< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Superonline FTTH aktivasyon süreci
-
-
Hangi sehir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara
-
Hangi ilçe
-
bende ankaradayım aynı konumda arkadaşımınki 6 ayda açıldı benimki 2 ay da aktif oldu saçma sapan işleri var
-
Gerçekten çok saçma işleri, ekipler geldiğinde zaten aktif edeceklerdi şimdi çalışan inadı için komple Superonline iş geciktiriyor.
Bina içi kablolama yapıldıktan sonra direkt aktif edildi mi? Bir de kullanıyorsanız memnun musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apartman içi kablo hattı çekildikten sonra 2 3 hafta sonra açıldı. Fakat aynı şekilde başka bir arkadaşımınki kablo hattı çekildikten 4 ay sonra açıldı.
Bağlantı süresi onları kafasına yada testlerine göre uzuyor sanırsam. Memnunum bağlantı stabil modemde stabil sorunsuz kullanıyorum oyunlarda vs . (Modem HG8245X6)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 17 Ağustos 2022; 14:17:43 > -
Ankara Eryamandayım 20 temmuzda sokaktaki süperonline yazılı logardan kablo çektiler apartmanın altına kutu kondu hala aktifleşmedi 1 ay sürer demişlerdi ama ses seda yok henüz. Daire içine fiber kabloyuda hat aktifleştikten sonra abone olmak isteyenlere çekeceğiz demişlerdi bakalım ayın sonunda kampanya bitecek öncesinde gelirlerse geçeceğim yoksa nasip değilmiş
-
Cevap için teşekkürler. @yusuf683
Gerçekten çalışma süreçleri ve şekilleri çok garip. Bize de 1 ay önce kutu çekildiği zaman Ağustos başına kadar sürebilir demişlerdi.
Bizde kutunun kilidi bile açıktı ben içini açıp fotoğraf falan çekmiştim fakat sonradan kilitlemişler hayır madem gelip kilitlediniz, zahmet olmasaydı da aktif etseydiniz 2 ayı geçti gerçekten çok ilginç.
Sizin altyapı da ay sonuna kadar aktif olmazsa da başka bir kampanya gördüm ilginizi çekebilir belki, yıl sonuna kadar geçerli gözüküyor.
www.superonline.netTV+ Ve Fiber Daha Yüksek Hız Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINEhttps://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-fiber-daha-yuksek-hiz-kampanyasi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ramazan Bayramı öncesi 3.5 ay önce yani , binamıza superonline kutusu döşenmişti , kaç aydır uğraşlarıma rağmen alt yapı proje aşamasında denilip geçiştirildi. Evvelsi gün tanıtım icin geldi arkadaşlar , anlaştık . Bugün geldiler kurdular eve kablo cektiler ama sinyal yok dendi. Bakalım beklemedeyim.
Sakarya yazlik bolgesinde 1 ay kadar once bina icine kutu koydular ama hala aktif degilmis uyelik yapamiyorum bende, ustune 4-5 ay once yandaki siteye baglamislarsi onlarda aktif degilmis. Sanirim bir 6 ay falan surucek herhalde
Daha önce hiçbir firmaya müşteri olmak için çaba sarf ettiğimi hatırlamıyorum. Gerçekten çok komik ama tek ben değilmişim şu an okudukça fark ediyorum 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mlsf garip çalışıyorlar altyapı sorumlusuna soruyorduk sürekli 1 ay ileriye atıyordu şu ay sonu bu ay sonu diye diye arkadaşımınki 6 ayda aktif oldu.
-
Bugün akşam kapımızı Superonline yetkilileri çaldı ve aktif edildiğini abonelikleri aldıklarını söylediler.
₺199’a 12 ay taahhütlü 500mbps download 20mbps upload düşünüyordum bunu söyleyince 24 ay taahhütlü olarak aynı pakete TV+ faydasıyla aylık ₺225’e abone olabilirsiniz diyince onu kabul ettik ve ön başvurumuzu aldılar. Kurulum ekibi arayacakmış ve kabloyu daireye çekerek kurulum yapacakmış.
Komşuya söyledim ve öğrendim ki komşumuz yöneticimiz onay veriyor diye bölge yetkili bayiye gitmiş onlar da ana merkez bayiye gitmelerini söylemiş ve bunun üzerine oraya gitmiş ve onay verdiğimizi söylemiş. Sonrasında aktivasyon hemen yapılmış ve abonelik için ziyarete gelmişler.
Genel müdürlüğün en erken Kasım’da sunacağız diye ters cevap verdiği aboneliğimiz komşumuzun tek ziyaretiyle onay verildiğini belirtmesiyle hemen hallolmuş oldu.
Eğer binanıza kutu çekilirse yöneticinizin gelen yetkilere ters cevap vermemesi konusunda aşırı dikkatli olmanızı öneriyorum.
Ayrıca fark ettim ki TV+ olmayan sade internet paketleri 6 Eylül’e kadar geçerli yazıyor fakat TV+ içeren paketler 2022 sonuna kadar geçerliymiş.
Abonelik başladığında da test yapıp bilgi vereceğim.
Yer kazılarak kablo döşenilmesi 7 Haziran’da başlamıştı.
Bina içi kutu takılması 8 Temmuz’da yapıldı ve uzun çabalar sonucu aktivasyon da 2 Eylül’de yapılmış oldu.
Toplam süreç hemen hemen 3 ayı buldu.
Konu için cevap yazan herkese çok teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X