Şimdi Ara

TSM yeni hali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bera336

DONGERTAS DESTROYERİNO !!

Keşke
    LMQ da sağlam takım bu arada iş yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazing iyi supportu beğenmedim
  • Amazing düşünülüp takıma alınmış bi jungler, gleeb de daha ziyade ani bi kararla alınmış; kötü bi seçim gibi.Belki takıma alışmamıştır, bi süre daha şans vermek lazım tabii.Gambitin yeni midini düşününce bu transferler onun yanında on numara beş yıldız
  • Sanki Xpecial Gleeb'i hiç sevmiyor.Çünkü CRS vs TSM'de ilk drake fightında adc ile support yanyanayken flash atıp hooku Gleeb'e atmaya çalıştı ve tutturamadı.O fightı amazing götürdü iyi sırtladı ve iyi bir avantaj yakaladılar.
  • Daha 1 hafta oldu durun. Gleeb iyi support, Turtle ile anlaşınca döktürürler. (C9 fanıyım)
  • Nightblue varken amazing fantezi oldu sezon sonunda her şey daha net belli olacaktır.
  • Eskiden daha çok severdim
  • xpecialın curse ile oynadığı oyunları görünce doğru karar olmuş bence gleeb..çok acayip yakalanıyor maçlarda öyle böyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

Nightblue varken amazing fantezi oldu sezon sonunda her şey daha net belli olacaktır.

Nightblue amazingin yanina yaklaşamaz soloq ile turnuvayi birbirine karıştırmayın , nbyi alicağima oddone kalsa daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

lule iimis

• bence bu yaz dönemin de hem clg hem c9 hem lmq ' nun gerisin de kalacak
  • Gençler bu işin içindeydim ve ayrı olarak takip ediyorum. TSM'in gleebi almakla hata yaptığını düşünmüyorum. Gayet iyi oynuyor ve tüm takımlar peşinde. Xpeciala yapılan Chaoxa da yapıldı. Reginald'ın planı neydi anlayamadım. Daha iyi bir TSM mi, kendisine tek cevap verebilecek Xpecial'ı susturmak mı ? Belki ikisi de. Xpecial da Curse'e alışma sürecinde. Daha yeni gittiği bir takımda hiçbir şey beklemeyin. Ki geçen gün gayet iyi oynadı soraka. Bence böylesi daha iyi. Bjergsen zaten lanede her zaman ağırlığını koyuyor. NA'in Faker'ı gibi bir şey. Dyrus'a bir şey demeye gerek yok. Wildturtle da doğal olarak düşüşte. 3 yıldır belirli stratejilerle oynuyorlardı. Birbirlerine alışmışlardı. LCS soloqya benzemez. Çok iyi kordinasyon ve iletişim gerekir. Ama o da iyi oyuncu toparlar bence. Amazing tipik bir jungler oyuncusu. Theoddone kadar tecrübeli değil takımda tabiki. Bence TSM çok daha güçlü ve LCS'te 3 adaydan biri. DIG-TSM-C9

• Gleebi beğeniyorum açıkçası.Büyük ihtimalle anlaşamama sorunu var Turtle çok yakalandı son maçlarda.Amazing ise uyumlu gibi.
  • burda yazılanları görünce şok oldum ya. siz nerenizle maçları izliyorsunuz anlamadım. ilk hafta büyük takımların çoğu bekleneni veremedi zaten. ayrıca daha 2 haftalık takımın mükemmel bir şekilde oynamasını beklemek tam bir hayalcilik.
  • Eski hali daha iyiydi bence.
  • Gleeb'i önceden izlemiş biri değilim ama yinede bir uyum problemi olduğunu düşünüyorum, çünkü bir zararı olmasa bile herhangi bir etki göstermeyen, yetişme ihtimali bile olmayan yardımlara gitmesi, pasif oynaması falan ben korkuyorum diye bağırıyordu resmen ki o korkaklığın sebebininde uyumsuzluk, takıma yeni olma olduğunu düşünüyorum, normal hali o kadar korkak o kadar defansif olsa almazdı Tsm Regi o kadar salak değil, adam bildiğin defansif Zyra oynadı ama güveniyorum ben, takıma alışıp Turtle'la sıkı bir ikili olacaklar.
  • gleeb in threshle double killini izledikten sonra fikrimi deiştirtim bence şans verilmeli bu çocuğa yetenek vaat ediyor.
  • C9 iyidir götürür
  • bence wildturtle çok sıkılıyor,sürekli tf çıksın aksiyon olsun istiyor gereksiz yere yakalanıyor.Yoksa supportun kötü olduğu yok support da iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5chizo

Dyrus gitmesin de ne olursa olsun Dyrus
    Ayrıca Xpecial a yaptıklarından sonra Xpecial a sarılmak istenidiğinde geri çevirmesini haklı buluyorum. Amazing de takım için iyi oldu.

Xpecial'a ne yaptılar?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.