Şimdi Ara

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
25
Favori
111.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi gunler bende oyunu ciktigi gibi alicam ama daha once katilmadim bilmiyorum psn:erenkurban22 nasil oluyor turnuv ucret filan yaziyordu ucret mi veriyoruz beni de alirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

Iyi gunler bende oyunu ciktigi gibi alicam ama daha once katilmadim bilmiyorum psn:erenkurban22 nasil oluyor turnuv ucret filan yaziyordu ucret mi veriyoruz beni de alirsaniz sevinirim

Merhaba Eren,

Başvurun için teşekkür ederim.

Öğrenmek istediğin her şeyi nasıl bir lig yapısı olduğu nasıl bir organizasyon yürütldüğüne dair detaylı olarak aşağıdaki linkte bulunan konulardan okuyabilirsin.

TSBT Sezonları Nasıl ? Her halükarda sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Burada anlayamadığın ya da daha detayında merak ettiğin sorular varsa lütfen ilet seninle birlikte diğer yeni başvuru yapacak arkadaşlar için de cevaplamış ve rehberimizi genişletmiş oluruz.

Sevgiler.
    TSBT - Tarih burada başlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 3 Ekim 2014; 20:45:29 >

• Yeni sezonda tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyarim. Whatsapp grubu aktifse oraya da katılmak isterim. Şimdiden hepimize bol basketli bir yıl diliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: tsavran

Yeni sezonda tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyarim. Whatsapp grubu aktifse oraya da katılmak isterim. Şimdiden hepimize bol basketli bir yıl diliyorum..

Ozaman önce seni PSN adınla üye olacağın web sayfamıza alalım Tufancım sonrasında da Whatsapp'tan daha güzel iletişim aracımıza davet ediyor olacağım.

TSBT Web Sayfasına Katıl

Aramıza çok mutluluk duyarak hoşgeldin demek isterim özlettin baya.

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın oguzcum ben de sizi özledim :) kaydı tamamladım, numarayı da PM arıyorum.

• Online liglerin kalbi burada atıyor!! TSBT ye günler kaldı!!!
  • açıkçası yabancı forumlarda bile böyle titizlikle organize edilen bir online lig yok :)

• Psn: batujan79

benide dahil ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pertev41

Online liglerin kalbi burada atıyor!! TSBT ye günler kaldı!!!

quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

açıkçası yabancı forumlarda bile böyle titizlikle organize edilen bir online lig yok :)

Çok teşekkür ederim, teveccühünüz arkadaşlar. Basketbol bizim sevgimiz, çok daha güzel işleri yine hep birlikte koçlarımız ve takip edenlerimizle başaracağız.

quote:

Orijinalden alıntı: L5AK

Psn: batujan79

benide dahil ederseniz sevinirim...

Başvurunuz için teşekkür ederim. Size de özelden mesaj attım.

TSBT - Tarih burada başlıyor...

• Oyunu en uygun nerde bulabilirim ve ne kadardir

• quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

Oyunu en uygun nerde bulabilirim ve ne kadardir

Kutulu olarak alacaksanız spotcularda en uygun fiyatla bulabilirsiniz.

• Biliyorum bi kac spotcu konsoloyunda baktim 140 diyordu ama bir arkadas yazmis 130a filan anlastim diye onu merak ettim

• erenkurban23 kullanıcısına yanıt
    O fiyatlar iyi gözüküyor şu an bazı sitelerde 180 civarı önsipariş fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uku_03

O fiyatlar iyi gözüküyor şu an bazı sitelerde 180 civarı önsipariş fiyatları.

140 da iyi fiyat aslinda ama 130 diyince biri ogrenmek istedim yoksa ordan alicam

• Oguz group me ye eklermisin beni telefona format attim :))

• Oyun yarın elimde olacak ve lig ile beraber çok güzel zamanlar geçireceğimize eminim

• 2 gundur oynuyorum ranked maca bile doyamadim ligi düşünemiyorum :)) bu sefer olmus iste , guard ve pivot gercegi sonunda yansitilmis oyuna, seyirci pasolig den kurtulmus turk milleti gibi bağıra çağıra destekliyor takimini ve momentum tavan yapmis vaziyette :))
    Kısacası arkadaşlar nba 2k15 i almayanlar gelmis gecmis en iyi basketbol oyununu kaciriyorlar..

--TSBT --
    Yeni psn : vincanty15

• Yeni sezon için resmi başvurular başladı...

sizi şuraya alalım :http://www.tsbt.esy.es/index.php/forum/18-tsbt-sezonu/18-18-sezon-resmi-basvuru-masas
  • oyunu bi alalım, başvurucaz inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

oyunu bi alalım, başvurucaz inşallah :)

Başvuru yapmak için oyunu almanıza gerek yok,başvuruda oyunu alacağınız tarihi yazıp başvurabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.