Şimdi Ara

TT 100 Gbps Metro İnternet Satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100.000 Mbps ediyor. Fiyatı ise vergi dahil 1.977.325,29 lira. Merak ettiğim bu kadar hızı sektörel olarak kim, ne için kullanıyordur?

Kaynak:
    kurumsal.turktelekom.com.tr
    Metro Ethernet İnternet | Servisler | Türk Telekom Kurumsal
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/internet/baglantisecenekleri/sayfalar/metro-ethernet-internet.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06D4C1909 -- 30 Nisan 2020; 5:40:28 >

• Bankalar, sunucu isleten firmalar vs vs. O kadar coktur ki kullanan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada ki paranı faiz insan ömür boyu rahat eder ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Orada ki paranı faiz insan ömür boyu rahat eder ?
    O hizmetlere o parayı verenler emin olun onun karşılığında banka faizlerinden çok daha fazlasını kazanıyorlar.
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    Sizde haklisiniz normal bir insan onun bir faturasını ödeyemez

• böyle uçuk fiyatlı tarifelerin kullanıldıgına inanmıyorum ben bankada olsa özel şirkette olsa aylık bir internete bu ücreti verecek firma yoktur

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    düz hesap 2 milyon türk liran var diyelim faize koyacaksın cidden merak ettim harbiden koyarmısın?

2ci yorumunu beklemicem cevap veriyorum en kral bankaya gitsen 2 milyon tl ile türkiyede yüzde 10 faiz alırsın vergin kesilir, en yüksek faiz şuan gitsen %10 dur :) en kısa vade de 32 gündür

yani 2 milyon tl ni faiz e koydun 32 günden kazancın tam olarak 11 bin tl kusuratı var :))) yani aylık 11 bin tl gelirin olur...

şimdi bu paradan başka gelirin olmayacagını varsayalım sülaleni geçindire bilirmisin kaç haneye bakabilirsin istanbulun en lüx semtin de en iyi dairesin de bile kira da bile oturamazsın :)))

Bırakın abi bu işleri vallaha o faiz işleri geçti yani :)) denemesi bedava... 2 milyon tl si olup bankaya başvura bilirsiniz deneyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. İstanbul'un en lüks semti olması gerekmiyor bile. Hadi 2 milyon TL'ye lüks bir yerden daire alındı diyelim. Fakat düzenli gelir yoksa ısınma gideri, aidat, su, elektrik, internet, telefon, vs. gibi giderler ne olur bilemem. Her yıl ödenen emlak vergisini, dairenin zorunlu sigortalarını, vs. hiç saymıyorum bile. 2 milyon dolar olsaydı iş değişirdi.
  • Başlık sıkıntı asıl burada :))

Mesala iddaa ediyorum BUNU BİLMİYORLAR TÜRK TELEKOMUN SADECE 1 TEKRAR TEKRAR SADECE 1 SPONSORLUK ANLAŞMASINI AÇIKLIYAYIM...

GALATASARAY FUTBOL KULUBÜNE STAD İSMİ İÇİN 80.000.000 MİLYON AMERİKAN DOLARI VERDİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ :)))

VE BU PARA ORTADA YOK 80 MİLYON DOLAR YOK!!! ŞÖYLE VAR ASLINDA SENDEN BENDEN ONDAN BUNDAN ALIYOR, YATIRIMLARDAN KISIYOR Bİ ŞEKİLDE VERİYOR...

FAKAT o 80 milyon doları FİBER YATIRIMLARI HIZLANDIRA BİLİR FATURALARA YANSITA BİLİR YANİ TÜRKİYE HALKINA İSTESELER 1 GİGABİT SİMETRİK İNTERNETİ GELİŞMİŞ ÜLKELER GİBİ VEREBİLİR...

LAKİN GEL GÖRKİ HMMM HALK MI HIZLI İNTENETİ NE YAPACAKLAR... ONUN YERİNE GİDER FUTBOL TAKIMLARINA VERİRİM O PARAYI REKLAM KASARIM MANTIK BU ŞEKİLDE İŞLİYOR...

80 MİLYON DOLARA KAÇ HANEYE FİBER GİDER BURDA ASIL SORU BU... İNSANLAR 100 MEGABİT E FAİŞ FİYATLAR VERİYOR !!!

Ben bir türk evladı türk insanı olarak bu durumdan utanıyorum... Çünki bu millet bu zihniyetle hiç bir zaman gelişmiş medeniyetler seviyesine çıkamayacak...

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Cidden ozel bir sirketten boyle beklentileriniz mi vardi? Turk Telekom'a kizmaya kimsenin hakki yok. Neden mi? Cunku ozel sirket. Eger TT'u Devlet yonetseydi hak verirdim. Benim hakkimi helal etmedigim buna sebep olanlar. Bu arada TT sadece buyuk bir ornek. Daha ozellestirilen neler var neler. Simdi burada acik acik siyasete girmek istemiyorum. Yoksa sinirim atacak. :)

• Ben bu ülkenin internet hızları ile ilgili bu kurumları yönetenlere ne laflar söyledim, sosyal medya hesaplarından adama diyorum btk başkanına sen nasıl türk insanısın birde utanmadan avrupa konseyine gitmişsin internet sektörü ile ilgili tanınmadığı için profiline 1-2-3 kişi anca yazıyor zaten o yüzden yazdıklarımı görmüştür yani nasıl şerefiniz var merak ediyorum yanınızda ki alman-fransız-ingilize sorun halkının hızları nedir 1 gigabit simetrik internete halkı aylık kaç para veriyormuş... diye hiç mi utanmıyorsunuz orada oturmaya diye :)) küfürsüz şekilde tabii bekledim bekledim de hiç cevap yok engelleme silmekte yok tabii herzaman da sayıcam laflarımı... Kan emiciler...

İnşallah bu değişicek seçim kaybettiklerinde yeni geliceklerin hayırdır diyip gelin hele diyip özelleştirilen kurumları tek tek el koyup sahiplerine de şimdi amerikanıza gidebilirsiniz dımdızlak demesi gerçekleşir umarım...

• Bu sanıyorum ki liste fiyatları normal satış fiyatları daha düşüktür özel anlaşmalar yapılıyor taahhütler trafik miktarları gibi bir çok değişken var bu sektörde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.