|
TSMC'den Intel'e gönderme: “Bizim 3nm teknolojimiz Intel’in 1.8nm’siyle benzer”
-
-
Bu iki firmada abd ve ingiltereye çalışıyor. Aralarındaki tatlı rekabete bak.
Bizimkilerde ebabil kuşu beklesin. Allah çalışana verir. Taraf tutmaz dünyada.
-
Ben atılımı çinden bekliyorum özelliklede Huawei den. Huawein 40A çipi bunların 10A sına bedel olacak
-
Intel 70 kglik cipten dayak demez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gıdım gıdım insanlara teknoloji veriyorlar. 2030 a kadar iyice gelişmiş bir ürün beklemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıklama 1.8nm değil; 18A diyor. Zaten işin saçmalığı 20A'nın 2nm değil 5nm olması. Bi zahmet TSMC 3nm ondan daha iyi olsun. Yanlış görmesiysem 18A da 5nm+ yeniden isimlendirilmiş versiyonu. TSMC N3E, N3P falan diye giderken intel kafasına göre 20A'dan 18A'ya rakam değiştiriyor.
-
çin-tayvan savaşı çıkarsa bu habere gülerim
-
Akıllara Kim Kardashian ve gül kokusunu getirmiş açıklamadır.
-
Allah taraf tutar. Allah kendi tarafını tutanı tutar. Allah'ın tarafını tutan mutlaka galiptir. Ama bugünkü sözde Müslümanlar böyle değil. Allah'ın tarafını tutmak oturup Allah'ın sana yapmanı emrettiği şeyi Allah'a geri emretmek değildir. Tüm varlığınla ve samimiyetinle gereğini yapmak demektir. O zaman işte Allah senden taraf olur, gerekirse ebabil de gönderir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle dediğine göre Intel den daha geride. Intel de böyle diyordu 14nm deyken.
-
da ayıramayan ebabillerin Allah inancı. türkçe konuşmayı öğren sonra yorum yaparsın...
-
Huawei yi amerika durduramaz artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu iki firmada abd ve ingiltereye çalışıyor. Aralarındaki tatlı rekabete bak. Bizimkilerde ebabil kuşu beklesin. Allah çalışana verir. Taraf tutmaz dünyada. |
Intel 70 kglik cipten dayak demez |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X