Şimdi Ara

<TT ARMOR+><GİGABYTE X58A-UD7> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem mükemmel, aydınlatmanda çok hoş duruyor. Güle güle kullan.
  • @fatih31
    çok çok teşekkür ederim dostum, inşallah sende daha iyisi olur

@PIA
    Teşekkür ederim,aslında uv leri henüz bağlamadım bir ara bağlıycam
  • güzel sistem toplamışsın güle güle kullan
  • eline sağlık güzel çalışma,emek harcamışsın belli,güle güle güzel günlerde kullanman dileğiylepek anlamam su soğutmadan performans açısından bir fark olurmu bilmem ama hortumları birazcık daha uzun tutup esnek bir görüntü kazandırsan daha güzel dururdu bence,biraz gergin duruyor sanki hortumlarsadece ufak bir dost tavsiyesi....ama sistemin gerçekten güzel olmuş hayırlı olsun,kasayı boyaman ayrı bir hava katmış,turuncuyla güzel bir renk kombinasyonu elde etmişsin bu haliyle bence gayet güzel

• @ASİL01
    Teşekkürler

@torque89
    Teşekkür ederim,öncelikle şunu söyleyeyim biraz uğraştırdı,hortumlar konusunda da aslında aklımdan geçen bu değildi fakat açılı rakor konusunda sıkıntı olduğundan dolayı sistemi bu şekilde kurabildim.
  • Aşmışsınn
  • @fbahadir07
    Biraz daha imkanım olsaydı daha da aşıcaktım ama imkanlar sadece buna yeterli oldu.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sagittarius

@torque89
    Teşekkür ederim,öncelikle şunu söyleyeyim biraz uğraştırdı,hortumlar konusunda da aslında aklımdan geçen bu değildi fakat açılı rakor konusunda sıkıntı olduğundan dolayı sistemi bu şekilde kurabildim.

olsun yinede güzel iş çıkarmışsın hocam,ilerde illaki birkaç düzenleme ile sistemin güzelliğine güzellik katacağından eminim kolay gelsin
  • Hocam su soğutma parçalarını yurt dışından mı aldın?Ne kadara mal oldu?
  • Hocam harika olmuş. İyi günlerde kullan.
    Bu arada birşey soracağım. Ses kartının modeli nedir?
  • @emirburak23
    Teşekkür ederim,ses kartının modeli ''SB X-Fİ Xtereme Gamer Fatal1ty''
  • Sistem şahane anakrat seçimide güzel
    şu rada taktığın uzun vidaları nerden buldun banda lazımda
  • @StreamRolleR
    Çok teşekkürler

hocam onlar düz yivli çubuktan kesilmiş parçalar ben uç kısımlarına somun takıp öyle kullandım
  • valla sistemine hasta kaldım özellikle su sogutmana ve ekrankartına süper güle güle kullan kardeş.
  • güzel mod olmuş , renk seçimi pek hoşuma gitmedi turuncu sevmem birde hortumlar çok karman çorman olmuş sanki çok fazlalar gibime geldi , monitörün hele çok hoşuma gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 14 Mayıs 2010; 3:05:29 >
  • Ellerine sağlık güzel çalışma
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • sınırları zorlamışsın :)
  • @Pislix
    Teşekkür ederim,ancak daha da iyi olabilirdi imkanlar bu kadarına yeterli oldu
  • Vallaha maşallah demekten başka diyecek bişey bulamıyorum abi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.