< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 8 Aralık 2024; 16:11:20 > |
TSK yerli ve milli bulut sistemine geçiyor: İmzalar atıldı! (2. sayfa)
-
-
Hem savunma sanayi, hem de bulut sistemlerde çalışmış birisi olarak yazayım:
Çelik kubbeyi ayrı kendi başına sistem kurun, bulut gibi bir havuza koymayın. Hele ki sonradan sivillerin de dahil edileceği bir yere hiç koymayın.
Daha şimdiden aklıma bir kaç zaafiyet oluşturacak şey geldi.
-
-
Hangi vilayettensin? Resimlere bakarak olduğun vilayette kaç adet üniversite var bakabilirsin. Son çeyrek yüzyılda okumaya başlamış bu millet. Baban muhtemelen ilk mektep mezunuydu. Senin evlâdın bu hükümet sayesinde muhtemelen üniversitesini rahatça okuyabilecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiye'nin üniversite ülkesi olması elalemi şaşırtabilir de bizim vatandaş neden şaşırıyirsa?
İyi işler yapmış bizim hükümetimiz memleket hayrına, ne dersin?
Gün gelecek memleketin her yerini heykellerle donatabilecek hükümetler de görebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kozmik oda diyor sonra da peşinen ekliyorum: Geçmiş olsun.
-
Şuna Türk tarihi diyelim de konu sulanmasın, bir Fatih’e bak bir de sayın bakanımıza; Fatih’inkiler birkaç sarnıç, han, hamam ve Metro projesi(Eflak ile Boğdan’ı birbirine bağlama fikri) ki üstelik bakan da değil direkt padişahın taaa kendisi, bir de Binali’ye… bir sürü hızlı tren, havaalanı, otoban, köprü vs… Yahu tüm Osmanlı hükümdarlarını toplasan bunun kadar eser katmamışlardır…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 5 Aralık 2024; 23:18:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benzer bir proje Pentagon'da da vardı. JEDI Projesi. Ama yasal sorunlardan ötürü iptal edildi. Devamı gelecek mi, belirsiz. Bizim önden davranmamız güzel bir gelişme oldu.
-
Bu tip bir projeyi JEDI adı altında Pentagon düşünmüştü daha önce. Ancak büyük firmalar arası rekabetten ötürü iptal edildi. Şu an beklemede diye biliyorum. Önden giderek sistem hakkında tecrübe kazanıp örnek oluruz inşallah.
-
%91,72 yerli. :-D
-
Alenen yalan söyleyen şu troll ne zaman banlanacak acaba. Bana ceza veren adminler şu trolü banlamıyor yoksa rende binasından emir mi aldılar
-
En fazla icraat yapan yakın tarihimizin eski bakanımızdan bahsediyorum.
İki tane seçenek önümüzde duruyor.
Ömrü yetenler onunun döneminin öncesi ve sonrasını basitçe karşılaştırsa yeter.
Veriler önümüzde canlı kanlı duruyor.
Vatanımız milletimiz çok faydasını görecektir. Çok Kutluyorum kendisini.
Onun döneminde Türkiye'de kaç tane üniversite açılmıştır veya temeli atılmıştır araştırmak lağzım.
Keşke biraz da heykel falan yaptırsaydı, ne de olsa onların yapılmasını da bekleyenlerimiz var.
Acilen A Haber ve türevlerini tüketmeyi bırakmalısın. Beynini iyi yıkamışlar, seni iyi ikna etmişler bir şeylerin iptal edileceğine. İptal edilecek şey olsa olsa peşkeş çekilen projenin saçmasapan vatandaşı sömürten geçiş garantili ödemeleridir olabilir anca. Hizmet devam ederdi. Tabii Ak Haber böyle anlatmaz.
E trafik yine var kardeş? Onca körpüne tüneline rağmen yine var? Demek ki sorunun kaynağı başka bir şey. Mesela sorunun kaynağı kıç kadar şehre 20-25 milyon insanı yığmak olabilir mi kardeş? Şehrin, yollarının, sokaklarının, mahallelerinin kapasitesinin çok üstünde binalar dikildiği için olabilir mi? Bunlara izin verildiği için?
e-devlet, e-nabız gayet güvenli tek bir hacker sızabilmiş değil, bunada kimse sızamaz.
Amerikada ve Rusya da bulunan kıyamet senaryosunu başlatabilecek kodların olduğu nükleer sistem kontrollerininde bizde olması gerekir.
-
Ha aklıma geldi belki hatırlayanlar vardı, 2015 yılında aynı anda tüm Türkiyede elektrikler kesilmiş normale dönmesi 12 saat sürmüştü ve aynı gün İstanbul Adliye Sarayı saldırısı gerçekleşmişti. Olayın bir terör saldırısı olabilir diye dönemim başbakanı açıklama yapmıştı. Ne oldu o iş tüm Türkiye'nin fişini çekenler bulanabildimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 6 Aralık 2024; 15:48:49 > -
-
Bunlar önemli adımlar.
İsterdim ki Türkiye olarak direkt blokchain teknoloji ile birşeyler de yapsınlar.
100 yıldan fazla çok şeyi kaçırdık. Elbette sorun çok ama zamanla çözülecek bunlar. Mecbur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X