Şimdi Ara

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.667
Cevap
25
Favori
111.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TSBT SEZON19'da Haftanın Maçı Bu akşam saat 22.00'da
    www.twitch.tv/tsbt ekranlarında Canlı Yayın'da sizlerle.
    Lebron James şampiyonluklar yaşadığı eski takımına karşı.
    Dwyane Wade, Lebron James düellosu, TSBT ekranlarında saat 22.00'da hepinizi bekliyoruz arkadaşlar.

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

• TSBT Sezon 19 Playoffları başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 17 Ocak 2015; 13:05:43 >
  • Bende 20 incisine katilmak istiyorum fakat maclar nasil oluyor belli ve kesin zamanlardami yoksa macin oldugu kisilere mi bagli ?? Benim sadece hafta sonlarim bos oluyorda ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

Bende 20 incisine katilmak istiyorum fakat maclar nasil oluyor belli ve kesin zamanlardami yoksa macin oldugu kisilere mi bagli ?? Benim sadece hafta sonlarim bos oluyorda ???

Merhaba,

Öncelikle ilginiz için teşekkürler.

Her sezon ortalama 24-29 maçtan oluşuyor dersek sezon süresi ortalama olarak o sezonun yapılabilir maç sayısı x1 gün şeklinde yani her gün 1 maç. Maçları uygun olan kişiler ile genel konuşma platformumuzda kendilerini bulup istediğiniz her 2 tarafada uyan saat ve günde yapıyorsunuz. Önemli olan belirtilen sezon gün sayısı içinde maçlarınızı bitirebilmek. Şu anda genelde sezonlar 3 hafta ya da 25 gün civarı sürmekte. Sonrasında playofflara katılırsanız 9 gün içinde de tüm playofflar bitiyor tek seri bitirilmesi için maksimum 4 gün var.

Ligin diğer tüm detayları için aşağıdaki linkten gerekli yerleri okuyup bilgi edinebilirsiniz.

http://goo.gl/udGnWO

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Bende 20 incisine katilmak istiyorum fakat maclar nasil oluyor belli ve kesin zamanlardami yoksa macin oldugu kisilere mi bagli ?? Benim sadece hafta sonlarim bos oluyorda ???

Merhaba,

Her sezon ortalama 24-29 maçtan oluşuyor dersek sezon süresi ortalama olarak o sezonun yapılabilir maç sayısı x1 gün şeklinde yani her gün 1 maç. Maçları uygun olan kişiler ile genel konuşma platformumuzda kendilerini bulup istediğiniz her 2 tarafada uyan saat ve günde yapıyorsunuz. Önemli olan belirtilen sezon gün sayısı içinde maçlarınızı bitirebilmek. Şu anda genelde sezonlar 3 hafta ya da 25 gün civarı sürmekte. Sonrasında playofflara katılırsanız 9 gün içinde de tüm playofflar bitiyor tek seri bitirilmesi için maksimum 4 gün var.

Ligin diğer tüm detayları için aşağıdaki linkten gerekli yerleri okuyup bilgi edinebilirsiniz.

Diger sezon katilimi icin ne yapmam lazim....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Merhaba,

Diger sezon katilimi icin ne yapmam lazim....

Pardon yanlış linki vermişim zaten.

Aşağıdaki linkten gereklilikleri okuyup başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://goo.gl/HBKs5J

• Kurucu arkadaşa diyecek bir şey yok on numara beş yıldız bir insan ama içindeki tipitipler değişmediği sürece iki kez düşünün derim beyler ergen yuvası.
  • Hocam sorununu tam olarak anlayamadık dun gece; ancak gelip ligimizi kotulemenin en ufak bir mantığı yok. Ligde çoğu insan evli barkli çalışan insanlar. Mac yapmak için özel hayatından, bazen eşiyle bazen çocuğuyla Gecirecegi vakitten kisan ve lige sahip çıkan insanlar. Ben iki sezonda yapmam gereken 41 maçın 39 unu yaptım. Yaşım 27 kamuda memurum ve saatlik izin almaya calistigimi bilirim bir mac daha fazla yapabilmek için. Çünku herkesin saygı çerçevesinde mac yaptığı, elinden geldiğince basketbol oynamaya çalıştığı güzel bir ortamdır tsbt. Ha aramızda " ergen " diye kucumsedigin arkadaşlar vardır, ve elbette olmaya devam edecektir. Bir gün sevgili oğuz bıraktığında ligi o ergen diye küçümsediğin arkadaşlardan biri devam ettirecek. En genç arkadasimizdan ornek vereyim. Kendisi 15 yaşındadir ve gecen sezon yaptığı yaklaşık 18-20 maçın hepsini kaybetmiş, ancak tek bir gün tek bir kişiyle atismamis, herkese " siz " ile hitap eden biridir. Bütün maclarini kaybettiği halde ligimize tekrar başvurmuştur. Sen düşün gerisini. Bir ortama gelip, daha kimseyi tanımadan iki günde çıkıntılik yapıp sorun çıkartman, dünden sonra bir de buraya gelip ergen yuvası diye kötüleme yapman ne yazık ki senin ergen kafasında olduğunun bir göstergesidir. Umarım olgunlaşır, sakinleşir ve daha sağlıklı düşünme yetisi kazanırsın. Hayatında başarılar dilerim.

• Atlanta hawks için kotu takım demek, ben sadece bir kişiye laf ettim deyip orası ergen yuvası demek, hakaret etmedim deyip insanlara teres demek, beni ankaraya davet etmek, tek mac yapmadan herkesin gözünü kazanma hırsı bürümüş demek. Kardeş hakikaten kafan guzel sanırım. Dediklerini okuyorum okuyorum en ufak bir mantık bulamıyorum. Neyse bu sana zaten son cevabım. Su güzel konuyu kirletmeyelim. Rica ediyorum sen de artik kapat konuyu. İlla diyeceğin varsa da PM at.

• TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluscuturkey -- 31 Ocak 2015; 19:36:33 >
  • TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL
  • Dirk Nowitzki'nin son yıllarında, TSBT 20.Sezon ilk maçında 47 sayı attı.

LETS GO MAVS

daha fazlası içinhttp://www.tsbt.esy.es/index.php/forum/20-tsbt-sezonu/77-dirk-nowitzki-nin-g%C3%BCnl%C3%BC%C4%9F%C3%BC
  • Merhabalar arkadaşlar,

Hatırlamayanlar için ben Furkan, daha önce Knicks, Celtics, Heat, Thunder gibi takımlar olup hiç biriyle varlık gösterememiştim Thunder'da deprem, iddiacıların Cem'le olan maçımdan uzak durmaları gerektiği falan hatırlanır belki Uzak kalsam da hala ara ara foruma girip, son haberlere, resimlere, istatistiklere bakıp imrenerek forumu terkediyorum. Umarım güzel vakit geçiriyosunuzdur.

Ancak Ps4 alabildim. Muhtemelen lige girmelik vakti yine bulamıcam ama ara ara da olsa burada edindiğim güzel arkadaşlıkları oyun ortamında devam ettirmek isterim, gerek 2K15 olsun gerek başka oyunlar olsun.

PSN ID'm "nfurkan", eklemek isteyen olursa seve seve ortak zevklerimizi paylaşabiliriz.

Hepinize iyi oyunlar, iyi sezonlar diliyorum
    Saygıyla kalın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TSBT SEZON21'e başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

TSBT Sezon 21 Başvuru - Ben de koç olmak istiyorum!

• 20 Sezon Playofflar tam gaz devam ediyor ! işte son durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluscuturkey -- 5 Mart 2015; 20:16:10 >
  • Merkadaslar nba pass league cok uygun hd kalite 25$ a 1 yillik uyelilikleri var.

Tiklayin:http://forum.donanimhaber.com/m_66343679/mpage_42/f_//tm.htm#103428711

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbülent -- 6 Mart 2015; 2:04:18 >
  • TSBT Sezon 20'den sonra yine Türkiye'de bir ilke imza atarak 1. NBA Efsaneler Sezonunu düzenliyor olacak..

Fantasy Draft şeklinde NBA'in emekli efsane oyuncularını seçecek koçlarımızı müthiş keyifli bir sezon bekliyor. Çünkü mevcut efsanelerin yanında T-Mac, Yao Ming, Jason Kidd, Reggie Miller, Chris Webber, Steve Francis, Stephon Marbury, Latrell Spreweel ve çok daha fazlası bizlerle birlikte olacak.

TSBT - TÜRKİYE'NİN 1 NUMARALI ONLINE LIGI
  • arkadaşlar iyi eğlenceler nba 2k15 pc ligi de var mı katılabileceğim?
  • Bu aşk 20 koca sezonu geride bıraktı.

http://onlinelig.net/index.php/hof
  • TSBT İstatistikleri 19. Sezona kadar güncellenmiştir. Siz de benim gibi istatistik delisiyseniz bir bakın derim.

http://onlinelig.net/index.php/istatistikler1

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.