Merhabalar. 1 ay önce neredeyse komple cadde boyu kazılar yaparak fiber için borular döşediler. Geçtiğimiz gün ise binalara fiber kabloları çektiler. Ve apartmanımıza fotoğraftaki kutudan koydular. İçerisine fiber geliyor. Şu aşamadan sonra aktiflesme süresi ne kadar sürüyor ? Bilen var ise yardımcı olabilir mi ? Düzenleme: 07.08.2021 Tarihinde kurulum yapıldı. Sonuç:8 Mbps internetten şuna geçiş yaptık :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinsil -- 7 Ağustos 2021; 21:28:9 > |
Superonline fiber altyapı süreci hk.
-
-
En net bilgiyi https://twitter.com/turkcellhizmet verir hocam. Oraya bir sorun dilerseniz.
-
eğer bölgede altyapı aktifse bina içi dikey imalat yapıldıktan sonra hemen hizmete açılır fakat aktif değilse birkaç ayı bulabilir. -
Teşekkürler cevaplarınız için. -
Hocam sol'de kazı izni ortalama ne kadar sürüyor bilgi verebilir misiniz?
-
ortalama 7 ile 15 gün içinde çıkıyor bazı durumlarda izin almasına bile gerek olmadan kazabiliyor daha sonra belediyeden bilir kişi kazılan alanı metrekare cinsinden hesaplayıp fatura ediyor. -
Hocam sinyalin kutuya gelmesini beklemeniz gerekiyor. 90 gün süresi var binaya sinyal vermenin. Sinyal verildikten sonra iki hafta içinde gelip döşerler.
-
Teşekkür ederim hocam upload hızları kaçtır ? Vodafone'den felan bağlatsam 20 mbps upload veriyormuş ama sol 10 mbps anlamadım gitti.
-
Şansımıza bizi 90 gün bekletirler :D
-
Twitter'dan 2. Defa yazdıktan sonra bana bölge sorumlusu dönüş yaptı abonelikleri açtılar. Başvuru yaptık bakalım kuruluma ne zaman gelecekler..
Düzenleme: Bugün apartmanda benim katıma kadar fiber için yol çekmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinsil -- 4 Ağustos 2021; 16:9:4 > -
Şimdiden hayırlı olsun.
Hangi il-ilçe hocam? Ankara mı ?
Kurulum da hangi ont ve router ı verecekler, haberdar eder misiniz?
-
Teşekkür ederim. Ankara Sincan. Maalesef ne verecekleri hakkında hiçbir bilgim yok. Daha randevu oluşturmak için aramadılarda. Kurulumdan sonra tekrar bilgilendiririm.
-
Tamam hocam. Etimesgut Merkez ve Sincan Merkez de Superonline Fiber getirmekle iyi yapmış. TT getirmiyordu.
-
Merhaba. Bugün (07.08.2021 Cumartesi) sabah kuruluma geldiler. Modem olarak bunu verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinsil -- 7 Ağustos 2021; 21:38:9 >
-
Öncelikle Hayırlı olsun.
Huawei Ont modem kullandılar demek. Ana konuda verilenler olmuştu.
Superonline hız vaat edilenden fazla veriyor, çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 7 Ağustos 2021; 16:47:46 > -
Hızın fazla çıkmasının nedeni mutli connection olarak Turkcell sunucularına test yapmanız. Farklı sağlayıcı/ noktalara test yaptığınızda gerçek değerlerinize ulaşabilirisiniz. Bunun yerine nperf üzerinden de test yapabilirsiniz.
Hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: kumrucumartı
Hızın fazla çıkmasının nedeni mutli connection olarak Turkcell sunucularına test yapmanız. Farklı sağlayıcı/ noktalara test yaptığınızda gerçek değerlerinize ulaşabilirisiniz. Bunun yerine nperf üzerinden de test yapabilirsiniz.
Hayırlı olsunTeşekkür ederim. Evet hız testinin olayını sonradan fark ettim :) ama 8 mbpsden sonra 200 müş 400 müş hiç fark etmiyor artık benim için :D
-
ben Etimesguttayim evin önündeki Telekom kapakları kaldırıp fiber kablosu çekmişler ama türk Telekom mu Superonline mı bilmiyoruz. birde vdsl mi olacak yoksa binaya fiber mi çekilecek bunu nasıl anlayabilirim. 2 hafta önce caddeye kablo çekip gittiler yani. -
Arkadaşlar bizim sokakta kazı işlemleri biteli 3 ay oldu daha hiç bir gelişme yok twitterdan yetkili kime yazabilirim bilgi almak için ve süreci hızlandırmak için -
Wi-Fİ 6 modemi çok övüyorlar. 1 yıldır kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Oyunlarda ping durumu ne?
Benzer içerikler
- yurda internet bağlatmak
- superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- wan bağlantısı kesildi nasıl düzeltilir
- superonline yasaklı sitelere giremiyorum
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X