Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süredir kilitli ürün yapmak yasakmış(TRde)

Kilit falan yoktur yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az093 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilanları inceleyin adam birinde tüm simkartlarla çalışıyor yazmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb modemi wifi modeme takıp genişleten var mı acaba
  • Pakete sok başvuru tarihini bilen var mi?

• Kararimi verdim gibi cihaz konusunda.

Bu cihazı almak istiyorum. Fiyatida uygun geldi. Daha önce kullanan bilen var mi bu cihazi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: az093

Kararimi verdim gibi cihaz konusunda.

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/vodafone-mobile-wi-fi-r216-4-5g-wifi-stok-600-adet-381762936#

Bu cihazı almak istiyorum. Fiyatida uygun geldi. Daha önce kullanan bilen var mi bu cihazi ?
    Cihazlar 2.el gördünüz degil mi,?

• Mobil uygulamada faturam 19,52TL olarak görünüyor. 19TL olması gerekmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Cihazlar 2.el gördünüz degil mi,?

Alıntıları Göster
    Bilerek 2. El aliyorum hocam. İlginiz için teşekkür ederim. Sifirina veya cihazla beraber alip fazla para vermek istemedim. Cumartesi elimde olur cihaz. Kullanip tecrübelerimi paylaşacağım burada bir aksilik çıkmazsa.

• Arkadaşlar merhaba,

Günlerdir altyapı sorunu ile internet bağlanamayan evime nasıl internet bağlarım diye araştırırken tek çözüm yolu Turkcell superbox veya Turkcell vınn gözüküyordu. (64 tl 50 GB).
    Bugün elektrik süpürge için indirim kodu ararken konuya denk geldim ve ilaç gibi geldi. Özellikle 12 tl ye 10 GB ek paket olması çok avantajlı. Bugün akşam açık bir Türk Telekom bayisine gidip sordum tarifeyi ve burada yazılanları onayladılar. Bende hemen 20 GB olandan aldım. 2 saat içinde aktif oldu hattım. 72 tl ek ücret çıkacağını söylediler yeni hattan dolayı.
    TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

Tarifeyi almaya giderken hemen letgoya girdim ve vınn WiFi baktım. Resimde ki aleti ikinci el olarak 40 tl ye buldum ve hemen aldım. Alet 4.5g 2.4/5ghz destekliyor ve 10 cihaza kadar bağlantıya izin veriyor. Üstelik kendinden bataryalı. Turkcell ürünü fakat sorunsuz çalıştı.

Kullanım detaylarımı tarayıcıdan girerek bakabildim. Gerçi orada da tam gözükmedi. Bu arada şifreyi alabilmek için hattı telefona takmak gerekiyor.

Konu sahibine ve diğer bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headhunter117 -- 1 Kasım 2018; 23:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakaçuka

Mobil uygulamada faturam 19,52TL olarak görünüyor. 19TL olması gerekmez mi?
    Şu an faturaya yansıma aşamasını ben de tam olarak kestiremedim. Telsiz kullanım ücreti eklemiş olmalılar ona. Bi de aldığınız paket Türk telekomun fatura döneminin ortasından sonraysa yarısı veya daha azı yansımıştır. Yeni hat aldıysanız da tüm hat ücretini ilk faturaya eklemiyorlar, faturalara bölüyorlar gibi geldi bana. Çünkü ilk ay bana direk 70 küsur lira hat açtırma ücreti gelmedi. Birkaç ay geçsin faturalar düzene girsin tekrar bilgilendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziroo -- 2 Kasım 2018; 0:4:34 >

• Bu olabilir modem olarak

• Arkadaşlar 20 GB sonrası her 1GB 9TL, 5 kere tanımlandıktan sonra hız düşüyormuş. Bugün ben de geçiş yaptım fakat taahhütnamede bunlar yazıyordu. İnternet sitesinden farklı bir bilgilendirme mevcut yani paket internet bitince durmuyor. Daha önce geçiş yapanlar taahhütnamelerinizi kontrol ettiniz mi? Tecrübeleriniz nasıl paket internet bitince duruyor mu?

• harvardharvey kullanıcısına yanıt
    10 gb lik ek paket var 10-12 tl civarında sitesinde yazıyordu

• Selam arkadaşlar, ben de geçen gün aldım. Sahibinden.com üzerinden tplink m7350 mobil modem satın aldım. artık mobil internetin her yerde ihtiyacım olacağını düşünerek aldım. bodrumdayım ve hız testi yaptım. 17mbps download, 31mbps upload hızı mevcut. şu an gayet memnunum.
    10gb ek paket ile ilgili turk telekomun sayfasında şöyle bir alıntı yapıyorum.

"İnternet hakkı biten müşterilerimiz, “MOBIL EK” yazıp 5555’e göndererek ek data paketlerinden faydalanabilirler.
    İlgili ek data paketi kapsamında 10GB data hakkı sunulacak olup, paket ücreti KDV ve ÖİV dâhil 12 TL’dir."
  • Hocanin cumada bahsettigi kampanya bu muymus la?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harvardharvey

Arkadaşlar 20 GB sonrası her 1GB 9TL, 5 kere tanımlandıktan sonra hız düşüyormuş. Bugün ben de geçiş yaptım fakat taahhütnamede bunlar yazıyordu. İnternet sitesinden farklı bir bilgilendirme mevcut yani paket internet bitince durmuyor. Daha önce geçiş yapanlar taahhütnamelerinizi kontrol ettiniz mi? Tecrübeleriniz nasıl paket internet bitince duruyor mu?
    Geçen ay ek paket alarak 150GB a kadar çıktım, hız düşümü yok. İmzaladığım taahhütnamede de aynı şekilde hız düşümü ile ilgili bir bilgi yok. Direk duruyor mu paket bilmiyorum çünkü sürekli aldım ek olarak(ama dediklerime göre duran bir tarife). Her 10gb için de 12tl veriyorum paket dahilinde, aldığım ek paketler ay sonuna doğru olduğu için tanesi ortalama 2-3tl ye geldi :) 150gb için cüzi bir miktar vermiştim geçen ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziroo -- 2 Kasım 2018; 21:59:35 >

• Aldığım ek paketler ay sonuna doğru geldiği için daha uyguna geldi gibisinden bi şeyler yazmışsınız. 150gb için ne kadar fatura geldi. Ay sonuna doğru paket alma işini açar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

Aldığım ek paketler ay sonuna doğru geldiği için daha uyguna geldi gibisinden bi şeyler yazmışsınız. 150gb için ne kadar fatura geldi. Ay sonuna doğru paket alma işini açar mısınız?
    Ana konuda ve yorumlarda dedim çok kez; fatura döneminin ortasından sonra alırsanız ek paketi paketin toplam tutarı yansımıyor. Bu normal tarifeler ve normal paketler için de geçerli. Türktelekomun fatura dönemi 27sinde sıfırlanıyor. +15 gün eklerseniz bir sonraki ayın 13-14ünden sonra aldığınız herhangi bir paket kalan güne oranlanıyor. Mesela bu ek paket için; normalde 12tl paketin tutarı, ayın ikinci dönemi alırsanız 6tl yansıyor faturaya. Aynı şekilde son günlere doğru azalıyor faturaya yansıma miktarı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.