacağız.

Umarım bu güçlü oluşum herkese hayırlı uğurlu olur.

-uluscuturk

( son 8 gün ! )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClutCh-00

Selam TSBT ailesi

Yeni donemi sabirsizlikla bekliyorum.

Buradan eski koclara sesleniyorum zamaninda kirginliklar olmustur bunlari bir tarafa birakmak lazim diye dusunuyorum. Yeniden TSBT catisi altinda toplanip eglenceli gerilimi yuksek vakit gerimemiz gerektigi dusuncesindeyim. Oguz baskanininda yanlislari olmustur ne yaptiysada TSBT'nin sayginligini yitirmemesi icindir. Bu toplulugu duzen ve sayginlik kazandirma yonunde katki ve cabasini gormezden gelip sirtimi cevirmeyi sahsen sahsima yakistiramam. TSBT candir.

Eski koclari yeni donemde gormeyi umut ediyorum.

Tekrardan hoşgeldin Yusuf. Yüreğine sağlık, teşekkürler çok güzel bir paylaşım yapmışsın.

quote:

Orijinalden alıntı: orkan1977

psn: orkanhaliloglu

Başvurunuz için teşekkürler. Özelden mesaj atıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

katılmak istediğimi daha önce belirtmiştim ama, zaman problemi olan birisiyim, bu yüzden bir sezon toplam ne kadar sürüyor ve hangi sıklıkta maçlar yapılıyor, ataman hocamdan ilgi bekliyorum :)

Egemen koç detaylı belirtmiş sağolsun, diğer her sorunuza her zaman burada yardımcı oluruz. Sizi de aramızda görmek isteriz.

quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

Oğuz başkanla çok yararlı bir görüşme daha gerçekleştirdik, tüm TSBT ailesi ve basketbol severler için beyin fırtınası yaptık. Yeni sürprizler ile sezona giriş yapacağız.

Umarım bu güçlü oluşum herkese hayırlı uğurlu olur.

-uluscuturk

( son 8 gün ! )

Aynen çok faydalı beyin fırtınası bol basketbolu bol, TSBT'si bol ve haliyle keyfi bol bir buluşma oldu her zamanki gibi. Çok güzel şeyler bizleri bekliyor.

TSBT - Tarih burada başlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 29 Eylül 2014; 20:55:09 >

• Ben de varım

• Selamlar,

Kesinlikle katılmak isterim. Psn : Valequente

Yer varsa beni de eklemenizi rica ediyorum. Forumdaki mesaj sayıma bakmayın lütfen. Burda yaptığım işlemleri (oyun takasları vb) referansları arkadaşlarımın üyeliklerinden yapıyorum. Ayrıca telefon numaramı verip iletişim kurmaktan da mutlu olurum. Hatta bu oluşumda iletişim, maç saatleri ayarlaması nasıl bilmiyorum ama orneğin bir whatsapp grubu olsa güzel olur. Her türlü organizasyona varım. Ps4 ü alma sebebim NBA serisi zaten. Sizden ricam üyelik vb. konularda beni detaylı bilgilendirmeniz.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valequente -- 2 Ekim 2014; 12:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valequente

Selamlar,

Kesinlikle katılmak isterim. Psn : Valequente

Yer varsa beni de eklemenizi rica ediyorum. Forumdaki mesaj sayıma bakmayın lütfen. Burda yaptığım işlemleri (oyun takasları vb) referansları arkadaşlarımın üyeliklerinden yapıyorum. Ayrıca telefon numaramı verip iletişim kurmaktan da mutlu olurum. Hatta bu oluşumda iletişim, maç saatleri ayarlaması nasıl bilmiyorum ama orneğin bir whatsapp grubu olsa güzel olur. Her türlü organizasyona varım. Ps4 ü alma sebebim NBA serisi zaten. Sizden ricam üyelik vb. konularda beni detaylı bilgilendirmeniz.

Saygılar..

Merhaba,

Başvurunuz için teşekkür ederim.

Tüm öğrenmek istediklerinizi TSBT Resmi Web Sitesinden öğrenebilirsiniz. Whatsapp'tan çok daha gelişmiş bir chat grubumuz var.

Aynı zamanda size özel mesajda yazıyor olacağım.

Sevgiler.
    TSBT - Tarih burada başlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 2 Ekim 2014; 12:57:22 >

• oyun bi çıksın da, ilk sezon belki olmaz ama ikinci sezona gelmeye çalışıcam ben de...
  • http://www.n11.com/nba-...yun-onsiparis-P29940409
    http://www.n11.com/ps4-...nu-on-siparis-P32031050
    http://www.n11.com/nba-...on-siparistir-P18275828

Burdan 3 EKİM e kadar 20 TL indirim +11 TL yeni üye indirimi ile oyunu indirimli birşekilde alınabilir + olarak mobilden yapılan alışverişlerde 5 TL daha indirim kazanılabilir

Bir daha alternatif Sanalpazar üzerinden satış yapan forumdada satış yapan GameBuy 180 TL ön sipariş sanalpazar.AMA N11 den almak daha mantıklı duruyor.

Oyun US PSN de 60 dolar ordanda kutulu almak istemeyenler alabilir

Oyunun fiyatı ile ilgili bir kaç spotçuya daha yazdım özellikle birinden lig için özel fiyat istedim.Kabul ederse burdanda bilgilendirebilirim :))

Oyunu edinebilecek yerler için küçük bir rehber hazırladım umarım beğenmişsinizdir :))

• Teşekkürler Berkay. Güzel bir paylaşım olmuş umarım ilgilenen arkadaşlara faydalı olacaktır.

NBA 2K15'e dair gameplay videolarına buradan ulaşabilirsiniz.

Oynanabilirlik konusunda neredeyse gelişmemiş bir temel kalmamış her konuda dışardan dahi görebiliyoruz, hissiyatın ise çok daha iyi olacağına eminim.
  • Diop. kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler.20 tl lik indirim nerde yazıyor hocam onu anlayamadım ama ? 180 tl lik oyun 33 tl indirimle 147 tl ye mi gelecek şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenSeptember_

bilgilendirme için teşekkürler.20 tl lik indirim nerde yazıyor hocam onu anlayamadım ama ? 180 tl lik oyun 33 tl indirimle 147 tl ye mi gelecek şimdi ?

Aynen hocam hemen al tiklandiliginda kendiliğinden cikiyor

• Ön sipariş tamamdır! Gelsin artık 2k15!
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.