Şimdi Ara

TT-NET çıldırmış olmalı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom mu çıldırdı yokda modem mi anlayamadım. Hattımız 256/1024 sınırsı. TT-NET. Bağlantı hızlarına bakın.
    Bu göterdiği hızlara rağmen download hızı 100 kb/sn üzerine çok çıkamıyor.

• ADSL modemin firmware sürümü güncel. Defalarca RESET te attım. Bu hızlar aynen bu şekilde devam ediyor. 799 / 8187 kbps
  • o senin bağlantı hızın , download hızında 100 ile 115kb/sn arasında degişir .ttnet bu daha fazlasını bekleme
  • Seni 8 mb. hıza geçirmişler kullan gitsin...
  • Upload hızın 8mbps görünüyor. Rapide dosya göndermeyi dene eğer 800kbit ile gönderirse yaşadın.
  • hoca upload hızın uçmuş vallaha. Muhtemelen sunucu kuracak vaziyettesin.
  • Ne upload'u seni 8 mbit'e geçirmişler. Eğer senin bilgin haricinde geçirmişlerse dikkat et bu tarifede öiv miktarı kadar bir zam var.
  • Download hızı 8 Mbit olduysa upload maksimum 1024 kbps olması (1024/8192 yani) ve gerçek hızın ise en azından 900 kbps falan olması gerekmez mi?

Hattım normal 49 TL lik sınırsız tarife. Benden habersiz tarife değiştirdilerse ve daha fazla para isterlerse ödemeyiz olur biter. Bir dilekçeyle o iş çözülür. Yok fiyat aynı kalacaksa benim için problem yok. Ylanız Microsoft 'tan bir download yapayım dedim. Hem de Firefox taki download hızlandırıcı DOWN THEM ALL ile. Hız 90 Kb/sn üstüne çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YorgunDemokrat45 -- 30 Mayıs 2009; 13:44:47 >
  • Gerçekten de UPLOAD hızı artmış. Az önce deneme için bir MP^upload ettim. Hıza bakın.
    Foruma bu resimleri UPLOAD ederken bile yüklemenin başlamasıyla bitmesi bir oluyor.

• upload hızı 8 mbit diye birşey yok telekomun o teknoloji gelmedi daha Ama hattında bir gariplik var 1mbit/1mbit gibi çalışıyor hattın.
  • Yok demek istediğim şuydu. 8 Mbit bir hat 1024/8192 çalışmalı. UPLOAD hızı hadi 1024 olmasın da 900 falan olarak gerçekleşsin. 900 kbit/sn yani. Ama bu rakam 779. Egzantrik bir rakam. Garip geldi bana.

quote:

Orjinalden alıntı: mutku

upload hızı 8 mbit diye birşey yok telekomun o teknoloji gelmedi daha Ama hattında bir gariplik var 1mbit/1mbit gibi çalışıyor hattın.
  • 8mbit'e geçenlerin hepsi öyle. Tam 1mbit upload veremiyor telekom.
  • Anladım. Teşekkür ederim.

Bu arada DOWNLOAD işini FLASHGET ile yapınca gerçek hızı gördüm. Şimdi daha iyi. Firefox'taki program iyi bir download hızlandırıcı değilmiş. FLASHGET ile yüklenince bakın ortaya nasıl bir hız çıktı. 8 Mbit değil ama idare eder.

• Rica ederim. Memnunsan devam et diyorum fakat 15gb limiti olduğunu ve 2-3 liralık bir fark olduğunu da belirteyim. Ayrıca senden habersiz geçiş yapmamaları gerekiyordu.
  • Ay sonu anlaşılır ne yaptıları
  • quote:

Rica ederim. Memnunsan devam et diyorum fakat 15gb limiti olduğunu ve 2-3 liralık bir fark olduğunu da belirteyim. Ayrıca senden habersiz geçiş yapmamaları gerekiyordu.

O iş tam olarak öyle değilmiş hocam. TT-NET sitesinden araştırdım. Bakın ne diyorlar. ADİL DÜZEN getirmişler.
    15GB download ettikten sonra hızını 8 Megabitten 512Kbit'e düşürüyorlar. Saçmalığın daniskası. Ekstra para kesmiyorlar yazılanlara bakılırsa durum böyle. Benden habersiz ekstra alacak olsalar tepelerine binerim. Kuruş ödemem.

NETLİMİTSİZ 8 Mbps'e kadar Limitsiz 49 TL

Tüm "8 Mbps'e kadar son sürat ADSL paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır. Adil kullanım detayları için tıklayın.

http://www.ttnet.com.tr/evde_3

• quote:

Orjinalden alıntı: YorgunDemokrat45

Yok demek istediğim şuydu. 8 Mbit bir hat 1024/8192 çalışmalı. UPLOAD hızı hadi 1024 olmasın da 900 falan olarak gerçekleşsin. 900 kbit/sn yani. Ama bu rakam 779. Egzantrik bir rakam. Garip geldi bana.

quote:

upload hızı 8 mbit diye birşey yok telekomun o teknoloji gelmedi daha Ama hattında bir gariplik var 1mbit/1mbit gibi çalışıyor hattın.

bölümdeki bazı konulara bakarsan görürsün 8 mbitte 1024 upload vermiyor öyle demesine rağmen.herkesde bu değerler aynı yani 800 veriyor.Bende de aynı birçok kişide de aynı.Ama benim download hızım fln iyi tabi indirirken öyle 100 le fln değil 700-800 le çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 30 Mayıs 2009; 16:29:10 >

• Senden habersiz şekilde yeni 8mbitlik tarifeye geçmişsen hemen ara düzelttir zira her an 15GB lık limiti doldurup hızını 512k ya çekebilirler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.