Radyatörün yeri güzel olmuş, ama sanırım şuan da üstteki portları kullanamıyorsun Sünger gerçekten kötü olmuş. Kalırırsan daha güzel olucak gibi Sence de öyle değil mi?
Kablo toplama aparatını beğendim. Eve gidinc bi tane yapıcam.. Ama siyah plexiyle yapsak oda sexi durmaz mı
Son olarak da silverstone HDD kutusu yerine çok daha ucuz fiyata ThermalTake ICage alabilirdin.. 20lira gibi bir fiyatı vardı onun da..
Sonuç: Fikir olarak çok güzel olmuş fakat ufak defolar var
Bence silverstone hdd box çok çok daha güzel ve tatlı
Çok güzel çalışma
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
o zaman ondan 2 tane olsun Ben herzaman bütünlükten yanayım biliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
Ona birşey diyemeyeceğim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
Ona birşey diyemeyeceğim
Ama SilverStone u en alta alırsa o zaman görüntü daha güzel olabiliye diye bir düşünce geldi az önce aklıma.
süper olmuş
karanlıkta çok hoş görünüyor
Temiz iş
harika bi manzara ortaya çıkmış el sanatı teknoloji ile buluşması diyebilirim elinize sağlık
Güzel Bir Mod Tebrikler
o üsteki3 fan varya ne fanmış onlar yahu bizim evi bile soğutur valla süper olmuş
Fazla şatafatlı olmuş bide su soğutma hortumları çok kalın ama radyatörün konumlandırma fikri güzel ;)
benim kasaya bakınca ağlayasım geliyo
Çok güzel kasa olmuş
Eline sağlık çok hoş olmuş.Ama süngerler gereksiz gibi.
Herseyiyle super olmus eline koluna saglik dh deki en guzel kasalardan biri bence...
Çok güzel olmuş
bu mod işi resmen hastalık ben hayatta okadar uğraşmam kasa için ama lanet olsun elim bu tür işlere acayip yatkın en yakın zamanda düşünüyorum bende alacağım ARMOR+ 'a tebrikler çok güzel olmuş