Hocam fotoğraf bekleriz hangi router verildi size :) Hayırlı olsun bu arada |
TT FTTH İlk Kurulum Randevusu (2. sayfa)
-
-
-
Hocam çok yakışıklı güzel bir fotoğraf olmuş. Güle güle kullanın inşallah.
-
Şu an bende de bu cihaz var, hız da 1000Mbit, altından kalıyor cihaz. 1000 Mbit Download yaparken bile pingim sadece 5-10 ms oynuyor.
Uzun zaman sonra firma modeminin ilk defa böyle olduğunu gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 16 Ağustos 2023; 15:35:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber arkadaşıma geldi bana değil demiştin sana mı geldi?
-
Normalde yaşadığım yer değil, köy bura. Bana geldi olarak kabul edemeyiz, yılda 11 ay yaşadığım kendi evimde VDSL devam. Kısa süreli Fiber bulunca yapıştım 1000 Mbit aldım deneme amaçlı. Yoksa benim evime nerdeee?
Hani TT İstanbul dışında fiber döşemiyor ve İstanbul dışında her yer köydür diyordun? Arşiv unutmaz mesajlarını
-
İstanbul dışında döşemiyor demedim hatta tam tersi, İstanbul'a döşemiyor.
Şu an bulunduğum yerde Fiber olması çok önemli değil, yılda 2 hafta max kalırım burada. O zamanda da interneti kurduracak vakit olmaz. Bu sene aldım işte.
Ayrıca buraya gelen Fiber ile yaşadığım maceraları da anlatırım bir ara, burası bile olaylı oldu, adamlar ADSL bağlı olan evlere Fiber tanımlamamış, internet bağlı olmayan evlere tanımlamışlar. Onlarca başvuru yaptım da anca bizim eve tanımlattırdım, 1 ay uğraştım anca benim olduğum kapı numarasına tanımladılar Fiber'i.
Şaka gibi olaylar.
Her neyse benim ana konum olan "3 yıldır gelmeyen Fiber maceram" devam ediyor, kim bilir ne zaman gelir...
Zaten çoğu normal olaylarımız maceraya dönüşüyor 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam arşiv unutmuyor gerçekten bir yıl evvel TT İstanbul a fiber döşemiyor demişsin, altı ay evvel de Tt İstanbul dışında fiber döşemiyor demişsin. Ben pes ediyorum.
-
TT nereye fiber döşüyor ki?? burada 10 milyon lira değerinde evler internetsiz kaldığı için getirmişler işte. Benim bulunduğum mahalle hariç diğer her yer ADSL ile sürünüyor halen.
Neyse şuraya hız testi atayım da günümüz şenlensin, kısa süreli de olsa 1000 Mbit keyfi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 16 Ağustos 2023; 17:19:11 >
-
10 milyon liralık evin var yani ben öyle anladım mesajdan :) Öyleyse özel projeyle öteki evine fiber yaptırmak senin için çerez parası demektir.
-
Fikirtepe'ye gökdelenler yapıldı ama orada halen gecekonduda yaşayanlar var. Bizimki de zengin evlerinin arasında gecekondu
-
Yok yok on milyonluk evin var anladım ben. Bütün foruma çiğ köfte ayran ısmarlaman lazım.
-
Çatıda fare geziyor sabah uyandırıyor, aynen 10 milyon 🤣
1 yıl önce olsa vereceğin cevap
miskindvd
-Çatında fare gezsin sonuçta fiberin var bizde vdsl var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X