Şimdi Ara

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.667
Cevap
25
Favori
111.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TSBT 20. Sezonunda namı değer PSN adresleri; "TrgarneTT ve TheLastOutlawCE" olan efsane koç Cem Ertuğrul'un 5. kez TSBT'de kupa kaldırışına tanıklık ettik.

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

Ve tabi ki bu efsane koçumuza biz de elimizden geldiğince ödüllerimizle hakkını vermeye çalıştık. Öncelikle ödüllerimize bir bakalım;

* 20$ Para ödülü
    * 3 Sezon ücretsiz katılım hakkı
    * 30TL değerindeki 9000 TSBT akıllı puan

Aynı zamanda sitemizde 5. kez şampiyonluk kazandığı için Onur madalyasını da kullanıcı profiline ekledim.

TSBT Ödüller

Cem her türlü koçluk yönüyle diğer tüm koçlarımıza örnek olması gereken gerçek bir TSBT Efsanesi.
    Nice 5. Şampiyonluklara diyerekten hem Cem'i tekrardan tebrik etmek istiyorum hem de diğer koçlarımıza da ilerleyen sezonlarda Cem gibi hiç bir zaman kaliteli oyundan vazgeçmeyerek kaliteli oyunu her zaman önde tutarak kazanacakları şampiyonlukların olmasını canı gönülden diliyorum.

Kendisini buradan tebrik edebilirsiniz.

TSBT - Efsane Burada Başlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 8 Ağustos 2015; 21:35:59 >

• Tebrikler cem, nice sampiyonluklara..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20. Sezon ve Playoff istatistikleri de sayfamıza eklenmiştir.
    Playoff Eşleşmeleri, Oyuncu Rekorları, Oyuncu ödülleri ve daha fazlası...

http://onlinelig.net/index.php/istatistikler1

TSBT - Tarih burada başlıyor...
  • Gençler nabiyonuz beyaa

• quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

Gençler nabiyonuz beyaa

Hobaaaaa kimleri görüyorum... Seni bekliyoruz komutanım!
  • OS'te böyle lig görmedim. umarım bi gün de bende dahil olurum

ataman akşamlık turnuvalar düzenleyecektik hani adını bile sen bulmuştun "game nights" tı sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 11 Ağustos 2015; 22:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

OS'te böyle lig görmedim. umarım bi gün de bende dahil olurum

ataman akşamlık turnuvalar düzenleyecektik hani adını bile sen bulmuştun "game nights" tı sanırım :)

Çok sağol dostum, senin gibi hiç TSBT ligİNde oynamamış ama ligi dışardan takip edip bunları görebilen ve bizleri adeta onurlandıran kaliteli arkadaşları gördükçe şevkim 10 kat daha artıyor bu yapıya. Sağol bekliyoruz her zaman!

Gerçekten "Game Nights" ne de güzel geceler olur öyle, Hafta sonluk aslında planlayabiliriz çokta keyifli muhabbeti bol olur aslında, hala aklımda emin ol inşallah 2k16 ile birilikte..

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    maçları aksatmayacağım bi dönem yakalarsam mutlaka başvuru yapmak istiyorum. senin gibi düzgün bir insanın yapacağı turnuvanın önü hep açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Gençler nabiyonuz beyaa

Başkan çok isterim ama malum Şemdinli deyiz. Durumlar karışık. Pek zaman ayirabilecegimi zannetmiyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Gençler nabiyonuz beyaa

Başkan çok isterim ama malum Şemdinli deyiz. Durumlar karışık. Pek zaman ayirabilecegimi zannetmiyorum..

Allah kolaylık versin. Kazalardan belalardan korusun Fırat, dualarım seninle orada olduğunu bilmiyordum.

• NBALIVE16 Yeni Oyun Modu Pro-Am'e bir bakış attım, buyrun buradan yakın.

http://goo.gl/NS8JEo
  • NBA2K15 Playcalling; Temel ve gelişmiş set oyunlarına dair videom gün içerisinde sizlerle olacak TSBT.
    Daha çok yeni yeni set hücumları oynamaya çalışanların faydalanabileceği bir strateji videosu oldu. Umarım sizlerde yayınlandığında beğeneceksiniz.
    Öğrenmek istediğiniz tüm konulara dair bana youtube kanalımdan ya da tüm diğer TSBT mecralarından ulaşabilir ve yeni videolarıma ilham verebilirsiniz.

Abone olmayı unutmayın!
    https://www.youtube.com/user/ataman5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 16 Ağustos 2015; 14:28:28 >

• Nasıl daha iyi bir koç olabilirim diyorsanız, gerçekçi oyun, simülasyon oyunun temeli hücum setleri konusundaki ilk videom sizlerle, beğenilerinizi, yorumlarınızı bırakıp, kanala abone olmayı unutmayın lütfen!
  • ★ NBA 2K16'yı 1 yıl hiç sıkılmadan oynamak istemez misiniz ? ✔

★ Sezonlar boyunca devamlı karşı karşıya geleceğiniz aynı takım ve koçları ile BÜYÜK REKABETLER oluşturmayı, UNUTULMAZ MAÇLAR oynamayı ve bu maçların yıllarca kayıtlı kalmasını istemez misiniz ? (Tüm Maç Sonuçları, İstatistikler, Rekorlar, Eşleşmeler, Oyuncu Ödülleri, Canlı Yayınlar, Hediyeler hepsi alt yapımızla fazlasıyla mümkün!) ✔✔✔✔✔✔

★ Her gün PSNininizi heyecanla açıp yeni bir maç yapabilmek istemez misiniz ? ✔

★ Takım seçimi draftlarından, Free Agency Açık Artırmalarına ve Takaslardan oluşturabileceğiniz yepyeni bir takımı zaferlere götürmeyi istemez misiniz ? ✔

★ Sizde bir Pat Riley, Donnie Walsh, Larry Bird, Mark Cuban, ya da Danny Ainge olmak istemez misiniz ? ✔

★ NBA Playofflarını ekrandan izlemek yerine bizzat içinde olarak yaşamak istemez misiniz ? ✔

★ Centilmenlerin oluşturduğu bu ligte Şampiyon olabilmek için yeteneğinizi ortaya koymaya hazır mısınız ? ✔

★ O zaman TSBT Şampiyonasına başvurmanın tam zamanı! ✔

Başvurmak için: ➽ 👉http://goo.gl/wsHfF2 👈
    Geç kalmadan tarihteki yerinizi alın! 👍

TSBT

• Geç kalmadan Playstation 4 NBA 2K16 TSBT Online Lig'deki yerini al!

Bana bu konu altından ya da özel mesaj yoluyla her zaman ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 30 Ağustos 2015; 19:17:41 >
  • http://onlinelig.net/index.php/forum/nba-2k-nba-live-serileri/93-29-eyl%C3%BCl-b%C3%BCy%C3%BCk-g%C3%BCn

Geri sayım için buraya alalım sizi :)

• Bende katılmak isterdim fakat çok iyi oyuncu değilim oyun seviyesini düşürebileceğim için katılmıyorum malesef

• Lag sorununu 2k bu sene cozerse ben de gelicem en sonunda ama pek umudum yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Bende katılmak isterdim fakat çok iyi oyuncu değilim oyun seviyesini düşürebileceğim için katılmıyorum malesef

Merhaba koç!!!

Çok iyi olmanıza gerek yok aradığımız kaliteli basketbol oynayan bizle arkadaşlık dostluk edecek oynadığı oyunu hem kendisi hem karşısındaki için daha da güzel hale getirecek geçirdiği zamanın keyfini çıkarmayı bilen koçlar. Aramızda hala galibiyet alamamış ama 2 sezondur oynayan koçlarımız bile mevcut değer yargımız kaliteli basketbol ve keyif alıp vermek. Her zaman bekleriz yeterki katılmak isteyin ve doğru sim basketbol kafasında olun.

quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Lag sorununu 2k bu sene cozerse ben de gelicem en sonunda ama pek umudum yok

İnşallah dediğiniz gibi sorunsuz olur. Olduğu gibi de bekliyoruz.

• TSBT™ Ligi için bir çok oyuncunun PS4 satın aldığı doğrudur.

Geç kalmadan 21. Sezon için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

**TSBT**

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.