Arkadaşlar benim 3-4 ay önce millenicomdan TT altyapısı üzerinden aldığım internetim vardı ev boş diye kapatmıştım 4-5 aydır boştu. Şimdi geri döndüm 11.08 de bugün için yani 14.08.2023 08.30-13.30 a randevu almıştım gelen giden yok :) 14.30 da aradım iletişim bilginiz eksikmiş gelememişler diyorlar telefonda. Eksikse telefonuma sizi 14.08.2023 te sizi ziyaret edeceğiz diye SMS nasıl geldi acaba :) Neyse randevumu 15.08.2023 e aktardı umarım yarın gelirler çünkü şikayetleri falanda okudumda uzarsa işimiz sıkıntı :) Böyle bir şey yaşayan var mı acaba? FTTH altyapı. |
TT FTTH İlk Kurulum Randevusu
-
-
Bir sonraki güne bırakalım demişler işte. Klasik şey, " geldik evde yoktunuz" . Kargocular da yapıyor ya böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Ağustos 2023; 15:58:6 > -
Yarın gelirlerse yine ben tamamım. Şikayet yorumlarını okuyunca bi korktum günlerce sürer diye bakalım umarım yarın gelir :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: bomi01Yarın gelirlerse yine ben tamamım. Şikayet yorumlarını okuyunca bi korktum günlerce sürer diye bakalım umarım yarın gelir :)
Hallolur inşallah hocam.
-
Bir haftadır kurulum için bekliyorum -
Hocam konudan bağımsız ama kullanıcı adın çok güzel.
-
Bunlar bugunde gelmez gibi :D Hic gelecekler gibi durmuyor telefon ettim az once randevuya gelecekler mi kesin diye. Yogunluga bagli gelmeyedebilir diyor :D Komedi. Abi yogunluk varsa takvimden bana neden sectirtiyosun 14.08.2023-08:30-13:30 u :D
-
Bugün ekip bana geldi bir hafta sonraya erteledim ben çünkü bir hafta şehir dışındayım -
Bana gelmeleri 3 hafta sürmüştü. Bölgeden bölgeye değişiyor, bulunduğum ilçede 100.000 kişi yaşıyor ve 1 tane FTTH kurulum görevlisi var. Tüm interneti o kuruyor ve o tamir ediyor. Düşünün hali.
-
Hocam altyapısal sorunlar hariç, kurulum 1 gün sürmeyecek işlem. 3 hafta çok korkunç.
TT bölgede tek adam çalıştırıyorsa vay halimize. -
Aralık çok kısa tutulmuş bence 21.yy diye seçim yapılmalıydı. YTD.
-
Yandık valla bugün aradım sitem ederek konuştum şikayet kaydı oluşturdum. 3 saat sonra arandım ve 25 Ağustosa kadar kurulacagini soylediler. Cidden ben bittim, birde uzaktan calisiyorum rezil olduk. -
Hocam kurulum 10 gün sürerse arıza da benzer süreceğinden durumlar vahim.
TT, devlet memuru sistemine geçmiş demekki.
Kolaylıklar dilerim. -
Ben nasil iletirim hocam acaba? Hizmet numaramda yok galiba sadece basvuru no var yukardaki gibi gorselde -
Hocam tavsiyeniz var mi? İnternetsiz kaldik -
Birkaç sene önce millenicoma sıfırdan başvurduğumda TT ekipleri aynı gün gelip kurulumu yapmışlardı. Ancak birkaç ay önce sıfırdan TT' ye geçince birkaç hafta sonrasına randevu verilmişti. Gerçekten tuhaf bir durum. -
Hocam maalesef, bölgesel yoğunluklarla alakalı bir durum ama şöyle bir yol daha var. Özelden kendilerine ulaşabilir misiniz?
-
Ulaştım şikayet kaydı oluştu yine :( Benim tek isteğim bu takvimden bana seçim yaptırmasın yoğunluk varsa. Randevum 15 inde kaldı mesela bugün 16 oldu. Eğer yoğunluk varsa ben atıyorum en erken 22 Ağustosu seçebileyim o zaman seçilen günde gelsinler.
-
internetim kuruldu arkadaslar tesekkur ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomi01 -- 16 Ağustos 2023; 13:0:33 >
Benzer içerikler
- elektrik gitti geldi internet yok
- hgw fiber güçlü modem
- türk telekom alt yapı yoksa ne yapılır
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- internet prizi nasıl bağlanır
- cep magnet nedir
- en hızlı internet
- hat takılı ama şebeke yok
- kapanan hat nasıl açılır
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X