Şimdi Ara

TSK Personel Sayısını Açıkladı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Orijinalden alıntı: Tecrübeli Tedirgin

quote:

ben. daha geçenlerde olağan üstü hal ilan edildi lan doğuda 600k insan olsa nolur bi kaç kıytırık sokak göstericisine bile dokunamıyorlar

o askerlerin degil onlara vur emri vermeyenlerin hatası. Ver vur emrini köpekler nasıl kaçacak delik arıyor gör bak

Burdan sonrası da siyaset, e ne anladım ben 600 bin kişiyi valla hiç tatava yapmaya gerek yok başında adam gibi biri olmazsa isterse 1000 milyon kişi olsun. Lan biz boşuna mı övünüyoruz ALP ARSLAN la ATTiLAyla ATATÜRKLE FATİH SULTANLA bak bunlar 100.000 vs 20000 yapmış adamlar. Olay kafada bitiyor

kesinkes katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tecrübeli Tedirgin

quote:

ben. daha geçenlerde olağan üstü hal ilan edildi lan doğuda 600k insan olsa nolur bi kaç kıytırık sokak göstericisine bile dokunamıyorlar

o askerlerin degil onlara vur emri vermeyenlerin hatası. Ver vur emrini köpekler nasıl kaçacak delik arıyor gör bak

Burdan sonrası da siyaset, e ne anladım ben 600 bin kişiyi valla hiç tatava yapmaya gerek yok başında adam gibi biri olmazsa isterse 1000 milyon kişi olsun. Lan biz boşuna mı övünüyoruz ALP ARSLAN la ATTiLAyla ATATÜRKLE FATİH SULTANLA bak bunlar 100.000 vs 20000 yapmış adamlar. Olay kafada bitiyor

kesinkes katılıyorum

• Vakti zamaninda Kara Harp Okulunu kazanıpta gitmemiştim. Şimdi ne yapiyorum askerî ücretle iş arıyorum. Mutlu muyum? Tabikide evet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicnouma kullanıcısına yanıt
    Günümüzde ne kadar sorun varsa hepsi bu tür olaylar yüzünden. Bunun savunulacak bir şeyi yok. Elbette ayrılıkçı fikirlere sahip beyinler temizlenmeli ama böyle eylemler yaptıkça dağa çıkışı, böyle hastalıklı düşünceleri arttırırsınız. 30 yılda bu tür şiddet kullanımlarının hiçbir halta yaramadığının, aksine durumu daha kötüye götürdüğü net bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Vakti zamaninda Kara Harp Okulunu kazanıpta gitmemiştim. Şimdi ne yapiyorum askerî ücretle iş arıyorum. Mutlu muyum? Tabikide evet.

sene 2002 miydi 2003 bende lisesine gitcektim hiç hatırlayamadım ama als diye saçma bir sınava girmiştim kol gibi inkilap soruları vardı kazandım özel liseye gidicektim heyecan olsun diye mülakata gittim elendim sözlğ mülakatta sporda herkesi tokatladım

• Bunun İçin Üye Oldum kullanıcısına yanıt
    Tam olarak her şeyiyle doğru bir açıklama counter strike zannedenler var gerçek dünyayı
  • tsk bitmiş, okeye dönüyor
  • Asker sayısı düşürülüp daha iyi teçhizatlı daha nitelikli ordu kurulsa daha iyi olur kanısındayım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.