Şimdi Ara

tt net kullananlar ve pingleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Echoés

quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

70-140 arası değişiyor,90'ı görünce mh arayıp söversen 70'e sabitliyorlar ama.

Geçen aradım dns değiştirmemi söyledi siz ne diyorsunuz ?

Dediklerini yapınca düzeliyor valla
    Bir de ağ genişliğini artırmalarını söyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim pingim adil kullanımı aştıktan sonra 90-150 arası değişiyor.Akk aşmadan 71 sabit.30-40 Ping ile 71 ping arasında çok fark varmı arkadaşlar sizce ? Gözle görülür bir farkmı ?
  • 90 civarı, Kocaeli.
  • 50 60 arası oynuyor yukarısı veya aşağıya inmiyor
  • 60 70
  • Benim de 88-110 arası değişken oluyor. Sağda solda WTFast görüp duruyordum bir deneyeyim dedim, 67'ye çekti pingi önce inanmadım, özel oyun oluşturup biraz kurcaladım gerçekten düşürümüş. Fakat 2-3dk'da bir anlık 300 pinge yükselip iniyor programla ve ping düşük olsa da bağlantı kopunca falan sorun çıkarıyor yani değmez. Benim anlamadığım madem programla bu mümkün, biz niye doğrudan bu pingle oynayamıyoruz? CS-GO'da EU East bağlanınca sabit 57 pingle oynayabiliyorum, o kadar da kötü bir bağlantı sayılmaz ama LoL'de 100+ ping oluyor hep ve can sıkıyor gerçekten.
  • Sabit 90, hiç 89'u görmedim
  • 78-80 arası
  • 75-90 arası genelde 87 felan
  • Fiber kullanıp 80 ping alıosanız boş yere kazık yiyonuz ben normal internetinden 80 ping alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden 58di simdi 90 stream yapasim var sirf bu yuzden yapamiyom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende o kadar saçma bi ping var ki. 3-4 dakikada bir oyun böyle 1-2 saniye civarı takılıyor. resmen bedavadan her oyunda 20-30 tane stun yiyorum. o kadar uyuz bi şey ki. sabit 140-150 ping olsun razıyım bu nedir ya
  • 95-105 arası degısıyor ya herkeste genelde aynı ama oyuna gore fazla arkadaslar yapılacak bırsey yok mu acaba ?
  • Akşamları 200, geceleri 98.
  • Oyun Sesleri açık olunca 100 kapalı olunca 70-74 arası(aynen böyle hatta bir kaç kere denedim çok saçma.)
    Ttnet fiber

• 76 sabit bende

• biri video izlemediği sürece 90 ı geçmiyor. ama evde arkadaşlar sürekli bişeyler izlediği için oyun zehir oluyor.
  • Bende 5.9 yamasından beri ping oyun oynanmayacak derecede yükseldi minimum 120 ama öyle göstermesine rağmen sanki 500 pingle oynuyorum. Oyuna girerken telefonun internetini kullanıyorum. Nasıl düzelecek bu?
  • Eu west 70-75 arasi aliyorum ttnet hipernet 20 mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimsonTLC -- 2 Haziran 2015; 18:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPositive

15 güne kadar ttnett kullanıyordum.Ping 100-110 arasıydı süperonline geçtim ping 70 şuan

Peki bir şey sorabilir miyim. Ben Ttnet'in altyapısıyla süperonline alırsam daha mı kötü olur? Sizde SuperOnline altyapısı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.