Şimdi Ara

1R|FIBER DONUSUM ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TakomiSUN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bulunduğum sitede FTTB sistem bulunuyordu. Geçen hafta TT ekiplerinin FTTH için yönetici ile görüştüklerini duydum. Hemen ertesi günü ise çalışmaların başladığını, büyük fiber kablosunun çoktan siteye sokulduğunu ve daire kapılarına kadar kabloların çekildiğini gördüm. Benim bireysel başvurularım dışında kimsenin her hangi bir eylemi olduğunu düşünmüyorum, yönetici de başvurmadı. Bulunduğumuz caddedeki tüm yapılara, yeni eski fark etmeksizin, dönüşüm yapıldığını gördüm. Tüm çalışmalar bir hafta içinde bitmiş olmalıki Cumartesi günü altyapı sorgulaması yaptığımda "FTTH 1000mbps" şeklinde sonuçlar aldım. Fixnet'i arayıp teyit istedim ve cevap evetti. Geçiş işlemlerini yaptık, Fixnet yetkilisinin söylediğine göre bağlantı 10 iş günü içinde sağlanacak. Şimdi ise aradan 4 gün geçti ve altyapı sorgulamasında daha önce olmayan bu ifadeyi gördüm "1R|FIBER DONUSUM" peki bu ne demek? Biraz daha zaman mı var?

1R|FIBER DONUSUM ne demek?

• adsl/vdsl varmis fibere donusmus mesele bu hocam.

• TakomiSUN kullanıcısına yanıt
    Fibere donusum islemi baslatmislar. Ekipler dairenize kadar fiberi cekip modem birakacaklar. Ondam sonra vdsl hattiniz artik olmayacak. Bekleyeceksiniz simdilik
  • Bu sorgulama hangi siteden?

• miskindvd kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/altyapinizi-sorgulatan-linkler--159338455

Buradakilerden birisi mutlaka ama hangisi olduğunu hatırlayamadım şu an. 1R|FIBER DONUSUM ne demek? 

• miskindvd kullanıcısına yanıt

https://tpc.net.tr/altyapi-sorgulama/

• WDMDC W kullanıcısına yanıt

Heh buymuş, güzel site, aynı anda SO altyapısını da gösteriyor en azından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala arayan soran yok 1R|FIBER DONUSUM ne demek? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.