Şimdi Ara

TT NET Tarife Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce TT NET Online İşlem Merkezi'nin kullanarak 4 GB Kotalı internetimi (29 TL), 1MBit sınırsız internet paketine (45 TL) çevirdim.
    Az önce harcadığım kota bilgilerine baktığımda ayın 16'sı itibariyle 3,6 GB'lık kota doldurduğum gözüküyor.

Sorularıma geçecek olursam;
    -Şu andan itibaren sınırsız tarifeye mi geçmiş oldum yani istediğim kadar indirmeye şimdi başlayabilir miyim? Bu işlem için modemi açıp-kapamama vs. gerek var mı?
    -Bu ay için ve de önümüzdeki ay için ne kadar fatura öderim? Hesaplaması nasıl yapılıyor acaba?

Cevaplarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmania

Öncelikle herkese selamlar...

Az önce TT NET Online İşlem Merkezi'nin kullanarak 4 GB Kotalı internetimi (29 TL), 1MBit sınırsız internet paketine (45 TL) çevirdim.
    Az önce harcadığım kota bilgilerine baktığımda ayın 16'sı itibariyle 3,6 GB'lık kota doldurduğum gözüküyor.

Sorularıma geçecek olursam;
    -Şu andan itibaren sınırsız tarifeye mi geçmiş oldum yani istediğim kadar indirmeye şimdi başlayabilir miyim? Bu işlem için modemi açıp-kapamama vs. gerek var mı?
    -Bu ay için ve de önümüzdeki ay için ne kadar fatura öderim? Hesaplaması nasıl yapılıyor acaba?

Cevaplarınız için teşekkürler...

Ay sonunda 45 tl ödeyeceksin bende gecensene ayın ortalarında geçmiştim modemini aç kapa ben aradığımda bana öğle demişlerdi geçmişindir büyük ihtimalle sınırsıza.

• Bugünden itibaren sınırsızsın ve aysonu faturan 67,5 ytl civarı (faturalar önödemeli olduğu için) gelecek.

Açıklama = 45,31 (aralık ayı kullanım ücreti) + 13,5 (kasım kota aşım ücreti ( ayın 16 sına göre hesaplandı)) + 8,6 ( kasım kısmi sınırsız kullanım ücreti (14 günlük hesaplandı) = 67,41
  • Bende online tarife değiştirdim, 1mbit Limitsiz'e geçtim. Ttnet'i aradım adam Limitliden, Limitsiz'e geçtiğimi söyledi. Yani internette değiştirir değiştirmez hemen aktif oluyor. Bir de faturanın 45 TL'den fazla geleceğini söyledi
  • Bende Aralık 8 den beri limitsiz kullanıyorum neti.. bayağı bir download yapıyorum. inşallah yaptığım downloadlar sınırsız tarife içindedir. yoksa batarız
  • Bende tam böyle bir konu açıcaktım bende az önce aradım kızın sesi az geliodu anlayamadım

Ben şuanda sınırlıdan,sınırsıza geçsem faturam 67 Liramı gelicek? 31-12-2009 saat 00:00'da geçersem ne olur acaba arkadaşlar yine 67 liramı gelir
  • evet sınırsıza geciyoruz.. ama emin değilim download yapmaya korkuruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedate34

evet sınırsıza geciyoruz.. ama emin değilim download yapmaya korkuruyorum

Aynen ya Ben bide 4 gün önce interneti yeni limitli açtırdım sonra limitsize geçtim Faturam ne olur şimdi Şu an 1.4 gb, İndirmeye başlayabilirmiyim modemi bende mi açıp kapatayım Bu ay bide Açtırma parası ödiycem ne kadar gelir 90YTL Mİ ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.