Şimdi Ara

TSM vs Dignitas (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaitan

Biri pickleri söyleyebilir mi?

dyrus lulu , amazing nunu , bjerg synd , turtle luci , lustboy nami (aa çok şaşırdık) / zion olaf(dyrusa dayak attı balta + e ile , matara ile başladı) , shiphtur xerath , qt corki , kiwi thresh

Zion olaf ile luluya 30 farm fark atıyor vay anasını bu adam ne oynasa akıyor ya.Frozen mallet aldı bi yakalarsa permaslow.
  • TSM inhib alıyor, Shiptur dışında takan yok
  • Vasat bir jungler ve support.
  • GG
    Bu oyun ağırlığını koyamadı Dignitas.
  • dignitas supuyla jungı değiştirse iş yapıcakta...
  • Redditteki yorumu aynen alıp Türkçe'ye çeviriyorum, ben düşüncelerimi bu kadar iyi açıklayamazdım.
    Dignitas tamamen Team Coast 2.0 olmuş durumda. Crumbzz hiçbir şekilde baskı uygulamıyor ve durmadan intihar ediyor, solo lanerları oldukça güçlü ve mid gamede ne yapması gerektiği ile ilgili en ufak bir fikri bile bulunmayan bir bot lane. 6. sıra onlar için şimdiden hazır.
  • oddone niye oynamıyor? günlerdir soruyorum biri açıklamadı :(
  • zion dignitasta harcaniyor bence. bunu nasus oyununa bakarak konusmuyorum kendisi benim favori top lanerimdir sampiyon havuzu asiri genis bir oyuncu. Zamaninda clg de harcanan voyboyun curse a gecmesiyle sezonun en iyi oyuncusu unvanini almasina hepimiz taniklik ettik. bence zionun da o tarz bir degisiklik yapmasi lazim.

Hatta zion ve imaqtpie ordan gitseler daha iyi olucak onlar icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

zion dignitasta harcaniyor bence. bunu nasus oyununa bakarak konusmuyorum kendisi benim favori top lanerimdir sampiyon havuzu asiri genis bir oyuncu. Zamaninda clg de harcanan voyboyun curse a gecmesiyle sezonun en iyi oyuncusu unvanini almasina hepimiz taniklik ettik. bence zionun da o tarz bir degisiklik yapmasi lazim.

Jax hiç oynanmadığı zaman oynamıştı 3 v 1 parçalamıştı o zamandan beri takip ediyorum Zionu buda linkihttp://m.youtube.com/watch?v=3QV9xoELaVo
    0.28 saniyede dediğim olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

zion dignitasta harcaniyor bence. bunu nasus oyununa bakarak konusmuyorum kendisi benim favori top lanerimdir sampiyon havuzu asiri genis bir oyuncu. Zamaninda clg de harcanan voyboyun curse a gecmesiyle sezonun en iyi oyuncusu unvanini almasina hepimiz taniklik ettik. bence zionun da o tarz bir degisiklik yapmasi lazim.

Yanlışlıkla 2 defa yollamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnamaker -- 24 Ağustos 2014; 3:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsm bitmiş... Reginald o gavur avrupalıları bir yerine soksun şimdi. generale ve xpeciale ayıp oldu.
  • bala ... aldılar gene tsm bitmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

oddone niye oynamıyor? günlerdir soruyorum biri açıklamadı :(

Bende merak ediyorum kimse cevap vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsm aldı mı maçı ne oldu?
  • "Lcs gibi yarışmalarda, organizasyonlarda; oyunun gerekli mekaniklerine ayak uyduramadığı için ve kendisinden daha iyi olduğunu düşündüğü Amazing'i kazandırabilmek için" bırakmış. Takımla ilgili bir görev yapıyor şahsi olarak, ama tam olayı nedir ne değildir bilmiyorum. Bahsettiğim açıklamayı bir steam yayınında söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archuduke

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

oddone niye oynamıyor? günlerdir soruyorum biri açıklamadı :(

Bende merak ediyorum kimse cevap vermiyor

çünkü oddone emekli oldu. şu an tsmde sadece streamer 1 yıl oldu nerdeyse bırakalı nerdeydiniz
  • dnamaker D kullanıcısına yanıt
    Bu bizim oyunlar gibi olmuş, kasılmış jaxı gören kaçıyor, son tfde mesela :D
  • https://twitter.com/danielzklein/status/503301812489699328
    Lucian'ı dizaynlayan/yapan adam demiş ki ultiye bastıktan sonra kaza ile tekrar kapanmaması için minimum/asgari gecikmeyi iptal etmiş. Yani attığın andan sonra direk basarsan kapanmıyor mimimumdan biraz daha fazla bir süre lazım o yüzden kapatamadı Turtle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

https://twitter.com/danielzklein/status/503301812489699328
    Lucian'ı dizaynlayan/yapan adam demiş ki ultiye bastıktan sonra kaza ile tekrar kapanmaması için minimum/asgari gecikmeyi iptal etmiş. Yani attığın andan sonra direk basarsan kapanmıyor mimimumdan biraz daha fazla bir süre lazım o yüzden kapatamadı Turtle.

evet ben de sonradan gördüm bunu ama salak lucian ulti açıyo falan demeleri çok saçma,adamın son patchte yaptığı bişi

• Dig sup degismeli bence , kotu oynadıgı ıcın degıl etkısız kaldıgı ıcın, digerlerine kıyasla beklenmedıks eyler yapmadıgı ıcın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.