Şimdi Ara

tt net kullananlar ve pingleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Alt yapıdan değil sorun port yoğunluğundan.Ttnet port başına olması gerektiğinden fazla kullanıcı atıyor bu yüzden download hızı normal olsada ping olabiliyor.Aynı alt yapıyı kullandığında sonuçlar değişir ben de aynı alt yapıyı kullanıyorum zaten ama ping 110 dan 65-70 arasına kadar indi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPositive

Alt yapıdan değil sorun port yoğunluğundan.Ttnet port başına olması gerektiğinden fazla kullanıcı atıyor bu yüzden download hızı normal olsada ping olabiliyor.Aynı alt yapıyı kullandığında sonuçlar değişir ben de aynı alt yapıyı kullanıyorum zaten ama ping 110 dan 65-70 arasına kadar indi

Bu cevabın içime su serpti. Superonline'a geçmeliyim o zaman bir an önce. Tek sorunum aynı altyapıda ne gibi değişiklikler olacağıydı. Ayrıca TTNET onu kullanmıyoruz diye bir şey yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SychoMind

Eskiye göre ne değişti anlamadım 60 pingle oynardım geçen sezon şimdi 90-120

Benim durumun aynısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperonline kullanıyorum genelde 50-60 arası

• 86
  • superonline geçin beyler 46-54 arası 60ın üstüne çıktımmı ping var diye ağlıyorum
  • Superonline 60-64 arası sabit daha 59'u göremedim.
  • Superonline 45-55 ping arası

• ttnet 70 sabit.
  • Bende genelde 80-90 cıvarlarında cokta ıyı degıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet 104

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 2 Haziran 2015; 23:09:22 >
  • İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Hayır ne yapabilecek.Sonuçta oda TürkTelekom'un altyapısını kullanıyor ttnetin değil ki o alt yapı devletin.Kontrolü ttnette değil yani hiçbirşey yapamaz sadece süperonline'nin kendi altyapısı var bazı yerlerde istanbulda falan ışık hızında fiber internet diye sloganı var 1000 megabit onların alt yapısı farklı sadece diğer şehirlerde yok farklı altyapısı fiberde olsa devletin alt yapısı hepsi ortak kullanır.
  • Superonline kullanıyorum 54 ping sabit sonra tam tf'de oyundan düşüyor.

• 6 aydır kullanıyorum sadece bir kez 80 oldu.
    Genel olarak 95-110 arasında.
  • Kimse yokken 65 , spotify açınca 85 , evde birisi varken 400-500.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.