Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
561.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, birşey paylaşacağım. Malumunuz, 122 HP Golfümü kısmetse yarın alacağım. Ancak dün akşam iş çıkışı tescil ettirdikleri ruhsatı fakslamışlar. Ruhsata bir baktım, arabanın motor gücünde 140 bg yazıyor. Kan beynime sıçradı. Bu yanlışlığın düzeltilmesi ne kadar zaman alır. Daha aracı teslim etmeden hata yapıyor adamlar. Bu halde eski aracımın kaskosunu da yeni araca geçirtemem. Ruhsat düzeltilene kadar bana geçici araç verirler mi? Siz olsaydınız ne yapardınız? Sabahın 8:30'unda aradım bayiyi telefonu açan yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atikus

Arkadaşlar, birşey paylaşacağım. Malumunuz, 122 HP Golfümü kısmetse yarın alacağım. Ancak dün akşam iş çıkışı tescil ettirdikleri ruhsatı fakslamışlar. Ruhsata bir baktım, arabanın motor gücünde 140 bg yazıyor. Kan beynime sıçradı. Bu yanlışlığın düzeltilmesi ne kadar zaman alır. Daha aracı teslim etmeden hata yapıyor adamlar. Bu halde eski aracımın kaskosunu da yeni araca geçirtemem. Ruhsat düzeltilene kadar bana geçici araç verirler mi? Siz olsaydınız ne yapardınız? Sabahın 8:30'unda aradım bayiyi telefonu açan yok...

Arkadaşlar, az önce tekrar aradım. ruhsatı sabah göndeririz, akşama düzeltilmiş olarak gelir dediler. Umarım yarına yetiştirirler...
  • quote:

Arkadaşlar, birşey paylaşacağım. Malumunuz, 122 HP Golfümü kısmetse yarın alacağım. Ancak dün akşam iş çıkışı tescil ettirdikleri ruhsatı fakslamışlar. Ruhsata bir baktım, arabanın motor gücünde 140 bg yazıyor. Kan beynime sıçradı. Bu yanlışlığın düzeltilmesi ne kadar zaman alır. Daha aracı teslim etmeden hata yapıyor adamlar. Bu halde eski aracımın kaskosunu da yeni araca geçirtemem. Ruhsat düzeltilene kadar bana geçici araç verirler mi? Siz olsaydınız ne yapardınız? Sabahın 8:30'unda aradım bayiyi telefonu açan yok...

Bir günde halledilir bence. Yani birazdan arayıp söylesen belki bu gün gidip akşama yetiştirirler. Valla ilginç bir durum. Hatta şunu yapabilirler, orayı silip 122 diye yazabilirler. Bence ağırlıklarını da kontrol et. Bir örnek vereyim. Bundan önceki arabamın yani 90 model Şahinin ruhsatı eski tipti ve ruhsat artık ömrünü 2003'de tamamladı. ZAten babamda o sıralar vefat etmişti ve araç sahibinin adı değişecekti. Yeni ruhsat için bir trafik müşavirine gidip gerekli belgeleri verdim. Araç sahibi olarak annemin adı yazacaktı ve doğum tarihini yanlış yazmışlar. Ruhsat sabah geri verdim, akşam aldım. DAktilo silgisi ile silip doğru tarihi yazmışlardı.

• Adamları var ise 1 saatte yapılacak bir işlem. Dedikleri gibi yetiştirirler.

quote:

• İllaki bir terslik olmak zorunda sanki..
    Yoğunlukta güme gitmez ise bugün yetiştirirler,inşallahta yetişir.
    Neyse terslik bu kadar olsun,hele Muradovskiy abide terslik olmasın yoksa Doğuş'ta birilerini fena çizecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 4 Ocak 2008; 10:08:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

Uygun fiyat veren birisi çıksın satmazsam nağmertim. 2008 model gt sport. tornado kırmızısı, iç döşemeleri kırmızı antrasit.
    Doğuşla tüm ilişkimi kesecem.
    Eve filiz makarna alınmasını dahi yasakladım.
    Garanti bankasındaki hesabımıda en kısa zamanda kapatacağım.
    İnsanlar tepkisiz kalınca astığım astık kestiğim kestik oluyorlar.

Bende bugün arabamı Florya MEZ den aldım.Allah bunları bildiği gibi yapsın.Ben arabamı takasa vermiştim,bir ton terbiyesizlik yaptılar,bugün araba tesliminde bir yalakalık bir yalakalık,sonradan bunun sebebide çıktı ortaya; bir kaç gün sonra doğuş oto arayacakmış beni cepten,müşteri memnuniyetine dair anket yapacaklarmış,bana da sıkı sıkı tembihliyorlar,aman lütfen iyi şeyler söyleyin,diye.Bende sabırsızlıkla beklediğimi söyledim telefonu,bu kadar uğraştırılırmı insanlar ya,sanırsın ki biz satıcıyız,MEZ müşteri.Burada müşteri tatmini diye bir şey yok ki! MEZ (doğuş oto ve bayileri) tatmini var.1 haftadır paramla rezillik yaşadım.Yazıklar olsun böyle bürokrasiye de,böyle satış politikasına da,böyle müşteri memnuniyeti politikalarına da!Yazıklar kere yazıklar olsun..

• bende bugün turbonun valfini değiştirttim.araç sessizleşti gibi geldi bana ama havalar iyiyken test yapmak lazım doğru sonuç için.rekor otomotivdeki mekatronik sorumlusu gökhan beye de çok çok teşekkür ederim buradan.gt ler hakkında inanılmaz bilgiye sahip ve her soruya kafada hiç soru işareti bırakmadan cevap veriyor.sorun olduğunda bence direk rekor otomotive gidin.çünkü diğerleri direk sallıyorlar.erel oto dan bana koydukları teşhise nerenizle gülersiniz bilmiyorum ama yazayımda gülün.klima kompresörü ses yapıyor demişlerdi.işte böyle müşteri kaybediyorlar.neyse gerçek gökhan usta sayesinde anlaşıldı ve garantiden değişti parça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 4 Ocak 2008; 18:26:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

bende bugün turbonun valfini değiştirttim.araç sessizleşti gibi geldi bana ama havalar iyiyken test yapmak lazım doğru sonuç için.rekor otomotivdeki mekatronik sorumlusu gökhan beye de çok çok teşekkür ederim buradan.gt ler hakkında inanılmaz bilgiye sahip ve her soruya kafada hiç soru işareti bırakmadan cevap veriyor.sorun olduğunda bence direk rekor otomotive gidin.çünkü diğerleri direk sallıyorlar.erel oto dan bana koydukları teşhise nerenizle gülersiniz bilmiyorum ama yazayımda gülün.klima kompresörü ses yapıyor demişlerdi.işte böyle müşteri kaybediyorlar.neyse gerçek gökhan usta sayesinde anlaşıldı ve garantiden değişti parça.

haklısın.rekorun iyi olduğunu birkaç kişiden daha duydum.herhalde tesadüf olamaz.
    sonuçta biz iyilerin yanındayız.reklamınıda yaparız

• birde bugün şunu öğrendim.servisten çıktım gaza basıyorum turbo basıncı görünüyor ama araba gitmiyor anlamadım.allah allah dedim forumdaki diğer arkadaşların başına geldiği gibi turbo devre dışı kaldı zannettim.sonra gökhan ustayla görüştüm meğer iki lastik aynı anda yere basmayınca turbo devre dışı kalıyormuş.yollarda karlı olduğu için böyle problem olmuş.sonra düz yolda basınca sorun olmadığını anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 4 Ocak 2008; 18:33:49 >
  • w on tuşunuda denedim bugün aracın torknunu düşürüyor ve sanki gaz pedalı ayağınızın altından kayboluyor.gaza hızlı bassanızda aracın patinaj yapmasını engelliyor.bana çokda gerekli gözükmedi onun yerine set tuşu koysalarmış daha iyi olurmuş bence.zaten istanbul a senede iki kere kar yağıyor.gereksiz....
  • quote:

bende bugün turbonun valfini değiştirttim.araç sessizleşti gibi geldi bana ama havalar iyiyken test yapmak lazım doğru sonuç için.rekor otomotivdeki mekatronik sorumlusu gökhan beye de çok çok teşekkür ederim buradan.gt ler hakkında inanılmaz bilgiye sahip ve her soruya kafada hiç soru işareti bırakmadan cevap veriyor.sorun olduğunda bence direk rekor otomotive gidin.çünkü diğerleri direk sallıyorlar.erel oto dan bana koydukları teşhise nerenizle gülersiniz bilmiyorum ama yazayımda gülün.klima kompresörü ses yapıyor demişlerdi.işte böyle müşteri kaybediyorlar.neyse gerçek gökhan usta sayesinde anlaşıldı ve garantiden değişti parça.

Bir kaç yerde REKOR hakkında eleştiri okumuştum ama şaşırmıştım.Çünki ben Anadolu yakasından taşınmadan önce servis hizmetlerini REKOR dan alıyordum.İlgileride,bilgileride çok iyiydi.Ustalar (isimleri hatırlamıyorum) her soruya içtenlikle ve bilerek cevaplıyorlardı.Bazen aracım servisteyken bekleyeyim diyordum,beni üst kata,bilgisayarın olduğ yere alıp çay kahve ikram ediyorlardı,internette vardı,normal günlük işlerime oradan devam edebiliyordum.
    Oranın kıymetini,avrupa yakasına taşındıktan sonra,diğer servislerin hizmet kalitesini görünce daha çok anladım.Halkalı da oturmama rağmen sanırım servis hizmetini Rekordan alacağım..

• Bana en yakın servis Rekor esasında.
    İş yerimle evimin tam ortasında.
    Ama 1999 yılından kalma bende kötü deneyimlerim var.
    Altunizadeden Ümraniyeye taşındıktan sonra değişmişler demekki.
  • Rekoru not ettim.

General'den de satış hakkında memnun olduğumu söylemeliyim
  • Set tuşuna takılma,bastığında lastik basıncında sorun varsa kontrol lambası yanıyor ama çok işlevsel değil.
    Hangi lastiğin basıncı ne kadar gösterir birde üstüne basıncı ayarlarsa işlevsel olur.
    W tuşu belki bir kere işe yarar ama o zaman çok iyi işe yarar.

Ayrıca önceki arabamda 6 yıl boyunca her hafta en az bir kere lastik basıncını kontrol eden biri olarak 3 aydır kontrol yapmadım.Abartmıyorum,denk gelmedi,benzincilerde ben bakmıyorum.Neyse bir miktar sıkıntı olsada önemli bir sorun yok.Üzerindeki BBS jantlar 1.sınıf ve bana göre lastik basıncı performansıda gayet iyi.

quote:

w on tuşunuda denedim bugün aracın torknunu düşürüyor ve sanki gaz pedalı ayağınızın altından kayboluyor.gaza hızlı bassanızda aracın patinaj yapmasını engelliyor.bana çokda gerekli gözükmedi onun yerine set tuşu koysalarmış daha iyi olurmuş bence.zaten istanbul a senede iki kere kar yağıyor.gereksiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 4 Ocak 2008; 21:33:18 >

• Ben İstanbul'u bilmem ama başka forumda yeni GT'si olan arkadaş ciddi olarak General'den şikayetçiydi.
    Ayrıntılı anlatmıştı,ana fikir oyalamaları ve ciddi olmamalarıydı.
    Biz nakledelim,doğru-yanlış onu bilemem.

quote:

Orjinalden alıntı: meke

Rekoru not ettim.

• quote:

Uygun fiyat veren birisi çıksın satmazsam nağmertim. 2008 model gt sport. tornado kırmızısı, iç döşemeleri kırmızı antrasit.

Doğuşa ilk kızışım değil benim de. Garanti bankası senede bir kart ücreti alıyor ya, ona sinir oluyorum. Kızdım kaç kere iptal ettireceğim dedim, ettirmedim. Bu da yetmezmiş gibi bir de gidip bi dünya para verip Golf aldım. Ne yapacaksın? Golf hastasıyız işte... Peki seni gt'yi sattıracak kadar kızdıran ne oldu? Topicte bir yerlerde yazdın da ben mi kaçırdım?
  • quote:

quote:

Doğuşa ilk kızışım değil benim de. Garanti bankası senede bir kart ücreti alıyor ya, ona sinir oluyorum. Kızdım kaç kere iptal ettireceğim dedim, ettirmedim. Bu da yetmezmiş gibi bir de gidip bi dünya para verip Golf aldım. Ne yapacaksın? Golf hastasıyız işte... Peki seni gt'yi sattıracak kadar kızdıran ne oldu? Topicte bir yerlerde yazdın da ben mi kaçırdım?

Siparişi İstanbul dışındaki bir bayiye verdim.
    Teslimatı İstanbuldan alacağım.
    Salladılarda salladılar.
    Alarm bulamadılar. Bakalım bu gün öğlen bulduk takıyoruz dediler ama ben hala emin değilim.
    Ah benim eşşek kafam. 1998 yılında benim eski gti ın ilk servislerini Doğuşta yaptırıyordum. Sonra kızdım özel servislere gittim. 8 senede özel servisleri kullandım.
    Ne akla hizmet sen git Doğuşa hemde özel sipariş yap. Çok kızıyorum kendime.

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

Rekoru not ettim.

servis konusunda generalde iyidir..
    oranın servis müdürü ile tanışın bence..ümit bey..
    çok beyefendi ve aklı başındadır..her konuda size yardımcı olur..herşeyi para olmayan bir insan..
  • arabayi aldigimin ikinci haftasinda, sag on kapida kucuk bir cizik olusmustu, sanirim park ettigim yerde biri kucuk bir hediye birakmis. neyse , ben de rekorun servisi hakkinda iyi seyler duydugumdan , arabami oradan almamama ragmen rekora goturdum, gorevliye teslim ettim. boyayi kabarcik olacak sekilde surup, cok cok kotu bir rotus yapmis olarak bes dakika sonra arabayi geri getirdi.

boya satin alip kendim yapsam daha guzel yapardim, adam sanki "bu kadar kucuk sey icin beni ugrastirirsan , ben de bu kadar yaparim" der gibiydi.

hic icime sinmedi, bundan sonra bakimi icin de oraya goturecegimi sanmiyorum.

belki kucuk bir olayi cok buyutuyor olabilirim, ustelik tamirde de cok iyi ve bilgili olabilirler ama ilk izlenim olarak bir kere hosuma gitmedi , isinamadim ve potansiyel bir musterilerini kaybettiler.

• "W de tork vitese ve devre bağlı olarak sınırlanıp,daha yassı bir gaz pedalı eğrisi devreye girer" deniyor.

Tek başına kurtarıcı değil ama düşük hızda torku sınırlandırıp yumuşak gaz hareketleriyle sürüşü güvenli kılıyor.Sürücünün her zaman doğru dozajı tutturması mümkün değil,üstüne birde kışlık potinler olunca hissetme olayı iyice azalıyor.Düşük ama yeterli dozajı tutturma sıkıntısından kurtarıyor.

Golf GT Snow Drift
    http://www.youtube.com/watch?v=fbs92XxjoYw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 5 Ocak 2008; 18:59:50 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.