Şimdi Ara

TSW 303F Woofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 sene önce arkadaşıma 303f woofer vermiştim. Arkadaş şimdi geri verecek ama temiz 303f bulamıyor. Özellik olarak bunun yerine nasıl bir woofer önerirsiniz. yada temiz 303f bulabilirmiyim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Onlar çok eski kaldı. Temizini bulamazsınız ama ona en yakın rms olarak rockford fostage punch p1 öneririm. Tonlaması ona göre daha iyidir. Kalitelidir. Artık o elindeki bassı müzeye ver miladı doldu onların...
  • bende eski sevdası var 6985 kolonlar pioneer 8650 kasetçalar teyp birde 303 ümü bulsam yemede yanında yat
  • Eskilerde kalite vardı ama şimdikiler daha performanslı ancak kalitesi düşük. Malzemeden çalıyorlar. Sana önerdiğim rff güzel olacaktır onu denemeni öneririm...
  • g.g. da veya sahibinden de bulabilirsin
  • eskielrin tonlaması banada cok güzel geliyo :) temiz bass sesi veriyolardı..
  • eskiler herzaman tercihimdir ve kalite onlarda var .ama şimdikilerin sadece en üst modellerinde kalite var onlarda zaten ucuk ve kolay bulunmuyor
  • Bilal arkadasim Ankaradasan Ankaranin neredeyse en temiz 303f leri var elimizde...
  • Malesef isttanbuldayım fiyat olarak kaç para düşünüyosun
  • donanımhaber forum
    satılık komple pioneer oto müzik sistemi... » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_29185672/mpage_1/key_//tm.htm#29185672
    sahibi tanıdıgımdır. Gökhan gönderdi de yardımcı olur yada pm at... Her yere kargolar. Elinde 3 tane olmasi lazım 303f.. Ayrica 1000dvc ve 1000c modelide var..

• BİDE BENİM 303F YE BAKIN VALLA YANINDA YATIOM

TSW 303F Woofer

•  TSW 303F Woofer
  • BEN SAHİBİNDEN COMA VERDİM İLANIMI AMA KALDIRAMIYORUM BENİM BASS ANKARADADIR
    quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

g.g. da veya sahibinden de bulabilirsin
  • Eskiler her zaman iyidir bana göre :))

•  TSW 303F Woofer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.