Şimdi Ara

TSM vs Dignitas (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSM 3-1 Dignitas

Dignitas sadece ilk maçı backdoorla aldı. Lustboy iyiydi. Gleeb kalsaydı. Kiwikid bu kadar ezilmezdi. Dignitasın midi ve topu 2v5 denemiş gene de olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

TSM 3-1 Dignitas

Dignitas sadece ilk maçı backdoorla aldı. Lustboy iyiydi. Gleeb kalsaydı. Kiwikid bu kadar ezilmezdi. Dignitasın midi ve topu 2v5 denemiş gene de olmamış.

Tahmin ettigim gibi cikti

• Dignitas top lane oyuncusu o takimda harcaniyor.ilk iki maci izledim gercekten cok cok iyi oynadi

• quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

Dignitas top lane oyuncusu o takimda harcaniyor.ilk iki maci izledim gercekten cok cok iyi oynadi

Harcandığı falan yok gayette iyi takımlar zion o takıma yakışıyor, şuan yenilme sebepleri tamamen kiwikid neden dersen rezalet oynuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

quote:

Dignitas top lane oyuncusu o takimda harcaniyor.ilk iki maci izledim gercekten cok cok iyi oynadi

Harcandığı falan yok gayette iyi takımlar zion o takıma yakışıyor, şuan yenilme sebepleri tamamen kiwikid neden dersen rezalet oynuyor .

kiwikid yeterince iyi oynuyor adc rezaletti .
  • Sizcede Crumbz etkisiz değilmiydi ?? 2 kere ifrit için fb felan verdi onun dışında başarılı baskın yapamadı pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnamaker -- 24 Ağustos 2014; 12:09:59 >
  • bu konu nasıl popüler'e girdi ya bu seri backdoorlar ile kazınır herhalde akıllara.
  • dignitas'ın junglerı ile supportu çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody.Marry

quote:

quote:

bende başta kiwikidin iyi oynadığını düşünüyodum ama daha sonra daha dikkatli izleyince hep önde yakalandı ve takımını 4 kişi bıraktı
    bu 1-2-3-4 kere olmadı en az 7-8 kere yaşandı
    ayrıca imq iyi bir adc bence pek hatasını görmedim

• Crumbz baskın yapmaktan kaçında nedense sadece çaldığı baronlarla bir şeyler denedi oda yetmedi zaten takıma. Kiwikid amerikada en sevdiğim thresh oyuncusu bu tarz oyunlarda support kesip görev yapmak klasik bir olaydır buna pek uyum sağlayamadı. Birilerine ölüm cezası atmak ve takımını biraz öne geçirmek için her öne çıktığın da öldü. Geçen dünya finallerinde bir sona oyuncusunun da başına gelmişti bu 0-8 mi ne oynamıştı sürekli kesip baron drake alıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • kiwikid çöp
  • quote:

quote:

quote:

Maçları tekrar izlemeni öneririm lcs na da hiçbi maç kaçırmadım dignitas hayranıyım fakat gerçekler acıdır kiwikid gerektiği gibi oynamıyor ,adc kötü diyosun fakat qtpie heralde na daki sayılı adc lerdendir yani pek ciddiye alınacak bi yorum yapmamışsın herşey meydanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 24 Ağustos 2014; 14:25:42 >

• Kiwikid çok öldü diye çöp diyenler olmuş. Birincisi, adamların zaten taktiği kiwikid'in öne atılıp tf başlatması, adamın stili de bu. İkincisi, bütün eşleşme boyunca kiwikid focus yaptılar, adam girmese bile örneğin sürekli lucian ultisi kiwikide gitti. Kiwikid salaklığından ölmedi o kadar, taktikleri oydu ama işe yaramadı. Kiwikid o kadar ölmese adc'leri yenildikleri oyunda 6-2-7 gibi bir skorla bitiremezdi çünkü kiwikid focusu üzerine alıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Kiwikid çok öldü diye çöp diyenler olmuş. Birincisi, adamların zaten taktiği kiwikid'in öne atılıp tf başlatması, adamın stili de bu. İkincisi, bütün eşleşme boyunca kiwikid focus yaptılar, adam girmese bile örneğin sürekli lucian ultisi kiwikide gitti. Kiwikid salaklığından ölmedi o kadar, taktikleri oydu ama işe yaramadı. Kiwikid o kadar ölmese adc'leri yenildikleri oyunda 6-2-7 gibi bir skorla bitiremezdi çünkü kiwikid focusu üzerine alıyordu.

kiwikid çok öldü demiyorum git izle nasıl thresh oynadı ondan sonra yorum yap :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Maçları tekrar izlemeni öneririm lcs na da hiçbi maç kaçırmadım dignitas hayranıyım fakat gerçekler acıdır kiwikid gerektiği gibi oynamıyor ,adc kötü diyosun fakat qtpie heralde na daki sayılı adc lerdendir yani pek ciddiye alınacak bi yorum yapmamışsın herşey meydanda

imp , wildturtle gibi iş yaptımı nerdeyse her tf de en arkada durcam diye adamlara bi tane bile vuramadı . tf ye katkısı çok azdı.

• Zionun oyun tarzını izlemek harika 1v1 de güçlü top lanerlarla split yapıyor ya baronu alıyorlar yada inhibitörü trick2g gibi süper oluyor izlemesi :D Dignitasın ilk maçtakı stratejisi çok iyiydi tsm inde son maçtaki tamamen adc ye odaklı stratejisi çok iyiydi lulu orianna kalkanı veriyor + bloodthirsterdan gelen kalkan naminin healı ve mikael kazanı üstüne nunu ve yine namiden speed slow luludan speed karakter hack açmış gibi geziyordu oyunda :D

(lulu-nunu-orianna-tristana-nami)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 24 Ağustos 2014; 15:34:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Kiwikid çok öldü diye çöp diyenler olmuş. Birincisi, adamların zaten taktiği kiwikid'in öne atılıp tf başlatması, adamın stili de bu. İkincisi, bütün eşleşme boyunca kiwikid focus yaptılar, adam girmese bile örneğin sürekli lucian ultisi kiwikide gitti. Kiwikid salaklığından ölmedi o kadar, taktikleri oydu ama işe yaramadı. Kiwikid o kadar ölmese adc'leri yenildikleri oyunda 6-2-7 gibi bir skorla bitiremezdi çünkü kiwikid focusu üzerine alıyordu.

kiwikid çok öldü demiyorum git izle nasıl thresh oynadı ondan sonra yorum yap :D

Donanımhaber'deki "zaa xd"ci bir eleman daha iyi bilir tabii thresh oynamayı.

• berabere biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

Dig sup degismeli bence , kotu oynadıgı ıcın degıl etkısız kaldıgı ıcın, digerlerine kıyasla beklenmedıks eyler yapmadıgı ıcın...

Okadar kolay değil o işler Kiwikid ile qtpie kaç senedir beraber oynuyor haberin var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.