7-8 sene önce arkadaşıma 303f woofer vermiştim. Arkadaş şimdi geri verecek ama temiz 303f bulamıyor. Özellik olarak bunun yerine nasıl bir woofer önerirsiniz. yada temiz 303f bulabilirmiyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Onlar çok eski kaldı. Temizini bulamazsınız ama ona en yakın rms olarak rockford fostage punch p1 öneririm. Tonlaması ona göre daha iyidir. Kalitelidir. Artık o elindeki bassı müzeye ver miladı doldu onların...
bende eski sevdası var 6985 kolonlar pioneer 8650 kasetçalar teyp birde 303 ümü bulsam yemede yanında yat
Eskilerde kalite vardı ama şimdikiler daha performanslı ancak kalitesi düşük. Malzemeden çalıyorlar. Sana önerdiğim rff güzel olacaktır onu denemeni öneririm...
g.g. da veya sahibinden de bulabilirsin
eskielrin tonlaması banada cok güzel geliyo :) temiz bass sesi veriyolardı..
eskiler herzaman tercihimdir ve kalite onlarda var .ama şimdikilerin sadece en üst modellerinde kalite var onlarda zaten ucuk ve kolay bulunmuyor
Bilal arkadasim Ankaradasan Ankaranin neredeyse en temiz 303f leri var elimizde...
Malesef isttanbuldayım fiyat olarak kaç para düşünüyosun
donanımhaber forum
satılık komple pioneer oto müzik sistemi... » Sayfa 1 - 1
sahibi tanıdıgımdır. Gökhan gönderdi de yardımcı olur yada pm at... Her yere kargolar. Elinde 3 tane olmasi lazım 303f.. Ayrica 1000dvc ve 1000c modelide var..
BİDE BENİM 303F YE BAKIN VALLA YANINDA YATIOM
BEN SAHİBİNDEN COMA VERDİM İLANIMI AMA KALDIRAMIYORUM BENİM BASS ANKARADADIR
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
g.g. da veya sahibinden de bulabilirsin
Eskiler her zaman iyidir bana göre :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme