Şimdi Ara

<TT ARMOR+><GİGABYTE X58A-UD7>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anakart:X58A-UD7

İşlemci:intel core i7 920 (resim alıntıdır)

Ekran kartı: Vtx 5870

Soğutucu sökülmüş hali

Ramlar: A-data ddr3 6gb 1600mhz o.c

Ses kartı

Ses sistemi
    Logitech G51 5+1(resim alıntıdır)

İşlemci bloğu

Ekran kartı bloğu

Pompa'lar

Radlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sagittarius -- 19 Kasım 2011; 21:29:20 >

• dostum çok güzel görünüyor bende ilk çıktığında aldım gigabyte ud7 anakart i7 920 işlemci vtx 5850 ekran kartı 2 x 4 gb 2000 mhz team ramlar 750 w power supply çok güzel uyum içinde çalışıyorlar. güzel olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullan.
  • @kuruerhan
    Teşekkür ederim, şu anda bende problemsiz kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder.
  • kardeşim işlemcinin eni boyu kaç santimetre acaba yazarsan memnun olacam sisteme bişey diyemem kendini zaten anlatıyor muhteşem
  • Çok güzel olmuş.Başarılarının devamını dilerim.
  • Süper çalışma ellerine sağlık
  • Furkan*
    Sağol Teşşekkür ederim

@gokmence
    Teşekkür ederim

@mustafaf1
    Sorduğun soruyu anlamadım işlemcinin eni boyu demişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombinin fişini ters takmak (?)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bende sıvı soğutmaya geçmek istiyorum acaba parçaların sıcaklık değerlerini yazabilirmisin.özellikle ekran kartının sıcaklık değerini merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuruerhan -- 4 Nisan 2010; 12:40:44 >
  • @kuruerhan
    Bu bir saatten fazla ''crysis warhead'' en yüksek sıcaklıklar (en ileri seviye 1680-1050)

Bunlarda yine bir saatten fazla ''dead space'' enyüksek sıcaklıklar (grafik ''high'' 1920-1080)

• güzel sistem arka rad a 2 fan daha eklersen sıcaklıklar 2 derece daha oynar
    benim gibi stabilite testi yaparsanız
    sistemlerimiz aynı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 4 Nisan 2010; 13:57:49 >
  • @StreamRolleR
    Aslında işlemci sıcaklığını daha düşük bekliyodum herhalde pompa+cpu+rad+sıvıhaz.+pompa bunun etkisi olduğunu düşünüyorum ama şu ana kadar yukarıda verdiğim sıcaklıkları geçmedi
    ayrıca gtz nin arka plakası ud7 de bazı chiplerin üzerine basıyo çok sıkmayada korkuyorum.düşüncem başta arka rad'ı üste takmaktı ona göre hesaplayıp turuncu fan aldım tt armorun üst kısmı çok problemli
    eğer kasanın arkasına rad'ı mecburen takacağımı hesaplayabilseydim fanları kesin siyah alır ve dediğin gibi takardım
  • sistemin güzel olmuş güle güle kullan.parcaların gayet güzel ama boruların düzeni benim pek hoşuma gitmedi biraz daha düzenli olabilirdi. Bence söyle bişeyde yapabilirdin radyatörün birini kasa dışına koymuşsun onu 360 lık kullansaydın keşke birde Cpu ya ayrı bi döngü, ekrankartı ve kuzey köprüsünede yayrı bi döngü kurabilirdin.öyle daha saglam ve performanslı olurdu ama genel olarak güzel,uv hortumun rengi hariç sisteme hiç uymamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 5 Nisan 2010; 23:47:09 >
  • hep böyle bi pc olmasını istemişimdir ya
  • Sanat eseri mükemmel maaşallah diyelim
  • modifiye yok ama kasanın toplanması falan güzel olmuş
  • Çok güzel olmuş kardeş sistem kesene bereket :D extreme alsaydın yaa i7 yi :)) ayrıca klavye mause iyi gitmemiş o sisteme tek kusur bunu bulabildim

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

modifiye yok ama kasanın toplanması falan güzel olmuş

Ayrıca düşüncene katılmıyorum kasanın içi gayet güzel boyanmış daha ne yapması gerekiyor illa kesip biçmesimi lazım kasayı soft mod olarak değerlendirmek gerekiyor insanların şevkini kırmamak lazım hadi kolay gelsin her keze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 6 Nisan 2010; 2:47:34 >

• @hardware wizard
    Şimdi şöyle söyleyeyim hortumların biraz düzensiz görünmesi 90 derece rekor olmamasından kaynaklanıyor rekor konusunda biraz ucuza kaçıp bu şekilde yaptım,diğer bir konu 360 rad bence biraz uçuk bir görüntü olurdu ve sistemim zaten 2 loop tan oluşuyo arkadaki rad sadece cpu, alttaki rad gpu-nb şeklinde,renk konusunda da belki dediğin gibi bir döngüye siyah hortum iyi giderdi bu aklıma gelmişti ama parçaları satın alma sıralamasını yanlış yaptım artık bir dahaki sefere
    Teşekkürler
  • @MeLihhTripp
    Teşekkür ederim

@cengiz_vga
    Forum da gördüğüm kadarıyla kasasına boya,uv ışık,kablo sarma gibi birtakım güzel çalışmalar yapan arkadaşlar var,ben kasayı sadece boyadım ancak sıvı soğutma da bir mod sayılmaz mı?
    Teşekkürler

@emmoo14
    Klavye konusunda haklısın ,aklımda hep logitech g-19 var ama fiyatı ne zaman uygun olur bilinmez
    Mouse logitech G9 ,iyi bir mouse aslında ama tabii ki zevk meselesi
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sagittarius

@hardware wizard
    Şimdi şöyle söyleyeyim hortumların biraz düzensiz görünmesi 90 derece rekor olmamasından kaynaklanıyor rekor konusunda biraz ucuza kaçıp bu şekilde yaptım,diğer bir konu 360 rad bence biraz uçuk bir görüntü olurdu ve sistemim zaten 2 loop tan oluşuyo arkadaki rad sadece cpu, alttaki rad gpu-nb şeklinde,renk konusunda da belki dediğin gibi bir döngüye siyah hortum iyi giderdi bu aklıma gelmişti ama parçaları satın alma sıralamasını yanlış yaptım artık bir dahaki sefere
    Teşekkürler

bence 240 lik rad tek başına İ7 yi güzel bir şekilde sogutamaz yine tekrarlıyorum 360 lik kullanmalıydın yada Cpu döngüsüne bi 120 lik rad ekle hem öyle daha güzel bi görüntü olur ve hortumları birazdaha düzenleyebilirsin diye düşünüyorum.Bide şu var Armor'u kesip biçmedikten sonra adam gibi sıvı sogutma kurman imkansız..

• Kardesım öncelıkle yenı sıstemın hayırlı olsunGule gule kullan derım.

konuya gelırsek bellıkı bayagı emek harcamıssın ama sonucunda gercekten guzel bır goruntu ortaya cıkmıs tekrardan gule gule kullan derım

İnşAllah banada nasip olur,şu an elımde Anakart ve sogutucu var ama bu yaza Tamamlıyacagım Allah'ın İzniyle.Senın sıstem kadar olmasada(zaten olamaz cunku muhtesem gorunuyor)Bırseyler yapıcaz artık

Sağlıkla Kal Kardesım..

Not:Sıstemıne de Iyı bak hee ona gore

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.