http://www.turktelekomarena.com.tr/3d-stadyum-turu-ve-oturma-plani Cs gibi yapmışlar space basınca zıplıyo,bunny yapıyor.
Gitmiş kadar oldum. Bu arada tam kale arkasında en altta oturanlar filelerden başka birşey göremiyor.
Şeref tribünü ve karşı maratonda aynı yerde koltuksayıları az, 1 sıra boş geçilmiş şeref tribünü tamam da karşı maraton ne ayak.
quote:Orijinalden alıntı: canpc beyler futbolcuların suratlarına dikkat ettiniz mi,ardayı falan yapmışlar Hepsi Arda o zaman.
3D FM gibi olmuş Kale arkaları böyle olucaksa boş kalabilir. Mavi Türk Telekom yazıları hiç goş gözükmüyor,umarım böyle olmaz. Başka bir sorun göremedim. Her şey gayet yolunda ve hoş duruyor.
herkesin yakındığı merdivenler bence sorun teşkil etmiyor ayrıca süper olmuş bu stadı pes 2011'e monte etmek gerek
Beyleeer, içim kıpır kıpır oldu vallahi. Çok güzel çooookkk... En ön koltuğa bi oturun ne kadar yakın öyle aman Allah'ım
Merdiven kenarlarındaki demirleri koymamışlar. Stad dolu olduğunda sorun olmaz ama boş olduğunda göze hoş gelmiyor bu demirler.
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: canpc beyler futbolcuların suratlarına dikkat ettiniz mi,ardayı falan yapmışlar Hepsi Arda o zaman. salladım zaten
stadın boyası mavi (turkuaz) mı olacak? koltukların kenarlarına dikkat edin mavi görünüyo sarı olsa daha iyi durmazmıydı
quote:Orijinalden alıntı: turbokerem55 KALE ARKASINI ÖYLE OLUCAĞINI SANMIYORUM BASIN falan da olucaktır Premier lig maçı hiç mi izlemedin ?
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: turbokerem55 KALE ARKASINI ÖYLE OLUCAĞINI SANMIYORUM BASIN falan da olucaktır Premier lig maçı hiç mi izlemedin ? Kale arkasında basın ?
quote:Orijinalden alıntı: 0RK quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: turbokerem55 KALE ARKASINI ÖYLE OLUCAĞINI SANMIYORUM BASIN falan da olucaktır Premier lig maçı hiç mi izlemedin ? Kale arkasında basın ? O kadar yakınlık yüzünden olmuyor işte nesini anlamadın.
Maraton en ön sol. Şeref tribünü. Maraton üst kat en ön. Maraton üst kat en arka. Köşe gönderi en ön. Köşe gönderi orta. Köşe gönderi üst kat en ön. Köşe gönderi üst kat en arka. Kale arkası en ön sol. Kale arkası orta. Kale arkası üst kat en ön. Kale arkası üst kat en arka.