Şimdi Ara

Tt eSPORTS SHOCK ONE , Corsair Vengeance 1500 ,Logitech G930

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba daha önce açtığım headset öneri konusundaki tüm kulaklıkları bugün yaptığım bi araştırmayla sildim attım ..
    newegg.com üzerinden uygun fiyatla amerikadaniste.com aracılığıyla alışveriş yapabileceğimi öğrendim.. ve aklıma 3 model takıldı bunları burda paylasmak istedim..
    onboard ses kartı kullanacağım için usble çalışan modellere baktım ekstradan bir ses kartı çok pahalıya geliyor..

1.http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826254008 thermaltake shock one..bilinen güzel bir kulaklık fakat padlerinin kare olması bende rahatsız olabilceği hissini uyandırdı ve 40mm driverlar yerine 50mm daha cazip geliyor
    2.http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104399 logitech G930.. fiyatına inanamadım türkiyedekinin 3te 1 i.. hakkındaki yorumlar güzel ses kalitesi v.s. yalnız kablosuz olması cızırtı , gecikme gbi sorunlar yaşatırmı şüpheciyim .. ayriyetten bi çok yorumda kafayı sıktıgını , agrıttıgını ve kulakları terletip koku yaptıgını okudum buda bana baya itici geldi.. ve yine 40mm driverlar
    3.http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826816005 Corsair Vengeance 1500.. aralarında en ilgi çekici buldugum kulaklık dev ve yumusak padler metal kaplama gövde tasarımı 50mm driverları , sağlam gözüken yazılımı hoşuma gitti 5+1 istendiginde 7+1 (sanal) modları var 7+1de hoparlör yerlerini ayarlamak gbi güzel seçenekler güzel bir ekolayzıra sahip.. pek duyulmamıs bi kulaklık olması yine şüphe cekici ama yurtdısı yorumlarda ve rewievlerde malzeme kalitesi güzel gözüküyor ses kalitesi ise basarılı deniyor. markanın diger gaming ekipmanlarıda aynı şekilde kaliteli bir durusa görünüşe sahip buda benim ilgimi çekiyor..

sizce 3 ü arasında hangisi seçilmeli ? hepsi sanal 5+1 usb destekli yani diğer özelliklere kalıyo iş :) şimdiden teşekkür ederim

• G930 500 tl değil mi 90 dolar gözüküyo burada buradan alacaksanız g930u öneririm.Ayrıca bir tanede alıp satarsanız talibim şimdiden :D
  • kararsızım onda cok terletir diyolar ama alırsam elime ulasırsa bunu ticarete dökmek isterim :)))
  • Sitedeki incelemesine baktınız mı öve öve bitirememişler eksi göremedim ben :D
  • videolu incelemesine bakmıştım bidaha arıyım :)
  • evet başka yorumu olan ???
  • Amerikadan logitech g930 aldım 3-4 gün önce inanılmaz bir kulaklık.İlk önce kim terletiyor diyorsa yalan söylüyor ben bu sıcaklarda saatlerce kullandım fare ve klavye elimi sırılsıklam yaptı kulaklık hiç terletmedi.İkinci olarak kulaklığı anlatıyım biraz.Tivibuda euro 2012 maçlarını izliyorum akşamları sanki sahadayım o denli gerçekci bir ses veriyor kulaklık.Oyunlarda sadece codmw3 denedim düşmanların ayak seslerini nerden geldiğini anlayabiliyorsun,ayrıca sesin ne taraftan geldiğini sana tam olarak gösteriyor,oyunun atmosferinin içine giriyorsun son seste açma kulaklarında çatışma sesleri yüzünden sağır olabilirsin.Filmler 5.1 DTS sesli filmlerde denedim sanki sinema salonunda izliyormuşsun hissini veriyor,sanal 7.1 Dolby teknolojisi ile gerçekten harika bir kulaklık.Normal filmlerde dvdrip,brrip filmlerde de gerçekten çok iyi ses verebiliyor.Müzik konusuna gelirsek ben Sıla'nın 392 kbps lik mp3 ünü dinledim dolby(sanal 7.1 ses) açıkken sanki konserdeymişsin gibi basslar,tizler çok gerçekci bir ses veriyor.Eğer düşük bitli mp3 dinleyeceksen kulaklığı stereo ya geçir ,kulaklığın üstündeki tuşla istediğin an geçebilirsin.Ben istanbul başakşehir de oturuyorum.İstersen gelip deneyebilirsin kulaklığı.Bence hiç düşünmeden logitech g930'u al.Son olarak 3-4 gündür kullanıyorum gecikme ve cızırtı yok,için rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Gökhan -- 16 Haziran 2012; 17:05:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu güzel açıklamalı yorumunuz için çok teşekkür ederim , siz böyle anlatınca kulaklık bi ısındı içime .. parayı denkleştirdiğim gibi sipariş vermeyi düşünüyorum .. oyun için alıcam gecikme yoksa pişman olmayacagımı düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim :)
  • şu an 109$ gözüküyor bu da 88 € yaptığı için kurtarmıyor. 90$ ken görseydim düşünmeden alırdım...

• Ya Newegg Türkiyeye Ürün Getirmiyor Sitesinden Baktım Siz Nasıl Aldınız
  • Kulaklığı bilmiyorum ama yorumları çok iyi ben markasından dolayı logitech diyorum
  • ya ben de bunlar arasında kaldım ama arkadaş saolsun hangisini seçti, pişman mı değil mi yazmamış, dünyada bir tek kendisi var sanırım :)
  • maver1ckk M kullanıcısına yanıt
    sakin ol maver1ckk

g930 bırcok yerde fp urunu ben kullanmaya basladım onerırım garantı kısmına bakıyorsan corsaır al omurluk sıkıntı cıkarmıyorlar

logıteche yazıyorum burda varmı garantı dıye yok dıyor cok ıyıydıler ama bu aralar sıkıntı cıkarıyorlar garantı sıkıntı degıl temız kullanırım dersen g930 dedıgım gıbı sennheıser hd407 kullanıyordum muzık ıcın bu hem oyun hem fılm hemde muzık ıcın gayet ıyı
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Hocam peki g430 hakkındaki düşüncelerin neler ve ayrıca Kesin araştırmışsındır hani amazon gibi sitelerden söyleyince sigorta yaptırabiliyoruz heralde 15 dolar gibi bi fiyata, türkiyede geçerli mi onlar?

Seni buldum yükleniyorum kusura bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.