Şimdi Ara

TT FATURALIYA GEÇİŞ 4GB 1000 DK1000 SMS 19 TL. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
12
Favori
14.530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Suan bu fiyata kulaniyorum 12 ay sozlesmemiz mevcut telekomla 12 gundur gecisim oldu bu tarifeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiysen geçtin ne yapalım 3 yıllık konuyu niye hortlatiyorsun. Türk Telekom bölümüne yazabilirdin mesajını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 15 Ağustos 2020; 16:40:43 >
  • bu paket aktif evet. banada 1 ay önce teklif ettiler internet az diye kabul etmedim. mh sorabilirsiniz.
    ben faturasızdayım
  • Teşekkürler.

Ben de merak ediyordum bu fiyata tarifenin devam edip etmediğini.

• 12 gb 750 dakika 27.50 lira faturasizdan gecmistim zamanında her sene faturam azalıyor internetim yukseliyor

• AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeden mi geçiş yapmıştınız ilk başta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 15 Ağustos 2020; 17:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

Bu tarifeden mi geçiş yapmıştınız ilk başta?
    Faturasızdan faturalıya gectim 5 6 yıldır kullanıyorum ilk 2 teklifleri kabul etmiyorum buraya kadar dustu faturam

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Sanane kardesim konu ztn acik oldugu icin oylesine yazdim yeni konu acmaya gerek yok hem bu arada konu sahibimisin konu sahibi gibi konusuyorsun

• _fırtına_ _ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardesim tarifenin acik olmasi bana yaradi bu fiyata bu tarife hicbir operatorde yok 3 senedir turktelekomdayim 1000dk 1000sms 10gbsi 29tldi bitti tahatusuz fiyat cektiler kabul etmedim 1 senede faturasiz kullandim sonrada bunu internetten arastirdim baktim bu uygun hemen gectim

• AMOR55 A kullanıcısına yanıt

• Eyvallah. Teşekkürler...

• Vodafon dayim 22 gb netli sosyal medya ve youtube yemeyen pakete 80 lira odüyorum sizce telekom faturasiza gecip iyi fiyat teklifi bekleyeyim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden faturasızdan faturalıya geçişte bir fatura(elektrik su gibi) veya kredi kartı ekstresi isterlerdi. Babamın hattını taşıyıp bu tarifeye geçiş yapalım diyorum ama üstüne şu anki vodafone faturası dışında bir fatura yok. isteniyor mu bir belge filan.
  • uyaran kullanıcısına yanıt
    telekomun prime tarifesi var daha 3-4 gün önce arkadaşım vodafone dan memnun olmayıp geçiş yaptı 20 gb ve 3 ay da 30 gb hediyesi var 45 lira, ona geçebilirsin.
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    arkadaş vodafone dan geçti tt prime 20 gb tarifesine yanındaydım fatura vs istemedi ama edevlet şifresi var mı dedi onu girdi arkadaş onunla ikametgah adresi aldı sanırım.
  • teklif yoksa geçişte yok diyor müşteri hizmetleri
  • ben 5 gb 1000 dk 1000 sms 23 liraya kullanıyorum faturasız, aylık telsiz kullanım ücreti de yok turkcell den geçiş yaptığım için.

türkcell de faturalı kullanıyodum, sürekli lazım olana faturalı da olur farketmez ama ben şuan bazen yeniliyorum bazen yenilemiyorum tarifemi haftalık sil süpüre göre hareket ediyorum, faturasız her türlü adamdır
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    aynen bende bu cevabı aldım, şikayet oluşturun dedim web sitesinde mh yi arayarak geçiş yapabiliyorsunuz diye, hatalı bildirimden.
  • Bende Türk Telekom a geçeceğim. Faturalı selfy efsane 10gb tarifesi iyi değil mi?
    10 GB internet+750dk+5000 sms = 29 TL
    12 ay taahhütlü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.