Şimdi Ara

TSOG-Yurtdisinda Is Bulma Rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
36
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avagadro

öncelikle emeğin için teşekkürler
    2 aya makine mühendisi mezunu olucam. İngilizce sevşyemi geliştirmeye çalışıyorum. ilk fırsatta şu ülkeden gidip biraz nefes alabileceğim huzurlu bi ülkeye yerleşmek istiyorum. örnek cv yi yollarmısın

Ingilizceyi ilerletmende fayda var

Cv isteyen arkadaslar ozelden e mail adresini gonderirlerse cv yi forwardlarim
    Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı bir konu mesajım bulunsun.
  • Elimde ki cv ve cover letter ornegini isteyen arkadaslara gonderiyorum.Kendi bilgilerinizle gerekli yerleri degistirdikten sonrs pdf olarak karsi tarafa yollamanizda fayda var.
  • VictorMature kullanıcısına yanıt
    Dostum 2 sene katarda

2 sene birlesik arap emirliklerinde calistim.

Gecen hafta almanya da is buldum , almanyaya tasindim.Makina muhendisiyim

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisco -- 12 Ocak 2017; 22:52:4 >
  • Konu harika çok teşekkürler umarım bilgilendirmeniz devam eder.
  • Iyi aksamlar arkadaslar bugun bir arkadas mesaj atti yardimlarimdan sonra 8 ay icinde dubaide is bulmus. Is arama suresince en cok dikkat etmeniz gereken sey inancinizi yitirmemek.

Saygilar
  • Hocam katarda veya bae ingilizce dışında ikinci bir dil öğrenmenin işe girmek için bir avantajı oluyor mu? Yani "şu dili bilirsem benim iş başvurumda öncelik gösterirler?" Demek mümkün müdür? İngilizcem var almanca öğrenmek istiyorum inşaat mühendisliği okuyorum yüksek lisansta bir dönem almanyada erasmus yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iar

Hocam katarda veya bae ingilizce dışında ikinci bir dil öğrenmenin işe girmek için bir avantajı oluyor mu? Yani "şu dili bilirsem benim iş başvurumda öncelik gösterirler?" Demek mümkün müdür? İngilizcem var almanca öğrenmek istiyorum inşaat mühendisliği okuyorum yüksek lisansta bir dönem almanyada erasmus yapabilirim.

insaat muhendisligi ve santiyede calismak istiyorum diyorsan , arapca ve urdu. =)

Calisanlarin yarisindan fazlasi hintli,filipinli, pakistanli.

ama orta dogu icin ingilizce yeterli.
  • Merhaba hocam ben Türkçe Öğretmenliği okuyorum. MEB kadroları dışında kendimi nasıl geliştirip yurt dışı a çıkabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wikiy

Merhaba hocam ben Türkçe Öğretmenliği okuyorum. MEB kadroları dışında kendimi nasıl geliştirip yurt dışı a çıkabilirim.

dostum senin icin ozellikle indeed sitelerinde turkish basligi adi altinda aratman faydali olur tabii ingilizce ogrenmende fayda var.

bazi ulkelerde turkoloji bolumleri var onlara bakabilirsin
  • https://www.indeed.com/m/countries

yukarida indeed ait websitelerinin ulke ulke siralamasi verilmistir.

Saygilar
  • Hocam peki almanya ile katar dubai karşılaştırması yapmanız mümkün mü? Hangi ülkede çalışma ortamı daha iyi? Maaş olarak gündelik yaşam olarak insanları olarak farkları nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: pisco

Elimde ki cv ve cover letter ornegini isteyen arkadaslara gonderiyorum.Kendi bilgilerinizle gerekli yerleri degistirdikten sonrs pdf olarak karsi tarafa yollamanizda fayda var.

hocam merhaba örnekleri bana da gönderebilir misiniz
  • ThisisaNightmare T kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgiler, teşekkür ederim özellikle küresel değerlendirme imkânı sunan siteleri beğendim. Hocam bu sitelerin varlığından nasıl haberdar oldunuz acaba? Online bir index var mı yoksa rastgele mi buldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Güzel bilgiler, teşekkür ederim özellikle küresel değerlendirme imkânı sunan siteleri beğendim. Hocam bu sitelerin varlığından nasıl haberdar oldunuz acaba? Online bir index var mı yoksa rastgele mi buldunuz?

forumlardan, bloglardan, Q&A (StackExchange, Quora vs) sitelerinden ve LinkedIn'deki makalelerden genellikle gordugum seyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iar

Hocam peki almanya ile katar dubai karşılaştırması yapmanız mümkün mü? Hangi ülkede çalışma ortamı daha iyi? Maaş olarak gündelik yaşam olarak insanları olarak farkları nasıl?

katar dubai gibi ulkeler para biriktirmek icin gidilebilir .yasam acisindan dubai ve katar biraz pahali olmakla birlikte 40 sene dahi kalsaniz pasaport almaniz mumkun degil.almanya da ise gelir biraz dusmekle birlikte sakin bir hayat ve 22 ay icersinde kalici oturma izni ve 7-8 yilda pasaport alma imkani var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

quote:

Orijinalden alıntı: pisco

Elimde ki cv ve cover letter ornegini isteyen arkadaslara gonderiyorum.Kendi bilgilerinizle gerekli yerleri degistirdikten sonrs pdf olarak karsi tarafa yollamanizda fayda var.

hocam merhaba örnekleri bana da gönderebilir misiniz

mail adresinizi yazarsaniz sevinirim ozelden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

forumlardan, bloglardan, Q&A (StackExchange, Quora vs) sitelerinden ve LinkedIn'deki makalelerden genellikle gordugum seyler.

paylasimlarin icin tesekkur ederim dostum.
  • Bir soru da ben soracağım. Mesela Almanyadaki ilanlara bakıyorum Linkedin'den ama diyelim ki ilan Almanca. şartlar bana uyuyor ama. Translate kullanarak çözüp başvurmak mantıklı mı yoksa açıklamayı almanca yapmalarının amacı "Almanca bilemeyen gelmesin" demek midir?

kararsız kalıyorum.
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Almanca bilmeyen gelmesin demektir o. Avrupa'da anadili İngilizce olmayan ülkelerde iş arıyorken sadece İngilizce ilanlara bak, onların içinde dahi bir çoğu yerel dilde akıcı olmanı isteyebilir eğer bilim/teknoloji odaklı bir iş değilse.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.